Rafa Nadal (AFP)
Rafa Nadal (AFP)

NAJAVA DANA (ponedeljak, 28. septembar): Arsenal izaziva Liverpul na Enfildu, Partizan dočekuje Bačku, počinje Rolan Garos

Vreme čitanja: 3min | pon. 28.09.20. | 08:13

Pogledajte koji nas to zanimljivi događaji čekaju danas…

LIVERPUL – ARSENAL, 21.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Engleska 1)


Na Enfildu će se sastati dva tima sa maksimalnim učinkom posle dve runde. Šampion je ujedno i veliki favorit, ali ne tako davno Arsenal je savladao Redse u finišu prošle premijerligaške sezone, a zatim mu posle penala uzeo trofej Komjuniti Šilda. Međusobni dueli ova dva velikana pamte neke neverovatne goleade prethodnih godina, a sedam puta uzastopno oba tima postizala su bar po gol.

FULAM – ASTON VILA, 18.45

(Fudbal, Engleska 1)


Oba rivala napravila su uvertiru za okšraj na Krejven Kotidžu pobedama bez primljenog gola u Liga kupu. Vila koja je propustila prvo kolo, debitovala je u premijer ligi minimalnom pobedom protiv Šefilda, Fulam je oba puta poražen, već je primio sedam golova i nada se prvom bodu, ili bodovima protiv ekipe Dina Smita koju je pobeđivao tri puta uzastopno.

PARTIZAN – BAČKA, 18.00

(Fudbal, Srbija 1)


Crno-beli dočekuju Bačku tri dana pošto ih je na evropskom putu zaustavila ekipa Šarlroe. Ni pre toga izabranici Aleksandra Stanojevića nisu blistali, pošto su tek u 80. minutu iz penala slomili čvrst otpor Zlatibora. Međutim, Bačka je rival koji bi morao da padne u Humskoj jer Partizan slavio pet puta u nizu protiv ovog tima.

BOLONJA – PARMA, 20.45

(Fudbal, Italija 1)


Početak prvenstva bio je identičan za oba tima. Bolonja je poražena na gostovanju Milanu 2:0, ista sudbina zadesila je Parmu koja je bila domaćin Napoliju. Na prethodna tri međusobna duela viđeno je čak 13 pogodaka, poslednja dva završena su istim rezultatom, 2:2. Krstaši nisu pobedili Bolonju od 2012. godine – u tom periodu timovi su se sastajali sedam pota uz pet remija i dve pobede crveno-plavih.

INĐIJA – VOJVODINA, 16.00

(Fudbal, Srbija 1)


Vojvodina uprkos sjajnom utisku u Belgiji nije uspela da eliminiše Standard i sada joj ostaje da vida rane u Superligi Srbije. Izabranici Nenada Lalatovića idu u, možemo slobodno reći komšiluk, odmere snage sa Inđijom. Znali su zeleni da budu vrlo neugodan rival Voši, a to pokazuje prethodni okršaj kada je Inđija kao domaćin slavila 2:0. Pre toga tim sa Karađorđa je slavio pet puta u nizu.

GENK – OSTENDE, 20.45

(Fudbal, Belgija 1)


Identičan skor, ali nešto drugačija forma. Ostende se konsolidovao posle dva uvodna poraza i od tog trenutka raspoloženje i rezultati idu uzlaznom putanjom. Vezali su dva remija, pa dve pobede. Genk je nakon dva remija i dva poraza konačno uspeo da slavi protiv Mehelena 3:1 i očekuje ga duel sa ekipom koju je pobeđivao pet puta zaredom sa bar dva postignuta gola.

NORDSJELAND – LINGBI, 19.00

(Fudbal, Danska 1)


Lingbi još čeka na prvi gol, Nordsjeland je postigao tri u dve runde, ali to mu je bilo dovoljno samo za poraz, remi i isti broj bodova kao i predstojeći rival. Dva puta zaredom igrali su 1:1 , pre toga bilo je 2:2. Moglo bi da bude vrlo nezvesno, a navijači oba tima pamte i dve goleade iz 2017. godine.

AEL LARISA – PANATINAIKOS

(Fudbal, Grčka 1)


Treće kolo grčke Superlige, ali druga utamica za oba tima. I AEL i pao pretrpeli su poraze na gostovanjima minimalnim rezultatom, a iako su Atinjani blagi favoriti u Larisi, prethodna tri međusobna okršaja sugerišu da nas očekuje vrlo neizvestan meč. Poslednji okršaj dobio je Panatinaikos 0:2, duel pre toga pripao je AEL-u 1:2, a još ranije pomenuti rivali odigrali su 1:1.

HIMKI – DINAMO MOSKVA, 18.00

(Fudbal, Rusija 1)


Jedan od najlošijih timova dosadašnjeg toka sezone u Rusiji ugostiće ekipe sa sredine tabele. Vrlo bitan meč za moskovski tim koji bi morao da materijalizuje epitet favorita i ponovo se nađe u evrozoni. Gosti će morati da prevaziđu dosadašnji napadački učinak pošto važe za jedan od najneefikasnijih navala u prvenstvu sa samo sedam golova u osam utakmica. U odbrani ne treba ništa dirati – primili su samo četiri gola, manje od bilo kog prvoligaša u Rusiji.

GERASIMOV – NADAL, 15.35

(Tenis, Rolan Garos)


Drugi reket sveta počinje borbu za 13. trofej Rolan Garosa. Protivnik mu je 83. na ATP lisit, beloruski teniser Egor Gerasimov sa kojim će se sastati prvi put. Momak koji je u prvom kolu Rima poražen od Marka Čekinata ima malo čemu da se nada protiv Kralja šljake koji će pokušati da se domogne četvrte uzastopne titule na Frenč Openu


tagovi

najava danabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara