Igrači Fajenorda (©AFP)
Igrači Fajenorda (©AFP)

Najveće kvote na svetu u Mozzartu: Fajenord 2,35, Tunis 2,35, Fenerbahče 1,53

Vreme čitanja: 3min | sre. 24.01.24. | 10:44

Nigde nećete da nađete veće

Bogata ponuda ove srede. Igraju se kontinentalni šampionati Afrike i Azije, Bundesliga, brojni kupovi širom Evrope...

Bukmejkeri Mozzarta za danas su spremili tri kvote, koje će u svakom trenutku biti najveće na svetu. U pitanju su kec na Fajenord protiv PSV-a u sklopu Kupa Holandije, potom dvojka na Tunis u sudaru sa Južnom Afrikom na Afričkom kupu nacija, i naposletku dvojka na Fenerbahče naspram Bašakšehira u okviru turske Superlige.

Izabrane vesti

Fajenord u celini ima prilično pristojnu sezonu, ali je malo verovatno da će moći da se takmiči za šampionsku titulu. PSV je prvi put izgubio bodove tek u prošlom kolu Eredivizije i još je na dvocifrenoj zalihi koja sada iznosi 10 bodova. Tim Arnea Slota ima pet bodova prednosti u odnosnu sa trećeplasirani Tvente i generalno se može osećati sigurno. Pored toga, tim iz Roterdama je ispao iz Lige šampiona u Ligu Evrope, gde ima visoke aspiracije, baš kao i u Kupu Holandije gde ga već u osmini finala čeka duel sa PSV-om. Filipsovci su bili skoro besprekorni u jesenjem delu sezone. Izabranici Petera Boša nisu izgubili nijedan bod u prvom delu šampionata Holandije, i sa 52 boda trenutno su na čelu tabele. Prvi gubitak poena dogodio se u prošlom kolu kada je PSV remizirao 1:1 u gostima sa Utrehtom. PSV je preživeo grupnu fazu Lige šampiona, i tek ga očekujuz sukobi sa Dortmundom, a do tada će pokušati da uđe u završnicu Kupa Holandije.

JUŽNA AFRIKA - TUNIS (SREDA, 18.00), DVOJKA 2,35

Verovatno je bilo malo onih koji su očekivali da će Tunis posle dva kola da zauzima poslednje mesto u Grupi E Afričkog kupa nacija. Orlovi Kartagine su razočarali na startu minimalnim prazom od Namibije, i donekle su popravili utisak u sudaru sa Malim, koji je rezultirao remijem 1:1. Tunisu u poslednjem kolu odgovara jedino pobeda, i to po mogućstvu što ubedljivija, protiv Južne Afrike, a to nije baš tako lak zadatak. Bafana Bafana je osvojila tri boda, pošto je posle poraza od Malija uspela da deklasira Namibiju sa 4:0. Da bi obezbedila plasman u plej-of, Južna Afrika ne sme da izgubi u predstojećem meču.

BAŠAKŠEHIR - FENERBAHČE (SREDA, 18.00), DVOJKA 1,53

Bašakšehir još nije naročito uspešan u šampionatu. Ekipa iz Istanbula je tek na devetom mestu na tabeli, mada je to donedavno bila misaona imenica. Sive Sove su očajno otvorile kampanju, a sada su u zamahu i neporažene su na devet prethodnih duela na svim frontovima. I pored tog niza Bašakšehir kaska devet bodovaa za evropskim pozicijama. U prošlom kolu, Basakšehir je remizirao 1:1 sa Karagumrukom. Fenerbahče je imao veoma ubedljiv prvi deo šampionata Turske i trenutno vodi na tabeli. Međutim, tim Ismaila Kartala se od drugog Galatasaraja odlepio samo zbog dodatnih pokazatelja, tako da cela borba tek predstoji. U prošlom kolu Kanarinci su remizirali 1:1 sa Samsunom, prekinuvši seriju od tri pobede. Fener nema poraz na strani u Superligi ove sezone na 10 gostovanja, ostvarivši devet trijumfa i remi.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara