Komentari na vest

Najbolji tim 7. kola Mozzart Bet Superlige: Ljajić “s vrata” među 11

V

Veljko9

pre 8 meseci

Cim bude prodat Belic dobice poziv u reprezentaciju, da je igrac Zvezde sada dobio bi kao Stefan Mitrovic koji gubi loptu od Litvanaca i daje im kontra napad.
N

Nenad1246

pre 8 meseci

I opet nepravda prema Štitu. Treće kolo uzastopno nije uvršten u tim kola i ako je direktno doneo bodove svom timu sva tri puta.
A

Alo decko

pre 8 meseci

Belic sa ocenom iznad 9 po stranim sajtovima je definitivno igrac kola, i niko drugi.
d

darkok

pre 8 meseci

Mali Subotić je aždaja za onog naduvanog ilića a prvog smo oterali da bi igrao ovaj drugi koji očigledno ima dobrog menadžera a i mali Djordjević iz tsc-a je klasa za njega a i njega smo oterali i sada su ta dva momka najbolji mladi štoperi u Srbiji i obojica će napraviti ozbiljne karijere a ti moj Partizane truni sa raspalim vazurom i upravom koji nas namerno uništavaju puštaju(teraju) se talentovana deca na kojima bi u budućnosti moglo i da se dobro zaradi a pošto svi znamo da je to jedini prihod Partizana po svaku cenu su se potrudili da nam jedini izvor prihoda unište i srozaju klub do te mere da nas niko više nemože spasiti zvezda je imala sreće u njihovog velikog navijača koji ih je spasio bankrota mi takvu sreću nećemo imati pozzz.Urprava napolje!!!!
?

??

pre 8 meseci

Juce je pisalo kad su navijaci partizana uleteli na stadion da je vazura podneo ostavku, al nesto se to samo provuklo izmedju redova