Vladan Šerić i Jovana Strinić
Vladan Šerić i Jovana Strinić

MOZZART TV - TIKET ZA VIKEND: Gde su Srbi, tu su golovi

Vreme čitanja: 1min | pet. 21.12.18. | 10:17

Gost naše Jovane Strinić je Vladan Šerić, nekadašnji fudbaler, koji se, između ostalog, kladi na efikasnost Aleksandra Mitrovića i Luke Jovića

Ovonedeljni gost emisije „Tiket za vikend“ Mozzart TV-a i naše Jovane Strinić je Vladan Šerić, koji se profesionalno bavio fudbalom, a i kada je prestao, ostao je pasionirani pratilac ovog sporta. Tu ljubav dodatno je produbio sastavljanjem tiketa, a prijatelji za njega kažu da vrlo često ume da bude uspešan u klađenju.

Zato ga je Jovana i pozvala u goste, a Vladan je već na prvu loptu otkrio svoju taktiku - golovi, golovi, golovi. Tipovi vezani za golove preovladavaju na njegovim tiketima gotovo po pravilu, a tako je i ovog puta: odigrao je šest parova, i na svakom je tipovao ukupan broj pogodaka, s tim što ih je negde kombinovao sa konačnim ishodom, a negde s duplim šansama.

Izabrane vesti

Posebnu veru Vladan ima u realizatorske sposobnosti Luke Jovića i Aleksandra Mitrovića, pa je kao prva dva para na tiketu odabrao mečeve Ajntrahta i Njukasla, za koje veruje da će ovog vikenda biti efikasni.

Pogledajte...

 


tagovi

Mozzart TVTiket za vikendJovana Strinićbet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara