Lobotka (levo) i Zijelinski, ©Reuters
Lobotka (levo) i Zijelinski, ©Reuters

Napoli čuva pouzdanog arhitektu: Lobotka do kraja karijere u Napulju

Vreme čitanja: 1min | pon. 26.12.22. | 20:00

Slovak dogovorio produžetak saradnje sa liderom Serije A

Tokom dosadašnjeg dela sezone Napoli je uspeo da ostavi impresivan utisak i da aktuelnu pauzu zasluženo dočeka na čelu Serije A posle 15 kola uz 13 pobeda i samo dva remija, a pauzu između obaveza rukovodstvo lidera šampionata Italije iskoristilo je da završi važan posao. Naime, prema saznanjima italijanskih novinara klub sa stadiona Dijego Armando Maradona produžio je saradnju sa Stanislavom Lobotkom, slovačkim vezistom.

Kako tvrde dobro obavešteni izvori sa Apeninskog poluostrva centraln vezista i Napoli utanačili su detalje produžetka saradnje i tako konkretizovali pregovore koji su rajali tokom jeseni. Prema planiranom, Lobotka će se u aktuelnoj sredini zadržati do leta 2027. godine uz opciju produžetka saradnje za još jednu sezonu.

Izabrane vesti

Iako su detalji dogovora poznati, ozvaničenje se očekuje tek u januaru, a ukoliko Slovak odradi čitav predviđeni period u Napoliju će se zadržati do 34. godine.

Centralni vezista koji je do sada nosio boje Trenčina, Nordsjelanda i Selte, a u Napulj je došao zime 2020. godine i u međuvremenu upisao minute na 86 zvaničnih duela.


tagovi

Napolistanislav lobotka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara