Komentari na vest

Nedeljković krenuo za Birmingem: Još da zaigram za Srbiju i svi će mi se snovi ostvariti

S

SB

pre 3 meseca

Ajde da odradis to u cz pa u Herenveen, ako budes imao srece neki srednjak iz portugala.Srecno
t

tifo

pre 3 meseca

a gde si ti?
m

mita i trta

pre 3 meseca

gledam juce kakve su prevare endijaje i olinjalainka ...ne znas ko je gori
м

макаријус

pre 3 meseca

Продао би га Мамић за 30 милиона.
С

СРБ

pre 3 meseca

Колико су љубоморни људи сачувај Боже, ово је болест.
A

Aca Sd

pre 3 meseca

Terza se pokidao od smeha kako im uvali ovoga...
B

Baki r.s.

pre 3 meseca

Eto love za nove panjine kao što je Endiaje
K

Kao Grujan

pre 3 meseca

kao..nece videli Vilu i nestace. Na osnovu cega odmah repka?a,da..zvezdas.
@

@kao

pre 3 meseca

On nece igrati za repku, jer ta fraza se koristi u zemlji gde je osnovan tvoj klub...

gemathegreat

pre 3 meseca

Recimo na osnovu toga da kad odigra za Srbiju ne može za Crnu Goru ili nekog drugog. Vežeš budući kvalitet za sebe, jednom utakmicom, na stranu što je prošao kroz sve omladinske državne selekcije.
d

desni bek

pre 3 meseca

Dobismo beka posle 100 godina i prodasmo ga posle 3 meseca...ccc... zar nije bolje da je ostao jos 2,3 godine? toliko o tome kad Terza kaze oni nisu na prodaju ostaju u Zvezdi! i proda ih posle 5 dana i naravno da ostanu jos polusezonu u zvezdi, jaka stvar za nasu ligu... zalosno...
V

Vrli svet

pre 3 meseca

Prijatelju dal si realan? Igranje u ovoj nasoj krs ligi je cist mazohizam.
S

Srbadoo

pre 3 meseca

Jos Samo da neko Aston Villa obavesti da su “doveli” ovoga.
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Valjda su videli na Skaju i BBC-u.
B

BCS Šabac

pre 3 meseca

Šta je pisano pre par dana?Šta je ovo?Neće on videti Vila Park.
R

Rokaš Gudrutis

pre 3 meseca

Petrovic Nedeljkovic Babic Pavlovic Mladenovic Zivkovic SMS Ivan Ilic Kostic Samardzic (Tadic) Vlahovic (Mitrovic)
p

postic

pre 3 meseca

A u sine preskoci Rajkovica
R

Rokaš Gudrutis

pre 3 meseca

Imamo vise vrhunskih golmana morao sam za jednog da se odlucim.
V

Veljko9

pre 3 meseca

Babic je kanta.

Bibras Natcho

pre 3 meseca

Ovo je postava ako necemo da prodjemo grupu, probaj opet...
Y

Yaya Sanogo

pre 3 meseca

Da se ne lazemo on nece da igra u prvom timu Aston Vile sledece sezone sigurno. Naredne 2 sezone mu slede pozajmice, jedna u nizi rang Engleske, druga verovatno u inostranu prvu ligu. S druge strane mislim da ce mu mnogo pomoci sto ce odraditi pod Emrijevom palicom makar pred sezonu jer spanski treneri vole da usavrsavaju tehniku i taktiku vise od fizikalija. Fizikalije ce da dodju vremenom, a to vreme ce biti krace u Engleskoj. Da je hteo da bira bolje mislim da nije mogao, na njemu je sve ostalo. Jedno je sigurno makar zaradice dobru lovu.
M

Mares a

pre 3 meseca

Ovaj decko na evropskom prvenstvu mora da igra prvu postavu desnog beka..ali ovaj lazni selektor pitanje dal ce i da ga vodi...4 4 2 moramo da igramo...ova nasa taktika sa 3 ako.budemo.igrami primicemo 10 golova u grupi kejn ce nam 4 dati...znaci treba totalna rekonstrukcija tima zahvaliti se par igraca i nikad vise da ne vise dres reprezentacije..tipa grujic,gudelj,maksimovic,lukic,zivkovic...petrovic golman desno nedeljko stoperi pavlovic i jos jedan krsten mozda milenkovic..levo urosevic..jer nemamo.boljeg levog beka od.njega...sredina samardzic ilic ..levo kostic..desno isto krilo neko koje moze da probije da centrira...i u napadu vlahovic i mitrovic...i povesti malog lukovica obavezno u spicu...znacj totalna promena fudbala treba...ili nek odigra lvaj cirkuzant jos ovo prvenstvo i onda dovesti nekog ozbiljnog trenera..kao.urugvaj bjelsu..i covek resetovao reprezentaciju..zahvalio se 10tak igraca i doveo klince koji su spremni da igrajj da grizu..a ne ove nase smesne igrace racica lukica i te sto igraju 2 puta godisnje utakmicu

gemathegreat

pre 3 meseca

Dal si ti realan ikada i uopšte ???
g

gost018

pre 3 meseca

slazem se samo za formaciju 4-4-2...ovo ostalo sto si napisao je diskutabilno...ali da ne ulazimo pevise u diskusiju i onako je nas trenera previse :)
N

Novak majstor

pre 3 meseca

Da li ima nesto novo oko dolaska Sremcevica u Zvezdu ili je to propalo ? Prosto mi je neverovatno da nikoga do sad nismo doveli , a prodali smo Nedeljkovica koji je prvi desni bek u Zvezdi posle mnogo godina koji zna da centrira i Mijatovica koji je najzasluzniji sto smo u trci za titulu i dalje . Naravno Serif Nedaj je ostao . Pa makar u odbrani da dovedemo nekog , ovo je katastrofa
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Šta dramiš? Nije Nedeljković nigde otišao. Biće do leta tu. Za Mijatovića smo dobili sjajnu lovu ne bi ja njega zadržavao.
p

postic

pre 3 meseca

I sa prodajom nekih igraca imamo dovljno za Ligu, prvo treba Milojevic da prodje neko vreme sa ovim timom i onda da vidi sta nedostaje
N

Novak majstor

pre 3 meseca

Nije pitanje zasto ja dramim , vec zasto vas dvojica ne dramite ? Ako mislite da cemo tako lako prestici Partizan varate se . Serif nije igrac uopste , Kraso i Olayinka ok ali bez klasicnog spica nema titule . Odbrana je vec druga dimenzija tu se bas raspadamo
m

madmix

pre 3 meseca

čim objave za Mijatovića,sutradan dovode Sremčevića
D

Druže,

pre 3 meseca

zimski prelazni rok u normalnim ligama služi uglavnom da bi se umesto povređenih igrača našla zamena.To što mi imamo praksu da dovodimo brdo igrača i leti i zimi je za studiranje!
T

Top Gun

pre 3 meseca

Direktno iz Srbije u Englesku pa još Aston Vila. Teško. Nemojte porediti Vidića,Ivanovića sa njim jer su zaobilaznim putem otišli za Englesku.
B

Burek

pre 3 meseca

Da vidimo mi Ilića u Bolonji ?
T

Top Gun

pre 3 meseca

@Burek Nije problem. Videćemo ga. Pisao na tu temu već očigledno nisi ispratio. Bolje da je otišao u Bolonju pa posle eventualno veći klub nego direktno Juve Milan Inter itd. Vidić Ivanović Matić Kolarov Vlahović su imali tu putanju.
C

CaleB pravi

pre 3 meseca

Grobari se pojacavaju uveliko, a mi samo rasprodajemo...Los rad uprave ce doci na naplatu na kraju sezone, tako da - pocni Terzicu polako da pakujes kofere, i da praznis fioke radnog stola...obecanje ces ovoga puta morati da ispunis, nema vise foliranja...jer po svemu sudeci, Groblje uzima titulu.

gemathegreat

pre 3 meseca

Cale jedi ono što se ne služi.
L

Lično ja

pre 3 meseca

Ko se pojačava, matori, pa nama odbrana kao u reprezentaciji, ko pređe pola, već je opasno. A nemamo krštenog igrača tu, još moramo Saničaninove bravure da trpimo.
7

79

pre 3 meseca

Čovek sa 18 godina će igrati u 2 Evropska prvaka,svaka čast!
T

TD

pre 3 meseca

Piksi: "Say no more".
C

Cz1952

pre 3 meseca

Trebao bi stvarno da se opametim i vise ne pratim zvezdu, al nije to lako posle tolikih godina. Samo da dodam: sto se mene tice, uprava napolje.

gemathegreat

pre 3 meseca

Pa nemoj da pratiš Zvezdu, uzmi recimo heklanje za hobi ili Villerove goblene, ima dosta šema da se fotokopira a ja ću bez obzira i iz groba da budem okoraveli zvezdaš i delija. Zvezda je čast i privilegija. I još nešto, Terza se ne meša u vodjenje tvoje kuće pa me zanima ko ue tebe ovlastio da vodiš zvezdinu kuću ??? Pitam sebe radi, nije za druga.
G

Gost1234

pre 3 meseca

A ko si ti druze da ovde ucis svakog zvezdasa sta i kako treba da misli???????????????? Terzicev rad je katastrofalan poslednjih nekoliko prelaznoh rokova!!!!!!!! I to se na terenu vidi iz aviona!!!! Broj i nekvalitet promasenih nazovi pojacanja je ogroman. I krunisan je dovodjenjem Bahara. Da je radio svoj posao kako treba i manje mislio na svoj dzep imali bi prosek gledalaca u ligi od 25 hiljada minimum. Ovako je doneo samo razocarenje i nezadovoljstvo zvezdasa. Broj gledalaca to pokazuje nedvosmisleno. Na prolece ce nas biti jos manje. Poraz od ovakvog raspalog Partizana i prazna Marakana su rezultati njegove alavosti iskljucivo! Ja dolazim i dolazicu na stadion, ali ogromnoj vecini zvezdasa je svega preko glave. A najvise da svojim katastrofalnim potezima reanimiramo groblje. A ti izvoli pa objasni kako je to za Zvezdu i zvezdase dobro da izgubis derbi od ovih i ovakvih, ili da prodas dete za 9 miliona pa to potrosis na nekog kao sto su Ndiaje, Motika, Falko????????

gemathegreat

pre 3 meseca

@Gost 1234 Ne učim ja svakoga pod broj jedan, a pod broj dva ja bih i tebe i sve ostale koji tvrde da se krade pozvao da to dokažu na sudu. Za proizvoljno klevetanje se mardelja. Terza mi nije ni rod ni pomoz Bog, ali ovde se radi o zameni teza. Zvezda je evidentno u top 32 kluba evrope, uspeh koji su postigli svi osporavani igrači. E sad što neko misli da se iz top 32 stiže u top 24 zato što je neko potrošio toliko i toliko novca je pogrešna matematika. Nisam ni ja zadovoljan nekim stvarima ali moj posao je da kupim člansku i sezonsku i koliko je u mojoj moći oderem grlo. Svaku svoju sezonsku ako ja ne mogu da gledam poklonim nekom detetu da dobijemo novog zvezdaša. Terza ne vodi politiku u mojoj kući pa se tako i ja trudim da ne vodim politiku u njegovoj. Možda Zvezda i nije njegova ali je njemu data na poverenje. I još nešto, svako onaj ko ne voli Zvezdu zbog Terze ni ne mora da dolazi. Ja Zvezdu volim zbog Zvezde, zbog mog oca i zbog mog dede a ako Bog da i moji unuci će. Ovo je razmišljanje jednog navijača koji je spreman da da klubu čak i ako ne dobije ništa za uzvrat a onaj ko nije spreman da se bezrezerno da klubu za koji navija jer to je realno džabe, taj ne valja ni porodici a ni državi. Taj nikome nije spreman da da sebe. Odlazak na Marakanu je stil života, crkva, nedeljni ručak stadion.
V

Već vidjeno

pre 3 meseca

Eto njega kroz dve godine u Čukaričkom. Ova izjava to i potvrđuje. On je sve svoje snove ostvario do 19god. Jbg. Nek mu je sa srećom ali sa tim razmišljanjem i ne postavljanjem sebi novih ciljeva i zadataka već je kraj.
i

ivanGaryy

pre 3 meseca

Eventualno Vozdovac, tamo ce ga vec cekati Jovic
B

Brankoni84

pre 3 meseca

Da li je neko ovom dobrom momku javio da reprezentacija Srbije ne igra sa bekovima.😁
d

dejanera

pre 3 meseca

Da li je tebi neko javio da to nije zakonom propisano? On ima samo 18 godina i ako ne bude igrao sada mozda ce igrati za koju godinu.
1

1980

pre 3 meseca

Ne znam šta da kažem osim SREĆNO MALI! Da li će uspeti da se nametne ili će ići na pozajmice videćemo uglavnom srećno!
R

Realno je

pre 3 meseca

Decko ce potpisati za Aston Vilu,a onda sledi pozajmica u neki Milvol,Stoke ili Derbi i tako ce propasti jos jedan talenat sa Srpskih livada.
Z

Zinzelen

pre 3 meseca

I taj Milvol, kao i Stouk su vrhunska opcija u odnosu na ovu nasu namestenu polit-biro ligu.
Z

Zeleonidis

pre 3 meseca

Jedan od snova mu je bio da zaigra za Aston Vilu.......
R

Rubikova kocka

pre 3 meseca

Zašto da ne, Velika je Aston Vila koja ima ušatog u muzeju
N

Nepismenogovedo

pre 3 meseca

San mu je da zaigra u najjacoj ligi na svetu!!!!!!!!! Nauci da citas pa onda komentarisi………..
D

Don Vito Corleone'

pre 3 meseca

Koja smo mi beda, u svakom smislu. Prodajemo decu na kilo, a dovodimo skupe skart rage strance, čast izuzecima kojih je malo. Tek kada budemo dostigli taj nivo da ne moramo da prodajemo bisere, tada možemo da kažemo da smo uspeli i da smo ozbiljan klub. Kada mladi biseri budu ostajali u Zvezdi do 23 godine, i činili kostur ekipe, plus 3-4 prava stranca koja prave razliku u Evropi, e onda možemo da kažemo da je to prava priča, i da smo na pravom putu. A ove sve sada, sve je to iz šupljeg u prazno.

gemathegreat

pre 3 meseca

Možeš li da mi objasniš, jel se ti praviš budala slučajno ili namerno ??? Kako će Zvezda da parira novac koji drugi klubovi investiraju u igrače u razvoju ??? Pa zvezdin budžet bi morao da bude 100 miliona da poklopi ta dva sveta. Mali Mijatović će imati milion evra po sezoni da se razvija, znači bez pritiska. Jedino što bi moglo i pilo vodu u kontekstu zakona i nekih postavljenih pravila je otkupna klauzula kao u Portugaliji ali i nju furaju samo portugalci. Krajnje je vreme da shvatiš da se tvoja ingerencija završava sa kupljenom sezonskom za sever ili bilo koji sektor. Tako kompletan navijački svet funkcioniše, niste pozvani da kreirate politiku kluba.
N

Nenad1246

pre 3 meseca

U Nemačkoj navijači formiraju politiku kluba recimo.
B

Bravo

pre 3 meseca

Tako je. Kad budemo mogli da zdrzimo klinca od 18god bar do 23.god e onda ce mo biti pravi klub!
E

Eseks

pre 3 meseca

Mnogo ljudi ovde komentarise a nema osnovno znanje..Jedan cak pise da od ovog nema nista jer se preziva Nedeljkovic..Moje misljenje je da mali ima sve sto treba da bude top bek..Ima brzinu,prvi korak,skok,dobru defanzivu,smisao za igru i mnooogo prostora za napredak..Uostalom,skauti Aston Vile sigurno znaju bolje od svih nas..Mali ce igrati kod nas do leta,onda ce proci krvave pripreme sa englezima i otici ce na pozajmicu godinu dana u cempionsip gde ce da se okali i spremi za onu tamo sezonu..Na evropsko mora da ide,to se podrazumeva.
Z

ZNA LI SE ŠTA?

pre 3 meseca

Može li Belić sad da zaigra za Srbiju? Nije više u Partizanu.
p

ppostic

pre 3 meseca

Moze ako nauci da igra fudbal
J

JovanCZV

pre 3 meseca

Pogencijal ogromne karijere, srecno mali pa u martu u reprezentaciju
D

DociCeVamGlave

pre 3 meseca

Barak Bahar, samo jos malo! Svi znamo da u ovoj Koreji neke stvari ne smeju da se pisu, cak i kad se dese, ali polako. Progovorice Bahar ;)
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Progovorio je i Mateus pa ništa nije bilo.
m

mico mala

pre 3 meseca

Sta ce progovoriti bahar ajde gukni?
d

dragovic

pre 3 meseca

ide na leto, vec sad se treba naci zamena a ne na leto gde ce imsti malo prostora za uigravanje..uprava je smešna
B

Bansek

pre 3 meseca

Nema od ovoga ništa. Nema on ni stas za EPL pa ni ime za neke velike domete. Zamislite zvezdu svetskog fudbala a da se preziva Nedeljković.
G

Gost1234

pre 3 meseca

Imamo coveka koji se preziva Djokovic koji je postao najbolji u istoriji najaristokratskijeg sporta na planeti)))
t

tantoubice

pre 3 meseca

na zalost propade jos jedan talenat zbog vecito gladih, para nikad dosta. Daj boze da gresim, ali decko je premlad za Premijer ligu, minimum 3,4 sezone kaljenja u superligi, pa onda a i tada ne Premije, nego bi bila dobra neka Italija, neki osrednji klub pa onda tako nesto. Al dobro, sada sledi scenarion pozajmica championship, pozajmica bilo gde, prodaja posto zasto u neki italijanski klub koji se bori za opstanak, povratak u nasu ligu ...
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Jeste. Napredovao bi kod nas na njivama Ivanjice, Surdulice, Lučana....
p

pitanje

pre 3 meseca

Sta je sa odbranom, zar jucerasnja utakmica nije dovoljno pokazala na kom je nivou? sta jos treba da se desis posle 6 meseci promaje u odbrani da se nadje odgovarajuci levi bek i stoper?
a

aloo

pre 3 meseca

Sta je sa odbranom, zar jucerasnja utakmica nije dovoljno pokazala na kom je nivou? sta jos treba da se desis posle 6 meseci promaje u odbrani da se nadje odgovarajuci levi bek i stoper?
a

aman

pre 3 meseca

Sta je sa odbranom, zar jucerasnja utakmica nije dovoljno pokazala na kom je nivou? sta jos treba da se desis posle 6 meseci promaje u odbrani da se nadje odgovarajuci levi bek i stoper?
e

edo555

pre 3 meseca

Sve ce biti dzabe ukoliko se nastavi sa politikom kluba da Rodic nastavi u startnih 11 i jos pojedini stariji igraci koji ne doprinose igri.U celoj ligi se vidi koji igraci mogu da napredujubi da se prodaju,znaci samo mlad igrac moze da se proda i zeljni su dokazivanja bolje i da gresi pa posle da seustali i dobije samopouzdanje.Vlika stvar je sto je fss uveo pravilo bonusa
p

pancevac992

pre 3 meseca

Rodic svake godine 10+ asistencija,toliko o doprinosu,skok u odbrani itd itd,to sto vi veze sa fudbalom nemate pa ponavljate tudje reci zbog jednog kiksa,ne znaci da su treneri slepi,nego da znaju bolje od vas
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Videli smo u derbiju taj njegovo doprinos i tvoje znanje istog.
M

Mnr1

pre 3 meseca

Jel sleteo?
J

Jöle 39

pre 3 meseca

Zelen si ti još za Srbiju ali vrlo verovatno će te ubaciti kao i ostale menadžerske igrače Erakovića, Račića, Mitrovića..
S

SSSR

pre 3 meseca

Stručnjak,donesi sutra dve slike da te registrujemo.I da zaboravih,dođi BEZ MENADŽERA.
@

@Jole

pre 3 meseca

Dok su Lukić pola igrač pola klupa, Pavlović sa dve godine na tribinama, Mitrović sa dve godine na tribinama, Ilić zbog prodaje, Belić zbog prodaje, Živković dok je bio u Benfici, svi regularno pozivani, nikako zbog menadžera
H

Herakle

pre 3 meseca

Polako decko, vredno i skromno i bice dobro. Da prvo postanes igrac vezes sezone i minute i sve ce doci.
R

Repac Plandiste

pre 3 meseca

Ako smo već krpili Bahara, red bi bio i da se prisetimo kako je Nedeljkovića praktično niotkuda ubacio u 11. Slično se može reci i za Mijatovića. Ne znam, ja Milojevića jako postujem i sa Zvezdom je u teskom trenutku napravio vrhunske rezultate ali i dalje mislim da Bahara nije trebalo smenjivati i da bi sve doslo na svoje. Sa ovim su se složili...
r

realno...

pre 3 meseca

niko se nije slozio
B

Burek

pre 3 meseca

Brate, i ja se slažem sa tobom. Međutim, problem je što u Srbiji ne postoji nešto što se zove strpljenje. Osim toga, ko zna šta su Bahara ucenjivali da mora da radi
p

pedjast3

pre 3 meseca

Goran Bunjevčević!
Đ

Đukin fan

pre 3 meseca

I Pizon u Arsenal i Nikola Jovanovic u Mančester junajted,potom Dejan Stefanivic u Šefild W.,takodje i Darko Kovacevic..msm Šefild utd.Dakle tragedija sporta u Srbiji su ovi radikalski istoričari koji svode tradiciju na skoro pa njihovu deceniju i malo jace,gledaju ove Minhauzene Terzića,Čovića a i one s druge strane brda Ostoju,Vucelu il Vazura !!!! Ta bratija je sprzila više stotina miliona €,prethodnih nekoliko godina i ništa uradili u Evropi nisu prema obećanjima i hvalisanju!!!Ima im po Vodi doć,al badava sve se vidi!!!Nedeljkovic i Mijatović su nakon preko 5 godina suše ozbiljniji transferi a samo potvrda koliko se zapravo mulja sa krš strancima,ugrađuju i otimaju u transfere dok domaći resurs jako nemarno podržavaju i stvaraju!!!Radikalsko rasulo
Ž

Žoržo Bč

pre 3 meseca

Dejan Stefanovic?
P

Petar85

pre 3 meseca

I Darko Kovačević koliko se sećam iz Zvezde otišao u Šefild
b

bingosale76@gmail.com

pre 3 meseca

Detetu se preokrenuo zivot za sest meseci,bravo..
D

Dizanje u nebesa

pre 3 meseca

Koferencija, njegov domet.
f

fontana98

pre 3 meseca

koji je tvoj domet? dnevna soba do kuhinje
D

Deka PG

pre 3 meseca

Osnovna škola tvoj domet. Kaže se konferencija
R

Ruud

pre 3 meseca

I pokojni Bunja je otišao direktno iz Zvezde u Premier Ligu.
D

Dusanrsrs

pre 3 meseca

Bilo kako bilo, da ga Bahar ne prikljuci prvom timu nikad 9 milki za njega ne bi dobili. Tek mozda 100k za Figa ili marmeladu za Gobelju
P

Prcko33

pre 3 meseca

Bahar je ovako i zavrsio upravo zbog losih odabira 😄 Garantujem vam zivotom da je "prokleo" sebe sto potjera Gobelju, a sto je Kosta morao igrati ... Kosta legendo alal ti vjera , jako "tanak" a uze ozbiljne pare , ko se razumije u fudbal kada je vidio transfer pomislio je "ovo je sprdnja" 🙄 Svaka cast , valja u Englesku otici , a potpisati za neki klub "skidam kapu" ali da se ne lazemo , nema on tamo sta traziti sto se fudbala tice!
N

News

pre 3 meseca

Darko Kovacevic nije igrac Zvezde,? Bunjevcevic? Pizon? I jos mnogi drugi su direktno iz Zvezde otisli u Englesku. Ali nasi novinari racunaju samo igrace I rezultate pod Terzicem kao da Zvezda nije postojala pre njega.
d

dkcz

pre 3 meseca

u basketu postojimo od 2011.,ne u fudbalu, pomešali su xD
D

Dzi

pre 3 meseca

U basketu ste tegeltijini svedoci od 2011 do tad ste bili samo mise tumbasa...
d

dkcz

pre 3 meseca

ne znate da prihvatite šalu na svoj račun
a

alo...

pre 3 meseca

Zasto se klub ne pojacava, gde je levi bek, stoper napadac gde je kriticno
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Tu je Rodić čemu drama? Beh zajebancije koga dovesti,a da bi vama valjao i bio pojačanje i da nekošto ko svetog Petra kajgana? Gobeljino se isključuje iz odgovora.
Š

Šid

pre 3 meseca

Za britanske okvire nisu to neke pare. Ako se brzo ne pokaže ide na posudbu u čempionšip....
o

oikloikloikl

pre 3 meseca

Kofrencija
@

@kofrencija

pre 3 meseca

Prevedi druže.
Ш

Шта је

pre 3 meseca

Посудба? И зашто многи Срби користе хрватске речи? Посудба, одгодба, омјер, 100к и слично?
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Zato što su to srpske reči na upotrebi u tzv. hrvackom jeziku.
s

sramota

pre 3 meseca

U odbrani nam je promaja a uprava je slepa da to vidi prosecni klubovi stvaraju gomilu sansi, daju golove, neverovatno sta dozvoljavamo...
G

Gembe

pre 3 meseca

I ne dozvoli da tvoje grobarske suze obriše on
н

нигде не пише

pre 3 meseca

ко му је био узор,Џаја или Тозовац??
3

3474589568

pre 3 meseca

Beti Djordjevic
Z

Znam ja

pre 3 meseca

Znam da su tvoji Vuletic i Ostoja!
с

свуда пођи...

pre 3 meseca

у Бољевце дођи....
g

gostttttt

pre 3 meseca

Srećno Kole kućo! 🔴⚪🔴⚪
D

D23

pre 3 meseca

Srecno malac! 💪