Najbolji tim 17. kola Mozzart Bet Superlige: Sva mesta Beograđanima i Pazarcima

Vreme čitanja: 2min | pon. 04.12.23. | 11:54

Kvartet iz Čukaričkog, trio Voždovca

Beogradski klubovi su obeležili 17. kolo Mozzart Bet Superlige, a posebnu pažnju rutinskim i vrlo ubedljivim pobedama privukli su Čukarički i Voždovac.

Zmajevi su na svom terenu, u duelu sa "podstanarima", režirali povratak na pobednički kolosek (4:0) posle rezultatske krize i niza utakmica bez trijumfa. Mrežu IMT-a načeo je junak susreta Mihajlo Nešković, a rafal su nastavili Borisav Burmaz, Filip Antonijević i Bogdan Jočić, pa su se opravdano trojica od četvorice strelaca našla u timu kola.

Izabrane vesti

Jedini od pomenutih Zmajeva koji je izostao iz odabranog društva je defanzivac koji je šansu dobio na početku drugog poluvremena, a koji je ipak ostao u senci Ebenzera Anana iz Novog Pazara kada su u pitanju levi bekovi. Osim fudbalera iz Gane, klub sa Jošanice u timu 17. kola predstavlja i Nikola Mirković, golman koji je sa saborcima sačuvao mirnu mrežu u susretu sa Javorom.

Izuzev dvojca iz Noivog Pazara, sva ostala mesta pripala su igračima beogradskih klubova. Osim pomenutih fudbalera Voždovca, u odabranom društvu našla su se četvorica igrača Čukaričkog i dvojica Partizanovih aduta.

Kada je reč o Brđaima, mesto među najboljima izborila su po dvojica defanzivaca i vezista. Uz najinspirisanijeg Igora Miladinovića, deo veznog reda idealnog tima čini i njegov saigrač sa Banovog brda Luka Adžić, dok su se u istom društvu opravdano našli i Luka Subotić i Nikola Stanković.

Neopaženo nije prošla ni pobeda Partizana (3:1) izborena u završnici susreta sa Vojvodinom, a na osnovu učinka protiv Novosađana u timu kola se našao strelac prvog gola Frenk Kanute, uz kojeg crno-bele boje predstavlja i Siniša Saničanin, štoper koji je na vrlo dobar način iskoristio iznenadnu šansu usled povrede Svetozatra Markovića.

Najbolji tim 17. kola Mozzart Bet Superlige: Nikola Mirković (Novi Pazar) 7 - Nikola Stanković (Čukarički) 7, Luka Subotić (Čukarički) 7, Siniša Saničanin (Partizan) 7, Ebenezer Anan (Novi Pazar) 7 - Frank Kanute (Partizan) 7, Igor Miladinović (Čukarički) 7 - Mihajlo Nešković (Voždovac) 7,5, Bogdan Jočić (Voždovac) 7,5, Luka Adžić (Čukarički) 7,5 - Borisav Burmaz (Voždovac) 7,5.


tagovi

Frank KanuteEbenezer AnanSiniša SaničaninLuka SubotićNikola StankovićNikola MirkovićMozzart Bet SuperligaTim kola Mozzart Bet SuperligeIgor MiladinovićMihajlo NeškovićBogdan JočićLuka AdžićBorisav Burmaz

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara