Murinjo (© Reuters)
Murinjo (© Reuters)

Murinjo zbog Matića više ne navija za Srbe

Vreme čitanja: 2min | čet. 12.11.20. | 16:29

Mada kaže da smo bolji od Škota

Dva puta je, bar da javnost zna, dolazio u Beograd da uživo prati igre reprezentacije Srbije. Kako sam kaže, zbog odnosa sa Nemanjom Matićem, koga je trenirao najpre u Čelsiju, kasnije u Mančester junajtedu. Većeras Žozea Murinja neće biti u loži stadiona „Rajko Mitić“, odakle je pratio kvalifikacione duele sa Hrvatskom i Portugalijom.

Možda je i dobro što neće, jer niti smo dobili Vatrene, niti aktuelnog prvaka Evrope. Valjda ćemo Škote, iako ćemo na Ostrvljane bez Nemanje Matića (povukao se pre nekoliko meseci iz državnog tima), fudbalera zbog koga je Posebni i dolatio u Beograd.

Izabrane vesti

Matić nije više u timu, moja emotivna povezanost s njima (Srbijom, op. au) je otišla s Nemanjom“, primetio je trener Totenhema u razgovoru za Skaj sport, pred finale baraža Lige nacija (20.45).

Nitima je skopčan sa našim rivalom. Kako zbog glavnokomandujućeg, tako i zbog fudbalera s kojim je, takođe, sarađivao na Old Trafordu.

U Škotskoj je tu Stiv (Klark, selektor), tu je Mektomini. Dobra veza sa Škotskom. Proveo sam neka neverovatna vremena dok sam tamo učio. Želim im sreću. Stiv je bio dobar i lojalan pomoćnik dok smo sarađivali (u Čelsiju, op. au). Karijera mu je otišla u drugom pravcu“.

Kad je u pitanju prognoza ishoda duela na Marakani, Murinjo je uzdržan, mada i realan kad kaže da smo bliži plasmanu na Prvenstvo Evrope.

Veoma težak meč. Srbija ima, u smislu potencijala, verovatno više nego Škotska. Mada, mnogo puta u fudbalu razliku prave duša i stanje uma. A Škoti su verovatno spremni za izazov“, dodao je Žoze Murinjo.



tagovi

fudbalska reprezentacija SrbijeLiga nacijabaražŽoze Murinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara