Komentari na vest

Nedimović: Borba protiv nameštanja biće preteška, godinama se sve guralo pod tepih

l

lavirint

pre 10 meseci

Najteže je dobiti bitku sa samim sobom...
V

VladaBg

pre 10 meseci

Ovo bi trebalo da uradimo. Kao sto su dosli Madjari i podigli TSC, na isti nacin da uvucemo i druge prijateljske zemlje da udju u nas fudbal. To bi trebalo Vucic da dovede Kineze u Smederevo, da napravimo dil, mi da zavrsimo stadion, a oni da preuzmu klub. Da pokusamo i Japance da dovedemo u Radnicki Nis, Piksija da dovede u Radnicki i aktivira ga, da oni preuzmu Radnicki, a mi zavrsimo stadion, nek sazidaju i neki Nis na Vodi, Turke ubaciti u Novi Pazar, isto i Juznokorejance negde, a mogu i Arapi da dodju u Novi Sad, da preuzmu Vojvodinu, i nek zidaju nesto, biznis centar, ili sta vec, mogu i novi stadion, u saradnji sa drzavom. Kasnije dovesti i Ruse, kad se zavrsi sve ovo. Treba da napravimo nasu Ligu bukvalno na fudbalsko bojno polje posto nemamo tih gradskih rivaliteta, da napravimo te internacionalne rivalitete, gde ce Kinezi, Japanci, Madjari, Arapi, Turci medjusobno da se nadmecu, i da nam podizu nivo fudbala. To niko nikada nije napravio, cak ni Englezi u Premier Ligi, a mi smo u poziciji za to. Upali bi u Top 6 Liga Evrope, kad bi to izboksovali.
D

DvoglaviArapin

pre 10 meseci

Pa ti čoveče napravi biznis plan, koje zemljište kojem narodu da daješ da bi oni uložili u fudbalski klub? Pa zamisli samo da Rusima daš deo Novog Sada da grade neke zgradurine da bi ulozili novac u FK Vojvodina? Pa to su bre gluposti, bez uvrede. I ovako ne znamo više šta je naše (verovatno samo Telekom, Eps i Poštanska) a mi bi još da poklanjamo da bi smo gledali derbi Novi Pazar - Radnicki Nis?
V

VladaBg

pre 10 meseci

@DvoglaviArapin Pa da grade nego sta? Sta bi nam falilo? Sta bi falilo Novom Sadu kad bi dobio neki biznis centar, ili Novi Sad na Vodi ili nesto slicno? Jel se osecas sada da ti je Srbija manje Srbija, kad su Madjari napravili stadion TSCu? Ili kad su Arapi napravili Beograd na Vodi? Ili kad se vozis autoputevima i zeleznicom sto su je napravili Kinezi? Vise bi ti prijalo mozda da su tu ostale livade?
V

VladaBg

pre 10 meseci

Neverovatna mi je svest mnogih nasih ljudi. Oni bi nasu zemlju bukvalno konzervirali, da bude ko iz 19.tog veka, takva im je najlepsa, a onda je u kolonama napustaju, pljujuci je da je zaostala, da je 200 godina iza Nemacke. Kako Englezima ne smeta da im dodje Rus kupi Celzi, i Arapin i kupi MCity? Oni nemaju taj problem. A nije li licemerno da gledamo preko TVa taj isti Celzi i MCity, njihov fudbal, a nas necemo da gledamo ni preko TVa, a kamoli na Staadionu, jer je los i slaba je Liga, a ja kad kazem da treba ugurati te Arape, Ruse i ostale da kupe nase klubove, onda se odmah bune i kazu, ne, to je nase. Mi necemo da prodajemo nasu Srbiju.
T

Trpke

pre 10 meseci

@dvoglaviarapin kakav crni Telekom covece,pa to je otislo pre deceniju..
@

@vladabg

pre 10 meseci

Није теби лако, кад би због фудбала распродао пола државе...
V

VladaBg

pre 10 meseci

Nije ni tebi lako, kada dozivljavas prodaju fudbalskih klubova kao da se prodaje pola drzave
V

Vlada79

pre 10 meseci

Oglasio se zamenik predsednika FSS a ne predsednik? Kako ste namestili izbore u FSS tako cete da resavate namestanje utakmica? Smejurija...
S

SM22

pre 10 meseci

Kaze covek koji je namestio sve u Sremskoj Mitrovici , ne pricam o fubdalu haha
D

Dzi

pre 10 meseci

Lako je pricati u prazno...
N

Ne mozes

pre 10 meseci

da hapsis,osudjujes,kaznjavas,prozivali ruzis bilo koga ako nemaš dokaza. sa rekla kazala tipa cuo sam,Prica se se samo mogu skupiti jeftini poeni. Da li to treba da znaci da je svaki odbrambeni igrač koji je napravio penal uzeo pare? Ili ga je protivnicki fudbaler pretrčao i dao gol jer je dao pare?
N

Ne mozes

pre 10 meseci

da hapsis,osudjujes,kaznjavas,prozivali ruzis bilo koga ako nemaš dokaza. sa rekla kazala tipa cuo sam,Prica se se samo mogu skupiti jeftini poeni. Da li to treba da znaci da je svaki odbrambeni igrač koji je napravio penal uzeo pare? Ili ga je protivnicki fudbaler pretrčao i dao gol jer je dao pare?
D

Drstega

pre 10 meseci

Kažu da je najteže čoveku da se izbori sa sobom, tako da ga razumemo
z

zvezdan božinović

pre 10 meseci

Ovaj se ponaša kao da je glavna faca u FSS (a nije). Uostalom kao nekada prvi potpredsednik vlade i donedavni zamenik gradonačelnika Beograda. Fudbalom definitivno vlada mafija, i ne samo fudbalom
N

Nedimgol

pre 10 meseci

Nedime izdrži, menadžeri su uz tebe.
G

Gost12600643

pre 10 meseci

ceo FSS lopov do lopova muljaže i namestanja Dzajic,Šurbatovic,Simovic,Nedimovic,.....
G

Gost123454568

pre 10 meseci

Marsss pokri se usima i cuti lopuzo
N

Nedimoviću odlazi

pre 10 meseci

Zbog čega čovjek koji je nelegalno postavljen na funkciju potpredsjednika, i nelegalno obavlja funkciju predsjednika FSS govori o korupciji u fudbalu? Kakvo smo mi društvo?
C

Cuca Mrsa

pre 10 meseci

Mislio je na zvezdu 100 posto ali mu dužnost ne dozvoljava da kaže
I

Ištvan Bećar Pecaroš

pre 10 meseci

Reče čovek koji je namestio izbore za predsednika FSS i ostade živ..
r

ruku na srce

pre 10 meseci

ima iskustva sa korupcijom...

PFK NIŠ

pre 10 meseci

Ja ne verujem sta sam procitao! Svi znaju koji je razlog zasto je bas on tu, i taj lobi vodi nasu zemlju nazalost...
T

Tite

pre 10 meseci

Juventus je izbacen u drugu ligu z og nameštanja a to ima svuda ali u drugim zemljama se klubovi prebace u drugu ligu. EA sports kao uvek zna ko osvaja svetsko 2010 Spanija, 2014 Nemacka,2018 Francuska i 2022 Argentina. Simpsonovi prikazuju u jednoj epizodi da Nemacka pobedjuje Brazil i da će se Neymar povrediti u mecu pred Nemacku koja na kraju osvaja titulu prvaka sveta 2014.Dalje Simpsonovi predviđaju finale 2026 Portugal i Meksiko i kao vrv ce Portugal osvojiti. Dakle u fudbalu se sve zna.
F

Falco

pre 10 meseci

Ti si majstore,prvi čovek saveza,ti treba da presečeš!Počeo si politički,pričaš nešto a ništa ustvari ne kažeš!Imaju ovde klubovi koji su za kazne,alii dobro treba da se pročwšlja!Makar ne igrali Evropu,pet godina!Samo pravedno,nemoj udarati na najslabije!
T

Tite

pre 10 meseci

U prevodu znači ništa se ne menja nastavlja se nameštanje, igračima se uništavaju karijere, i moral. Nikada ništa nećemo napraviti u fudbalu jer nemamo sistem i trenere. Jedini vrhunski treneri bili su Antić, Muslin i Paunović. Dvojicu su oterali a ovaj treći nije hteo da preuzme Srbiju 2015. I posle se ljutimo što nas na svetskom 2018 Brih ošteti za penal ili 2010 kad nam nisu svirali penal sudija iz Urugvaja u mecu sa Australijom.Sve se to negde vrati jer nemamo normalnost u fudbalu. Fudbaleri mahom gledaju starlete umesto da se uče moralnim vrednostima. Kao i ova država tako i fudbal sve je otišlo u močvaru. Klubove vode likovi koji nemaju veze sa fudbalom.
M

Mokijano

pre 10 meseci

U svakom slučaju prvenstvo će biti "regularnije" 😂👍
V

Voždovac

pre 10 meseci

Prestao sam da čitam kad je izjavio da je 30 god u fudbalu. Šta reći za čoveka koji ne ume rečenicu da sastavi, a ne skida majicu na kojoj piše DRK i ciciban patikice.
A

Anelka35

pre 10 meseci

Pu
H

Hersonisos

pre 10 meseci

Uopšte neće pitaj fino Džajića i Bjekovića a možeš i Pižona koji se onomad crvenio na poluvremenu legendarne utakmice Ofk- Zvezda ..sa nevjerovatnim Zvezdinim preokretom u drugom poluvremenu
T

Trpke

pre 10 meseci

Nama fudbal vodi covek koji nije radio ni fizicko u skoli ! U najvecem smo mulju i ..vnima u ISTORIJI ! Pa bolje se zivelo pod Slobom bre !!!
l

lambretta

pre 10 meseci

Da smo normalna drzava kao sto nismo, ti majstore i ne bi dalje stigao od tog tepiha - ali bi ga cistio u perionici i to bi ti bio vrhunac karijere. Ovako.... sami smo krivi.
D

Da podsetim....

pre 10 meseci

NAJVECE NAMESTANJE JE BILO TAMO POSLE 2000-TE KADA JE JEDAN KLUB UZ POMOC VRHA DRZAVE DOBIO 6 TITULA U FUDBALU I CAK 12 U KOSARCI!
g

gostivar

pre 10 meseci

nisi dobro napisao 2014 godinu
3

34 titua

pre 10 meseci

Toleta da vratimo i da izlečimo Srpski fudbal.
H

Hahahaha e zato

pre 10 meseci

Ces ti to da sredis
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 10 meseci

Vidim svi se pitaju kako je Srbija ovo dočekala. Pa Srbija je oduvek ovakva. Šta nam je govorio Domanović? Bilo da je Knjaz, Kralj, Tito, predsednici i ostali, ovakvi vode narod. Tek kad se nađe pred uništenjem Srbija pokaže najbolje što ima. Generale, vojnike, seljake, pesnike i pisce. Oni ostave kosti po Srbiji i raznim stratištima, pomru od bolesti, da bi se kada se sve završi profiteri i politička "elita" sleteli na čelo ko lešinari. A narod tapšao i vikao to je ono pravo.
V

VladaBg

pre 10 meseci

Evo standardna prica, svi urlaju Vidic, Vidic, a kad ih pitas sta bi to Vidic konkretno uradio, tićulica s druge strane. Nikad niko nije ista napisao koje korake bi Vidic preduzeo. Pa ja sam ovde izneo kvalitetnije predloge za nasu Ligu do sada, nego sto je Vidic ikada nesto i rekao cime bi doprineo nasoj Ligi. Samo sto eto, nemam iza sebe TV Nuovu da me predlozi kao kandidata. 😀 Izgleda da je upravo to najjaci Vidicev argument
Р

Ратм

pre 10 meseci

Добро. Ај по сендвич сад.
V

VladaBg

pre 10 meseci

Haha duhovit decko. Mozda bi valjalo da preispitas svoje intelektualne potencijale, jer sta to govori o tebi kad nemas damu da se upustis u argumentovanu raspravu sa nekim za koga smatras da radi za sendvic. 😀 To vam je izgleda supermoc, vama poklonicima tv nuova, lepljenje etiketa drugima i dostojanstveno drzanje sebe na pijedestalu, bez ikakvog dijaloga sa neistomisljenicima. Meni to deluje na nemoc, al ajd sad.
Р

Ратм

pre 10 meseci

Пацери, ти си тај који лепи етикете, истовремено мислећи да је "тв ноува " врхунац луцидности. Када је реч о твојим интелектуалним капацитетима, довољно је прећи преко твојих коментара...предлажеш некакве форме и системе у савезу које је деценијама легло лоповлука, превара и сецикеса. Поздрави газду Недимовића, нек понекад размисли пре него отвори уста, а ти немој мајонез по овој врућини.
V

VladaBg

pre 10 meseci

@Ратм Kao da razgovaram sa malim detetom, koje zna samo da govori, nisam ja, to si ti, to si ti. Cak ne znas ni da prepises dobro, ja sam napisao "tv nuova", ti pises "тв ноува". Tebe bi druze i iz Resavske skole otpustili. 😀 A sta fali mojim komentaima, opet isti sistem koristis, samo lupis etiketu, bez ikakvih obrazlozenja. Savez bolji ni drugi nemamo, ni Drzavu, radimo sa ovime sto imamo. Ono sto je vazno je da je Drzava pocela da ulaze u fudbal, i da gradi stadione. Pretpostavljam i da ti to isto ne odgovara, sto se grade stadioni, takvoj i takvoj drzavi, jel tako? De mi reci, posto podrzavas Vidica, zasto ti je Vidic tolko dobar, ako su ga Englezi, kao olicenje svega najboljeg u fudbalu sutnuli, ako je on toliko dobar, zar se ne bi oni potrudili da ga zadrze da ostane u njihovom fantasticnom sistemu? Pretpostavljam i da na ovo pitanje, nikad necu dobiti odgovor, jer ti je mozak izgleda i dalje zaokupljen razmisljanjem o sendvicima, pastetama, majonezima i ostalim prehrambenim namirnicama. 😀
@

@vladabg

pre 10 meseci

Ne znam sta bi tacno Vidic uradio jer nisam u njegovoj glavi. Mogu da pretpostavim ili da se nadam da bi uradio nesto. Npr za razliku od Nedimovica koji je ubedjen da je namesteno cilja samo da se kazni klub, ali ne i osobe koje su namestile utakmicu. Ok, neka bude da zbog procedure Kolubara ostane u ligi, onda gonis imenom i prezimenom one koji su to uradili. Klub nije kriv nista, vec ljudi koji lose stvari cine.
г

гост 1312

pre 10 meseci

Знате ону причу о кози и купусу? Земља у којој се ликови попут овога баве решавањем било чега неминовно мора бити у огромном проблему! Погледам ову слику по средини текста и још једном осјетим мучнину због једне од највећих легенди мог клуба, фудбала у опште, шта је себи дозволио под старе дане.
o

ovoga mi krsta

pre 10 meseci

Radnički Niš od kada ga vodi ova uprava najviše namestenih utakmica odigranih posebno one godine kada su bili drugi ba čelu sa Lalatovicem..a tek Lalatove reči "ovoga mi krsta reci cu za svaki namesteni meč" upucen Tončevu!

vladarizsenke71@gmail.com

pre 10 meseci

"When there's a will, there's a way".
P

Pitam se...

pre 10 meseci

Al se otrcao ovaj Vidara.... šta mu se desilo?
N

Nedimovic

pre 10 meseci

Alo sto se oglasavas ti koji si unistio poljoprivredu ,sta hoces sada ovde u fudbalu,novce od ulaznica?
V

Viki Miljković

pre 10 meseci

Jako je teška, jer su se svi zbog toga i trpali u fotelje. Pa je teško seći granu na kojoj sediš.
B

Bane1989Ns

pre 10 meseci

od kad si ti predsednik saveza tek se sad namesta 😂 sreca pa imas vecu fudbalsku karijeru od Ivanovica Vidica Kacara Kolarova i tako tih koji su slucajno igrali u ligama petice i koji nemaju mesta u Fss gde im je mesto,sramota je velika sto nam politicari kroje sudbinu dece i moraju da se omrse od svakog transfera u inostranstvo
6

666

pre 10 meseci

Slusaj ovoga... Bice preteska. Kao nemocan je. 😂😂😂
G

Gosti73737i37ie

pre 10 meseci

Zamisli coveka koji namesti izbore da dodje na celo FSSa i sad on kaze da ce da se bori protiv namestanja. Joj Srbijo medju sljivama!
M

Micura

pre 10 meseci

G dine Nedimoviću 1) gde je G din Kokeza umakao sa maknutom lovom , zna li se sta ? 2) Jel zna G din Dzajić koji je novac u opticaju danas ? 3) Znam da je jos rano da se objavi , ali kad bi moglo da pocne Fudbalsko prvenstvo u Srbiji
g

glavni gost

pre 10 meseci

Hahahaahahahahaa hahaahahahahahah hahahaahahah hahahaha pa sto si ti dosao druze a ne vidic???
V

VladaBg

pre 10 meseci

A Vidic bi uradio..sta? Doneo bi nam zvake i Coca-Colu sa Zapada, da vidimo mi sta je to bogati Zapad. 😀
A

A,

pre 10 meseci

Ku deje deda?
V

VladaBg

pre 10 meseci

Posto i dalje ima dosta zaljubljenika u MikroLige od 10 ili 12 ekipa, i ne razumeju da je to lose resenje, hteo bih ovde da objasnim zasto je ovaj sistem od 16 ekipa plus play-off, play-out sistem najbolji za nasu ligu trenutno. Naime, lige obicno imaju 18 ili 20 timova, koji daju od 34 do 38 kola po sezoni. Sve ispod toga rezultuje da je ekipa fizicki nepripremljena, a preko toga igraci su preumorni, povredjuju se cesce, i traze vece plate. Trenutni sistem daje 37 kola, dvokruzno, plus play-off, za CZ ako uzmemo da su jedini koliko toliko derbiji, sa TSC i FKP, igra sa njima po 3 puta, ukupno ima 6 derbija. Sa Surdulicom igra 2 puta, jer su pri dnu tabele. Sa 18 ili 20 ekipa, tu je sve jasno, igra se 2kruzno, tu bi imala ukupno 4 derbija sa ova 2 kluba, od 34 do 38 kola, i to je to. E sada sa smanjenom ligom. Ako Liga ima 14 ekipa, onda ce se igrati 3kruzno, ukupno 39 kola, CZ igra po 3 puta sa TSC i FKP, ali i sa Surdulicom, Mladost Gat i Javorom isto 3 puta. 2 ekipe manje, 2 kola vise, 3 puta sa svima igra. Liga sa 12 ekipa, jedino moze 3kruzno, imamo 33 kola, ekipe su fizicki nespremnije u evro kupovima, CZ opet ima 6 derbija ko i sada, sa TSC i FKP, ali i isto igra sa svima po tri puta sa Surdulicom, Mladost Gat i Javorom. Samo sto imamo 4 ekipe manje nego sada. Liga sa 10 ekipa, jedino moze 4kruzno, ukupno 36 kola, imamo 8 derbija, 4 puta sa TSC i FKP, ali i sa Surdulicom, Mladost Gat i Javorom isto po 4 puta, sto je preterano 4 puta veciti derbi po sezoni, to ubija draz derbija, a zato imamo 6 ekipa u Superligi manje. Zato je ovaj sistem najbolji. CZ igra 2 puta sa svima, a 3 puta samo sa onih top 7 najbolje plasiranih ekipa te sezone u poslednjih 7 kola.
Š

Škrabotina

pre 10 meseci

Rezoni su ti na mestu ali priča ne pije vodu dok se ne izlečimo protekcionističkog mentaliteta "naša deca". Ako imaš toliko ekipa u ovako maloj zemlji, ne možeš organizovati ozbiljnu ligu sa kvotama na stranim igračima. Prosto rečeno: PRI-VA-TI-ZA-CI-JA
V

VladaBg

pre 10 meseci

Ja to i ne pricam "nasa deca". Vec sam ranije govorio da bi trebalo da povecamo broj stranaca na 6, moze i na 7, a da umesto 1, stavimo 2 bonus igraca, al da drugi bonus bude do 23, 24, godine, jer na njih se moramo koncentrisati da ne idu preko sa 19, 20 godina. Da povecamo konkurenciju nasim igracima preko 25 godina, a da ostavimo prostor za mladje, da mogu da se razvijaju, a kasnije i da se prodaju za dobre pare. Naravno mora da im se napravi konkurencija u drugim klubovima da bi uopste i mogli da se razvijaju. To je posebno vazno zbog toga sto sledece godine se potpisuje novi sponzorski ugovor za Ligu, a lige sa manjim brojem stranaca su manje atraktivne, nasa ima 20% trenutno. Treba da povecamo na 40% broj stranaca, a novi ugovor sa sadasnjeg 3godisnjeg od 24 miliona, mora da dignemo na bar 50 do 60 miliona. Kad su Hrvati dobili 44 miliona, mozemo i mi jos vise, zasigurno.
A

Aleksejko

pre 10 meseci

Nece biti vise nameštanja, ovakvi ljudi će unaprediti nas fudbal,svi smo videli da se razume u organizaciju,poštovanje propisa i da zna najbolje šta je dobro za fudbal. Pa pogledajte samo organizaciju i regularnost izbora u FSS,još na to sada ovaj vrsni stručnjak iz ljubavi prema fudbalu i poštovanja prema legendi Džajiću radi dva posla jer nas Dzaja je zaboravio da treba da ide na posao. Ja sam apsolutno siguran da od danas neće biti više nikakvih dokaza da je bilo koja utakmica nameštena,jer čovek zna da radi posao.
V

VladaBg

pre 10 meseci

Ovo sa TSC je veoma dobro ispalo, prave dodatnu vrednost u Ligi. Bilo bi odlicno da Vucic tako isto uvuce jos neke drzave Kineze, Arape, i Turke cak u nasu Ligu, da kupe neki manji klub i da se polako podize kvalitet cele Lige. Smederevo bi bilo odlican kandidat da ga Kinezi kupe, imaju skoro kompletno zavrsen stadion, samo da se pokrije, malo modernizuje i to je to, odma bi mogli da skockaju tim za evrokupove. Ja sam isto za privatizaciju, ali ovakvu postepenu, prvo od manjih klubova, pa tek onda kad oni boostuju celu Ligu, onda ce vece CZ, FKP, VOJ, a vala i RKG i RNIS sa novim stadionima, itekako mnogo vise da vrede, da u njih uloze stranci, i to oni stranci koji imaju ambiciju usmerenu na osvajanje trofeja, a ne samo na izvlacenje profita, znaci ne da samo oglasimo rasprodaju svih sada, a samo CZ i FKP trenutno vrede, da ih kupe sada za male pare i rasprodaju, i da puknemo ko sto su pukli Bugari i Rumuni nakon njihovih privatizacija.
Z

Zijani

pre 10 meseci

A ti tek sad stigao...
M

Mađ175

pre 10 meseci

Koza čuva kupus...
V

VladaBg

pre 10 meseci

Drzava svakako treba da podigne i FKP, i RNIS, RKG i VOJ da budu realna konkurencija Zvezdi, jedino to ce doprineti da nas fudbal uznapreduje, jer kad imamo 5 sampionskih ekipa, to nam garantuje 30 derbija po sezoni. Tada ce Zvezda imati 12 derbija od 37 kola po sezoni, umesto trenutna 3, sto je dobar broj da odrzi i Zvezdu i ostale klubove na odlicnom igrackom nivou.
l

lud zbunjen

pre 10 meseci

Ko je dotični gospodin?
V

VladaBg

pre 10 meseci

Problem je sto ljudi ocekuju da se sve resava u skladu sa njihovim ocekivanjima. Svi su zeleli da se Kolubara kazni, napadali su FSS, a onda kada je zaista i bila kaznjena, dobar deo tih, pocne da vice pravda za Kolubaru, i opet napada FSS. Uzrok tome lezi u necem drugom, to su ljudi koji imaju hronicno nepoverenje prema Drzavi, i moze Drzava da im zida i nove stadione, da im dubi na trepavicama, oni ce u svemu tome videti neke marifetluke, jer jednostavno tako su izbazdareni. Navijaci FKP samo urlaju da se kazni Zvezda, da bi pocistili sebi konkurenciju. Prosto, ljudi vole pravdu, ali pravdu onako kako njima odgovara.
B

Bojan Tovirac

pre 10 meseci

Ti si namiještaljka!
V

VladaBg

pre 10 meseci

Bilo bi dobro da se uvede jos jedno takmicenje u nasem fudbalu Liga Kup Gradova. Da bi se ojacali gradski fudbalski centri i stvorili bar nekakvi rivaliteti. Da drzava-FSS pokrije troskove ucesca klubovima, i da da neku nagradu pobedniku i slicno. Posto u Srbiji ima ukupno 27 gradova plus Beograd da popuni ostatak do 32 ekipe, taman bi bilo mesta za neku formu Srpske verzije LS. To bi moglo i pre prvenstva, i da mogu i da se uigraju i mladji igraci, bez ogranicenja, i da se naviknu na pritisak. Tu bi upali: Bor, Valjevo, Vranje, Vrsac, Timok Zajecar, Zrenjanin proleter da se obnovi, Jagodina, OFK Kikinda, Radnicki Kragujevac, Sloga Kraljevo, Napredak Krusevac, Leskovac, Loznica, Radnicki Nis, Novi Pazar, Vojvodina, Pancevo, Radnicki Pirot, Pozarevac, Prokuplje, Smederevo, Sombor, Sremska Mitrovica, Spartak Subotica, Sloboda Uzice, Borac Cacak, Macva Sabac. A iz Beograda stalni da budu CZ, FKP, OFK Beograd i Zemun, peti po plasmanu, to bi bila Cuka, i to je to. 8 gradova domacina, 8 grupa po 4 ekipe, po 3 utakmice, 2 ekipe polaze dalje, osminafinala, cetvrtfinale, polufinale i finale. Svaki klub bi odigrao od 3 do 7 utakmica, a u svakom gradu bi bilo odigrano po 8 utakmica.
A

Astoria

pre 10 meseci

Iskreno, nije loša ideja. Šteta je i što nema uslova da se formira regionalna liga, i to bi podiglo kvalitet svih fudbalskih liga i donelo priliv sredstava. Po ugledu na košarku, gde bi veći broj klubova bio uključen, pogledajmo ABA2 ligu koja pruža priliku i manjim klubovima da se afirmišu. Opet kažem, pitanje je koliko je to izvodljivo na terenu, ali kladim se da bi po unutrašnjosti ljudi voleli da pogledaju neki međunarodni meč. Sad uostalom imamo bolju infrastrukturu, sem postojećih objekata tu su i Leskovac, Loznica, u planu je rekonstrukcija Čika Dače...lep je primer i onaj Pampas objekat...ulaže se više nego ranije, nije da nije.
V

VladaBg

pre 10 meseci

@Astoria Regionalna Liga je nemoguca, to FIFA nikada ne bi dozvolila, zato je i ne predlazem, a i ne bi posluzila tome da se ojacaju nasi srpski gradski fudbalski centri, vec bi pomogla samo CZ i FKP. A gradovi bi jos i dalje oslabili, a ovo sa ovom Ligom Gradova bi bio dobar nacin da ih ojacamo. Mislim, realno prve godine bi bili neki neverovatni rezultati utakmica, ali bi se kvalitet podizao iz godine u godinu, jer bi ti klubovi za par godina svi bili Prvoligasi i Superligasi. To je par miliona evra godisnje, ali bi se fudbal vratio u gradove.
V

VladaBg

pre 10 meseci

Naprimer da svaki klub ucesnik njih 32 ukupno dobije po 30000-50000 evra, za ucesce, a ako prodju grupu, jos 30000-50000 za njih 16, a pobednik 1,5 miliona evra. Taj novac bi malo uticao na Superligase, a puno na ove gradske klubove u nizim ligama i pomogao bi im da se lakse probiju do elite, pogotovo sto bi od ovih 16 ekipa koje bi prolazile grupe, skoro pola bili klubovi, koji nisu u Superligi. I klub domacin, na cijem bi se stadionu igrale utakmice, bi jos povrh toga dobro zaradio od prodaje karata. Utakmice po grupama igrati pre pocetka sezone, a one 4 nokaut faze po jednu utakmicu u toku sezone.
E

Esex

pre 10 meseci

Dobio si lajk zbog ozivljavanja mrtvaca iz zr a...bar da ga se jos neko seti osim mene..
V

VladaBg

pre 10 meseci

@Esex Pa treba da se obnovi i to bas pod tim imenom Proleter, a ne Banat islicno. Ne mozemo mi sad da pobegnemo od te tradicije, iz tog vremena, i da menjamo imena klubovima, ljudi su na to navikli, sta da se radi. I najvece fudbalske uspehe smo postigli u tom vremenu, tako da hteli ne hteli, na to moramo da se oslonimo. Tako da treba da imamo klubove kao Proleter, Borac, Sloga, Dinamo Vranje, Zeleznicar Pancevo, Radnicke, nije to strasno. Imacemo uskoro i Loznicu, Timok i Dubocicu. Ono sto je vazno je da ti klubovi budu stabilni, jaki, sa novim stadionima, da privuku publiku i da igraju dobar fudbal.
R

Red Star Belgrade

pre 10 meseci

@Vlada Bg Vise mi se svidja ova verxija Brazila gde igraju po regionima šampionat pa onda prvu ligu Brazila. Region Vojvodina (Svi klubovi iz Vojvodine) i da tu idu npr 4 u super ligu,Region Beograd (da npr idu tu 6 u super ligu),Region Zapad (3 u super ligu),Region Istok (3 u super Ligu) i Region Jug (2 u super ligu). I tako eto 18 timova. a pre svega treba se srede stadioni da lice na nesto. pustite komentar.
V

VladaBg

pre 10 meseci

@Red Star Belgrade To oni rade jer su teritorijalno velika zemlja, kao i Amerikanci sto imaju Istocnu i Zapadnu obalu, ili kod Rusa, sto ne moze neki klub iz Vladivostoka da ide u Moskvu 5000km, da bi igrao prvenstvenu utakmicu. Nama to ne bi odgovaralo, nemamo potrebe za tim, mala smo zemlja, iovako imamo nizak kvalitet, samo bi ga jos vise razvodnjili.
a

abc

pre 10 meseci

Zvezdu u beton ligu!!!
p

psyhhodelija

pre 10 meseci

Vazi..zavrsicemo to kad se probudis..Oce to instituciji, stubu drzave,i preko 4 miliona navijaca..Pre ce biti treci svetski rat
4

446

pre 10 meseci

4 miliona vas nema ni u snu sa sve pakistancima i indjcima,u srbiji jedva preko 3,partizan preko 2..
V

VladaBg

pre 10 meseci

Ono sto je godinama problem u nasem fudbalu je protekcija vecitih cak i od strane sudija, pa veciti igraju utakmice dok oni ne pobede. To je i razumljivo, jer u Srbiji postoje samo 2 navijacka tabora, ali sudije moraju da budu sto neutralnije. Dobro je sto sad postoji VAR. Bar da se tome stane na put. Drugi je problem koji mora da se resi sto Veciti imaju svoje vec zatvorene i unapred dobijene utakmice, Veciti bukvalno imaju svoje Fudbalske Vazale. To ce se resiti jacanjem gradskih klubova van Beograda, koji onda nece ni doci u poziciju da na bilo koji nacin zavise od CZ i FKP.
p

prti

pre 10 meseci

Da je valjalo ne bi meni zapalo? Aloo sta izjavi lik ne verujem ocima 🤣
g

gile882

pre 10 meseci

Što se borbe protiv nameštanja tiče, ajde da krememo od izbora za predsednika saveza
G

Gossens

pre 10 meseci

Da da, lisica će da čuva kokoške...
Д

ДАДАДАДАДАД

pre 10 meseci

ГДЕ ЈЕ ЏАЈА?
s

sa

pre 10 meseci

Bajdenom igra domine ...
V

VladaBg

pre 10 meseci

Neverovatni su mi ovi sto govore, privatizacija, privatizacija i uvereni su da ce to odmah resiti sve probleme. Imaju li ti ljudi mozga? Pa ne mozes ti da prodas nesto sto ne vredi. Drzava je najzad pocela da ulaze u nas fudbal, gradi stadione, polako da se i ljudi vracaju na utakmice, da se gradski klubovi stabilizuju, pa tek onda da se krene u privatizaciju. Svako ce hteti da kupi Loznicu, kad bude bila stabilan superligas, sa novim stadionom i solidnom posecenoscu, a ne ovako sada jedino bi neko kupio CZ i FKP i da ih rasproda ko u Rumuniji i Bugarskoj sto im je propao fudbal zbog privatizacija. Jer nijedan stranac nece hteti da kupi klub u nekom gradu u Srbiji sa starim stadionom, koji ne postoji ni na fudbalskoj mapi Srbije, a kamoli Evrope. Mora prvo da se podigne fudbal na neki zadovoljavajuci nivo, pa tek onda privatizacija.
V

Voša NSad

pre 10 meseci

Ahhhahahhahhhahaaaaa
N

Nisjdikfefe

pre 10 meseci

Pa kako si ti dosao na mesto Predsednika nego namestaljkom
M

Motel Radmilovac

pre 10 meseci

Ofk-Cz 2:6 (2:0). Sve ostalo je istorija...
m

mikac678

pre 10 meseci

Hoće li neko reći ovom čoveku da počne da se oblači po protokolu, da nas ne bruka gde god da ode sa nekim njegovim kombinacija kao da je krenuo na vašar!
T

Temp

pre 10 meseci

Ne treba FSS da se bavi istragom, nema ni stručnost ni nadležnost. To treba da rade sudovi i tužilaštvo. Skupite te dokaze i prosledite u tužilaštvo, a država aktima da ubrza donošenje odluka.
N

Nemanja8989

pre 10 meseci

Hahahhahaha,rece politicar kojem je (kao i njegovim politickim ortacima sa vlasti) postenje srednje ime 🤣🤣🤣 Napravili drzavu gde svako na svakom cosku nesto mulja,a onda nas zaj*bava sa ovim komentarima…E moja Srbijo,sta se sa tobom desilo pa si na ovakve (niske) grane spala
P

Partymaker

pre 10 meseci

Covek je baš odlučan da reši probleme 😋
Z

Zoki Zonja

pre 10 meseci

Zna se ko ce biti prvak ali sada je frka oko ispadanja. To namestanje vise ne moze da se sakkrije. Nece vise klubovi da cute. Ali kao sto svi znamo fudbal nam se raspada. Od dolaska nove garniture u FSS i reprezentacija je pocela da posustaje. Sve ide nizbrdo.
M

Milojko Arsenić

pre 10 meseci

Prvo si ti došao na čelo nameštaljkom i onda je glavni i odgovorni urednik za ovakvo stanje u srpskom fudbalu opet prošao 6 godinu pored vaših očiju
d

dule pacov

pre 10 meseci

ako cemo ministre u Vas da sumnjamo, a kome cemo da verujemo
n

niko1232

pre 10 meseci

nedimović hahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahahahahaha
ž

žalosna zemlja

pre 10 meseci

Nekim ljudima je dovoljno videti facu... Od ovog čoveka nebi pazario auto bez obzira kakav bio, jer mi faca govori da nije čestit...
G

Gost1239

pre 10 meseci

Željezničar Indjija,Vojvodjanska liga jug..celo proleće..sudije,premiranje protivnika i naravno nameśtanje utakmica. Sa sedmog na prvo mesto lagano..
k

kop22

pre 10 meseci

Sad ces ti to da poslozis i da zavedes red!Takav covjek nam je trebao zaista...
g

gost0

pre 10 meseci

Gde je Dzajic? 🤔
H

Heeey Ba

pre 10 meseci

Jel dzaja jos ziv? Zna li neko?
g

gost rs

pre 10 meseci

Muka mi je već 30 godina od rečenice ako se utvrdi da je neko kriv odgovaraće. Dokle više da to slušamo i ko je to još odgovarao
N

Nedime,

pre 10 meseci

kako je Dragan sa kukom i demencijom???
V

Volim fucu

pre 10 meseci

Kaže se :,, da isteramo stvari na čistac”. E ko nama vodi fudbal.
E

Eneee

pre 10 meseci

Hoces reci bacace se fudbaleri kao maline po putu? Dajte subvencije za iz keca u dvojku!
N

Nenad1246

pre 10 meseci

Predsednik Kolubare je rekao, citiram " nismo samo mi". Kakav ti dokaz onda još treba kad je sam rekao?
K

Kegevara87

pre 10 meseci

Cekaj ljudi, nova uprava FSS-a pocela da pokrece postupke zbog namestanja, sto smo svi hteli godinama u nazad, a sada nam to ne valja? Dali Dzajina uprava mozda ipak valja? Lepo covek rekao, da se dosada sve guralo ispod tepiha. Izgleda da toga vise nece biti!
N

Nenad1246

pre 10 meseci

Naravno da valja ali je problem što je selektivno i bez kazni za one koji su u tome učestvovali.
m

max alegri

pre 10 meseci

Pa zna li se zasto Cukaricki i Bojvodina nisu bod uzeli Zvezdi godinama
Z

Zvezda zlooo!!!!!!!

pre 10 meseci

Idi kod magije i mrkela tamo ti je sve
n

new

pre 10 meseci

Kreni od Ljutice Bogdana
M

Magelan

pre 10 meseci

Majstore, tebe smo cekali da uvedes red.

Sakur

pre 10 meseci

Slusaj ovoga ahahahah zasto niste napisali da su vratili dvojne registracije koje je trazila zvezda da salje svoje igrace u filijale,gde ce ti igraci kada igraju protiv zvezde biti na tribinama dok ce protiv drugih da igraju,sve regularno nema sta
K

Kegevara87

pre 10 meseci

Dvojna registracija, bolje receno B ekipe, su skoro svuda u evropi po obicaju. Samo ne kod nas. Il dvojna registracija ili zvanicne B ekipe kao u Spaniji i Nemackoj.
t

tooo

pre 10 meseci

je uvek tako anstajneeee,pozajmis nekom igraca,naravno da ubacis klauzulu,da protiv tebe ne sme da igra
N

Nenad1246

pre 10 meseci

Na dvojnu može samo u niži rang da se šalje igrač. To vama može da pomogne protiv Mitrovice. Nemoj da lupaš kad ne znaš propise.
w

wtf

pre 10 meseci

Kakve to veze ima sa zvezdom. To sa pozajmicama je ceo zivot normalna stvar. Mozda ne pratis fudbal sire al bukvalno svake sezone imas primere gde u ligi sampiona Celzijevi ili Sitijevi igraci posto ih ima mnogo na pozajmicama, bar jedan bude primer da ne mogu da igraju protiv njih. I ti da si klub i da saljes na pozajmicu naravno da bi dodao klauzulu da ne moze da igra protiv tebe.
I

Ivke88

pre 10 meseci

Ko o cemu, ovaj mrzitelj o Zvezdi.. I kada je neka teniska vest, on pomene Zvezdu.. Sada se buni sto pozajmljenji igraci ne igraju protiv Zvezde.. A kada bi igrali, onda bi rekao kako ti igraci namerno grese.. Rekao bi jos nesto, ali nece mi pustiti komentar..

Goran Milojevic

pre 10 meseci

Ma sta nam naprica ....livada okej...
V

Vinnie Jones

pre 10 meseci

Tolike godine se cekalo da Nedimovic dodje i resi probleme 😂😂😂
4

40+

pre 10 meseci

TESKO NAMA SA OVAKVIMA
a

a koja

pre 10 meseci

je otkupna cena žitarica???
А

Александар1

pre 10 meseci

То би било лако уредити, само да постоји воља. Најпре смањити лигу на 12 клубова. Свих 6 клубова у плеј-ауту да се боре за опстанак, а свих 6 у плеј-офу за Европу. Од 6 у плеј-ауту да 2 директно испадају, а 2 да иду у бараж. Дозволити приватизацију пооштрити критеријуме за инфраструктуру... Имамо потенцијал за солидну лигу.
K

Kegevara87

pre 10 meseci

Privatizacija ne donosi automatski spas. Manja liga ne donosi kvalitet. Al eto, vi mislite da postoju jednostavna resenja.
g

gostttt

pre 10 meseci

👏👏👏
M

Mirković Mirko

pre 10 meseci

Prvo ti druže kreni od beton liga,gde prolećni deo liči na cirkus,jedni drugima daju bodove,nameštaju da bude nerešeno da bi ispala druga ekipa,prodaju utakmice za par stotina evra,jednom rečju bruka i sramota.
1

1/1

pre 10 meseci

Slaze li se Dzajic
g

gostovic 14

pre 10 meseci

stani tome na put ministre, ti to mozes, hoces i znas
G

Gost nedragi

pre 10 meseci

Je l' on ministar ili je potpredsednik FS-a? Znas li ti to i zasto ne znas?! Hoces li nauciti i krucijalno pitanje-mozes li?
?

???

pre 10 meseci

Ovaj kako je dosao samo neki problemi. Ne moze da im upada u kuce zato sto sedi s njima u kafani. Ne bi ni ja drugara mog namestio i prijavio, al ga zato ne bi imao u firmi. Imam gradjevinwku firmu i nikad nisam zaposlio drugara ili rodjaka, bas zbog ovakvih stvari.
T

Totiii

pre 10 meseci

Ako se ti ne izboris niko nece, nisi mogao sa lukom i malinom da se izboris a hoces sa fudbalom, eh tesko nama...
g

gost bla

pre 10 meseci

pa on ima vise dodira sa fudbalom nego sa lukom i malinama.. zalosno ali istinito
S

Srbija!

pre 10 meseci

Jedan je Nemanja Vidić!!!
D

D.S 1989

pre 10 meseci

Nisi upravo!! Podrška za brata Nedimovica!
S

Srbija!

pre 10 meseci

@D.S 1989 Ako ti je stvarno brat onda i mogu da razumem da ga podržavaš!? A za sve ostalo ne mogu da razumem. I zato JEDAN JE NEMANJA VIDIĆ!
S

Sima Arauho

pre 10 meseci

Cekaj a sto izjave daje ministar za Poljsko mleko?!Gde je Dzaja?!U banji?!

Pule

pre 10 meseci

Kad ti kapne koji evric guraces i ti
F

Fostoljubce

pre 10 meseci

Pa namesteno je i protiv volje naroda i sramno sto si ti u savezu pa sta cemo,niko tu ne moze nista.
e

eje

pre 10 meseci

Godinama vasi vedre i oblace savezom tako da...
S

Sima Arauho

pre 10 meseci

KO JE GURAO POD TEPIH?!TOLE KARADZIC?!NENAD BJEKOVIC V.D?!A za vreme Kokeze je sve bilo cisto kao bebina guza?!

КоТоГовориИстину

pre 10 meseci

Само немој ти да се бориш!
K

Kamerunac prop‘o

pre 10 meseci

1. Glazer, 2. Azarov, 3. Vigo, 4.Kanga, 5. Kangva, 6. Bukari, 7. Prucev, 8. Ado, 9. Olanjinka, 10. Kraso i trener Bahar! Da li su naučili „Marš na Drinu“? Pitam za drugara (Nebojšu Čovića)!
ф

фидалго

pre 10 meseci

то је 11 играча од 25-26...ви у ростеру од 12 имате 8 странаца, зато сте КК Камерун
a

ahahah

pre 10 meseci

tih 25-26 popunjavaju broj. Oci svi ce biti u 18. u prvoj 7 min
a

ahahah

pre 10 meseci

tih 25-26 popunjavaju broj. Oci svi ce biti u 18. u prvoj 7 min
a

ahahah

pre 10 meseci

tih 25-26 popunjavaju broj. Oci svi ce biti u 18. u prvoj 7 min
a

ahahah

pre 10 meseci

tih 25-26 popunjavaju broj. Oci svi ce biti u 18. u prvoj 7 min
k

keruzzi

pre 10 meseci

late lat
Ч

Чувар срБства

pre 10 meseci

+ 11. Лате Лат
0

023

pre 10 meseci

Lepo odeven i obrijan čovek. Drži do sebe i do funkcije koju obavlja. E, živote, nekada si ovakav mogao samo u birtiju a ne u fotelju.
1

12344

pre 10 meseci

Hahahaha
l

lili

pre 10 meseci

Ofk dokazano namesten. Na zapadu preko 10 utakmica u zadnja 3 kola. Smederevo ,Mihajlovac i Fap Priboj sta radili zna cela Srbija. Gde se vi borite protiv namestanja, sada je jos gore od kako ste vi na vlasti.
v

vroom

pre 10 meseci

Daleko cemo dogurati sa ovakvim stručnim kadrovima, prosto se vidi da je rešen kao Eliot Nes da nas reši korupcije.....možeš misliti
L

Ludilo mozga

pre 10 meseci

Boze sacuvaj. Ne ulazim na vesti do sutra da ne bi gledao lice ovom coveku
m

madness

pre 10 meseci

hahahaha