Komentari na vest

Napoli i Kvarachelija moraju da dokažu da su moćni i bez Osimena, Pioli ume sa Spaletijem i ima strategiju za polufinale

P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Napoli ako veceras na San Siru izvuce povoljan rezultat prolazi dalje.Osetice se sigurno izostanak Osimena ali ima ko ce da ga menja.
D

Djape45

pre oko 1 godinu

Ajmo Napolitanci!
v

van persie

pre oko 1 godinu

oni su bez osimhena jaki kao kisela voda
p

protočni bojler

pre oko 1 godinu

Milan to rešava pešaka . Nije Napoli doraso Milanu . Pioli neće propustiti šansu da ode u polufinale . Koliko Fali Milan Ligi Šampiona .
m

milan KG

pre oko 1 godinu

doraso Milanu ??! Jel to bivši igrač upravo Milana, Vikaš Doraso 😅
D

Djorkaef

pre oko 1 godinu

Milan fali vama u LŠ dakle navijacima Milana, nama ostalima ce 'faliti' tek kada budu imali tim i kvalitet za LŠ.
J

Junker

pre oko 1 godinu

Sa Napolijem nije samo stvar u Osimenu vec u sistemu gde igraju maltene uvek isti, vrte 13-14 igraca. Slicno kao Lester one sezone, uvek izlaze isti i igraju na jedan nacin koji prolazi u datoj sezoni. Susta suprotnost npr Gvardiole koji obozava rotacije. Svakako navijam za Napoli jer ove sezone uz Arsenal igraju najlepsi fudbal u citavoj Evropi. Ne mogu zamisliti polufinale sa 2 raspad ekipe Inter-Milan i da citam Giletove detonacije u komentarima.
Л

Лазар

pre oko 1 godinu

Управо тако - Наполи треба да искористи то што им се буквално СВЕ поклопило ове сезоне! Сад и можда опет за неких 30 година. Сензација од једне сезоне и ништа друго.
G

Gost0007

pre oko 1 godinu

Pa i ti bi obozavao da rotiras tim kad ti na klupi sede sve zvezda do zvezde. Sprcao vise od milijardu evra i sada je on baja? Bas da vidim dal bi u Napoliju tako nesto uspeo. A raspad ili kako vec si nazvao ekipe Milana i Intera ne bih komentarisao, jos si ti mali da shvatis velicinu tih ekipa.
m

moa carta

pre oko 1 godinu

Tvoj komentar se čita do momenta kad Milan nazoveš krš ekipom. Nakon toga sledi žal za izgubljenim vremenom u čitanju komentara čoveka koji čak i ne poznaje materiju. Mali savet za tebe, idi prati stoni fudbal.