Gol Manćinija (Reuters)
Gol Manćinija (Reuters)

Najava dana (četvrtak, 18. april): Puna korpa Lige Evrope i Lige konferencija, plus tenis uz Kecmanovića

Vreme čitanja: 3min | čet. 18.04.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

ROMA – MILAN, 21.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Liga Evrope)

Mnogi će reći da je gost iz Rima na prvom meču dobro prošao, budući da je nakon prvog poluvremena u egalu, ekipa Stefana Piolija preuzela primat u nastavku i opkolila De Rosijevu četu. Ali joj štitove nije probila. Tada je pala hrpa tiketa s kecom na ovom meču, a sada može da bude još tvrđe.

ATALANTA – LIVERPUL, 21.00

(Fudbal, Liga Evrope)

Jirgen Klop je krajem januara najavio da će po završetku sezone napustiti klub posle devet godina. Navijači Liverpula glavi su imali scenario kako se nemački stručnjak oprašta triplom krunom. Realnost je pak takva da bi devetu sezonu mogao da okonča fijaskom, bez ijednog velikog trofeja u vitrinama. Sada je bitno da Atalanta u šaci ima velikih 3:0 sa prvog meča.

MARSELJ – BENFIKA, 21.00

(Fudbal, Liga Evrope)

Odlično su Portugalci otvorili prvi meč, poveli preko Rafe već u 16. minutu, a prednost je duplirao na početku drugog dela utakmice Di Marija. Ipak, Obamejang je pojačao nadu gostima da u revanšu mogu da se probiju do polufinala Lige Evrope. Na kraju je bilo 2:1, pa se očekije da ovaj meč bude vrlo napet u revanš izdanju.

VEST HEM – LEVERKUZEN, 21.00

(Fudbal, Liga Evrope)

Fabijanski je prvi meč okončao sa čak devet uspešnih intervencija, od kojih su neke bile spektakularne. Čak i da je bilo samo 1:0 za domaćina, a ne 2:0, Poljak bi bio heroj Vest Hemovih navijača, ali njegov tim nije izdržao žestoke nalete popularnih Aspirindžija, koji su se uvećavali iz minuta u minut. Da vidimo mogu li Čekićari da se oporave.

FJORENTINA – VIKTORIJA PLZENJ, 18.45

(Fudbal, Liga konferencija)

Odigrao je Plzenj kod kuće nerešeno sa Fjorentinom u četvrtfinalu Lige konferencije , pa je time smanjio sebi šanse da se u Italiji bori za prolaz dalje. Ali i taj remi se prošle nedelje u fudbalskoj Češkoj debelo cenio. Osvojeni bod omogućio je Češkoj da na UEFA rang listi zemalja preskoči Škotsku i zauzme deseto mesto.

LIL – ASTON VILA, 18.45

(Fudbal, Liga konferencija)

Aston Vila je prvi meč rešila u svoju korist. Bilo je 2:1, a meč je obeležio i poništen pogodak Lila. Naime, ofsajd zamka je uspela, a meč je obilovao šutevima ka golu. Biće ovo vrlo uzbudljiv revanš meč.

FENERBAHČE – OLIMPIJAKOS, 21.00

(Fudbal, Liga konferencija)

U odmeravanju Olimpijakosa i Fenerbahčea pogotke za grčku ekipu postigli su Konstantinos Fortunis  Stevan Jovetić i Čikinjo. Strelci za istanbulski tim su Dušan Tadić iz kaznenog udarca i Irfan Kahveči. Posle 3:2 za Olimpijakos, može se reći da je nova uzbudljiva partija skoro zagarantovana.

PAOK – KLUB BRIŽ, 21.00

(Fudbal, Liga konferencija)

PAOK će ponovo morati da krene iz minusa na svojoj “Tumbi” u revanšu protiv Klub Briža. Čak je minimalni poraz dobar rezultat kako je izgledao odnos snaga na terenu. Sve smo rekli vrlo kratko, tako da razloga za dublju elaboraciju faktički i da nema.

OTEUL – UNIVERZITATEA KLUŽ, 19.30

(Fudbal, Kup Rumunije)

Ovaj polufinalni par može da donese dosta neizvesnosti. Naime, ni jedni ni drugi nisu baš perfektni u šampionatu, a poslednji međusobni susret dobio je Oteul. U decembru smo bili svedoci minimalca, što se ulapa u matricu mečeva timova koji ugravnom međusobne okršaje ne rešavaju sa puno golova.

MARTINEZ - M. KECMANOVIĆ, 09.35

(Tenis, ATP Bukurešt, zemlja)

Prva prepreka na turniru u Bukureštu je iza Miomira Kecmanovića. Srpski teniser je u duelu koji je trajao dva sata i pet minuta savladao Davida Gofana (6:4, 3:6, 6:3) i tako se plasirao u osminu finala. Martinez je 57. na svetu, ima rejting sličan kao naš teniser, tako da se očekuje jedan izjednačen duel rivala koji po prvi put ukrštaju rekete.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara