Radost igrača Milana (©Reuters)
Radost igrača Milana (©Reuters)

Najveće kvote u Mozzartu na Milan, Ajaks i Real Madrid

Vreme čitanja: 3min | sub. 06.05.23. | 10:33

Nigde nećete naći veće

Subota je, obično, dan idealan da ga provedete odmarajući, u krugu porodice i prijatelja. A zašto da ne, i uz malo kvalitetnog fudbala.

Kladionica Mozzart vam je omogućila idealnu priliku da malo i zaradite. Bukmejkeri su pripremili posebno iznenađenje za tri kvote, koje će u svakom momentu da budu najveće na svetu.

Izabrane vesti

Zato, za vaše tikete najisplatljivije opcije su jedinica na Milan u jednom od derbija Serije A sa Lacijem, kao i na kec na Ajaks protiv AZ Alkmara, odnosno dvojku na Real Madrid protiv Osasune u finalu Kupa kralja (sve mečeve prvenstva Italije možete da gledate u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com uz besplatnu registraciju).

MILAN - LACIO (SUBOTA, 15.00), KEC 1,95

Milan je definitivno očekivao da će da odbrani titulu ove sezone u Italiji i generalno je izgledao dobro na startu, ali je Napoli ušao u ludu formu i ostavio sve u prašini. U prvom delu ekipa Stefana Piolija je generalno izgledala dobro, ali je prilično često gubila bodove, a paralelno se Milan borio u Ligi šampiona, gde je prošao grupu i naizmenično izbacio Totenhem i Napoli sa turnira. U polufinalu će se sledeće nedelje sastati sa Interom. U Seriji A ekipa je šesta na tabeli, ali njena pozicija još nije postala kritična jer zaostaje dva boda za četvrtim Interom. Posle nerešenog rezultata 1:1 sa Kremonezeom u prošlom kolu, Rosoneri nisu uspeli da pobede drugi meč zaredom. Lacio je sebi postavio zadatak da se na kraju sezone probije u Ligu šampiona, i uprkos brojnim osporavanjima Orlovi su na dobrom putu da se dokopaju evropske elite. Igra Lacija je u prolećnom delu postala pragmatičnija i dokopao se drugog mesta sa šest bodova prednosti od pete Atalante.


AJAKS - AZ ALKMAR (SUBOTA, 21.00), KEC 1,63


Ajaks ima slabu sezonu i praktično nema šanse da se takmiči za titulu u Erediviziji. Sa 62 boda tim Džona Hejtinge je treći na tabeli i već 11 bodova zaostaje za liderom Fajenordom. Postoji šansa da se dokopa ulaznice za Ligu šampiona i za nju se takmiči sa PSV-om, koji ima tri boda više. Ajaks je izgubio od PSV-a u finalu Kupa prošle nedelje, izgubivši na penale posle nerešenog 1:1. AZ Alkmar ima prilično pristojnu sezonu i trenutno zauzima četvrtu poziciju na tabeli, sa dva boda manje od Ajaksa. U prošlom kolu AZ je pobedio RKC sa 3:0 i tako ostvario drugu pobedu zaredom.

OSASUNA - REAL MADRID (SUBOTA, 22.00), DVOJKA 1,38


U finalu Kupa kralja saszaju se 19-struki pobednik takmičenja Real Madrid protiv Osasune. Pošto su Blankosi pobedili Osasunu sa 2:0 u ligi u februaru, i to je bio 18. uzastopni međusobni okršaj u kojem Real nije poražen od tima iz Pamplone. Real Madrid u obračun ulazi posle dva poraza u poslednja tri meča, a mora se priznati da je trener Ančeloti svesno odmarao nosioce igre za ovaj okršaj. U poslednjoj utakmici Blankosi su izgubili u gostima od Sosijedada (0:2). Iako se Real borio u Kupu kralja, ostvarivši tri od četiri pobede, bilo sa jednim golom ili u produžecima, ni za Osasunu nije bilo glatko. Svaki od njihova prethodna četiri meča završio je produžecima. Tim iz Pamplone je izgubio poslednje dve utakmice u prvenstvu, i to bez datog gola. U poslednjem duelu Osasuna je na gostovanju poražena od Barselone (0:1).

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara