Komentari na vest

Najmlađi debitanti u Ligama petice: Kamarda pretekao Maldinija, Arsenalov biser "rekorder", šta ćemo sa Mukokovim godinama?

E

Envaneri

pre 5 meseci

Upamtite ovo ime! Ovo ce bit osvjezenje za nogomet. Mali je clinical killer
V

Venom

pre 5 meseci

Jedini mladi igrač koji ima ispod 18 godina a igra redovno u ligi i u reprezentaciji je Lamine Jamal.
f

filing

pre 5 meseci

Mukoko nema ni 19 ni 23,5 nego najmanje 26!Pa pogledajte mu lice,dečko odaje utisak da je dosta srariji od 24.
K

KIMI 85

pre 5 meseci

Decko jeste talenat ozbiljan, a pricati sad da neko sa 15 godina moze da igra sa seniorima je suludo. Jos se nije razvio kako treba, pa normalno da ne moze u duel sa recimo deset godina starijim igracem. Pelegri je debitovao sa 16 godina, istina bio je fizicki dominantan za svoj uzrast, mogao je da igra seniorski fudbal. O afrikancima je druga stvar, bilo je dosta laziranja oko godina, pritom su drugacije fizionomije od belaca, samim tim i jace konstitucije. Lukaku je sa 17 delovao kao da mu je 25. Kamarda je debitovao zasluzeno, decko je ogroman potencijal. Igra sa par godina starijim od sebe, i u klubu i u reprezentaciji. Ovo mu je nagrada. Ne ocekuju oni od njega da odmah daje golove, leti po terenu. Opustite se malo..
V

Vare

pre 5 meseci

Ali mukoko 19 godina hahahhaha kako da ne.
r

rizzo

pre 5 meseci

Svako može zovnut klinca od 15 god,ubacit ga minutu i reći eto rekord.
I

Ivan FCRS

pre 5 meseci

Ne moze niko sa 15 godina da igra seniorski fudbal, ubacili su decka samo da obori rekord. Igrao je juce 15 minuta, imao je jedan kontakt sa loptom, izgubio je sve duele... Verovatno je talentovan cim je dobio sansu, ali tacno se videla drasticna razlika kada je Jovic izasao. Koji preuzme loptu, obradi je sa igracem na ledjina, odigra pas...

Pigon

pre 5 meseci

Ovaj prvi sa slike isti kosarkas Dek iz Reala

Gost17

pre 5 meseci

I jednom i drugom treba uputstvo za upotrebu kad su makaze i frizer u pitanju.
И

И

pre 5 meseci

Nekad si morao da budeš Maldini da bi debitovao sa 16 i to ako imaš "sreće" da se neko povredi. Danas uvode ove klince samo da bi se oborio rekord. Polovina nestane sa mape. Evo ovaj Arsenalov klinac je ušao pre godinu i dva meseca i od tad nikad više nije ušao ni minut. Dakle, uveden je samo da obori rekord, a sledeći put će zaigrati sa 18 ili 19 i to ako dokaže da može.
O

Oyster

pre 5 meseci

"Nekada si ovo, nekada je ono, nekada je bilo ovako, nekada nije bilo tako..." Ljudi, smorili ste vise i Boga i narod. Nekad je tako bilo, vise nije i kraj price.
S

Soy argentino

pre 5 meseci

Po meni je Eceveri najbolji mladi fudbaler na svetu. Utrpa tri komada Brazilu u osmini finala svetskog prvenstva za mlade. Real, Celzi, Bajern i Liverpul se vec interesuju za njega. Riverova akademija pravi najbolje fudbalere na svetu.
T

Tite

pre 5 meseci

Najbolji mladi su Endrick,Vitor Roke, Ečeveri, Mijatovic