Najbolji tim 15. kola Mozzart Bet Superlige: Nikog iz Zvezde i Partizana, četvorica iz Kragujevca

Vreme čitanja: 2min | pon. 13.11.23. | 14:09

Ovo se ne dešava često

Crvena zvezda je šestostruki uzastopni šampion Mozzart Bet Superlige, učesnik grupne faze Lige šampiona i ove sezone ima tim na koji je potrošeno najviše novca u istoriji kluba. Partizan je vodeći na tabeli posle odigranih 14 kola, ima šest bodova više od crveno-belih i čak 14 od trećeplasiranog TSC-a, vicešampiona države. Ipak, iako su pobedili svoje rivale sa identičnih 2:1, ni Crvena zvezda ni Partizan minulog vikenda nisu odigrali na visokom nivou i dali igrače koji zaslužuju da se nađu u timu kola po ocenama naših izveštača.

Partizan je u derbiju runde savladao Čukarički pogotkom Mihajla Ilića u nadoknadi, dok je Crvena zvezda posle preokreta u drugom poluvremenu i ulazaka Mirka Ivanića i Jovana Miloševića, uspela da stigne do tri boda protiv Železničara u Pančevu.

Izabrane vesti

Najubedljiviju partiju u 15. kolu prikazali su fudbaleri Radničkog 1923. Kragujevčani su het-trikom Milana Vidakova pobedili Voždovac 3:0, a dva gola postignuta su već u prvih 20 minuta susreta. Mladi napadač dobio je priznanje za igrača kola, a u najboljem timu našla su se i trojica njegovih saigraća - defanzivci Entoni Izečukvu i Ljubiša Pecelj, te krilo Kilijan Bevis.

Po dvojica su iz Javora, koji je pobedio Spartak 2:0 - Dino Dolmagić i Luka Gojović i Novog Pazara, čiji su igrači bili uspešniji od Radničkog iz Niša 1:0 - Emir Azemović i Đin Ho Đo.

Među stativama je golman lučanske Mladosti, Saša Stamenković, koji je bio nesavladan u pobedi protiv IMT-a 1:0, a tu su još Andrija Radulović, dvostruki strelac za Vojvodinu protiv TSC-a (2:1) i Đorđe Jovanović čiji gol je doneo prednost Napretku u pobedu nad Radnikom 2:1.

Najbolji tim 15. kola Mozzart Bet Superlige: Stamenković (Mladost L.) 7,5 - Dolmagić (Javor) 7, Azemović (Novi Pazar) 7,5, Izečukvu (Radnički KG) 7,5, Pecelj (Radnički KG) 7 - Đo (Novi Pazar) 7,5, Gojković (Javor) 7 - Radulović (Vojvodina) 7,5, Đ. Jovanović (Napredak), 7, Bevis (Radnički KG) 7,5 - Vidakov (Radnički KG) 8,5.



tagovi

Mozzart Bet SuperligaTim kola Mozzart Bet Superlige

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara