Dimitris Janakopulos
Dimitris Janakopulos

Janakopulos se buni: Makabi je obećao da neće dovesti navijače

Vreme čitanja: 1min | uto. 30.04.24. | 16:47

"Nadam se da je ovo sra** i da će čelnici takmičenja uraditi sve što je potrebno kako bi utakmica počela u uslovima koji su ranije dogovoreni.", rekao je vlasnik Panatinaikosa

Imaće košarkaši Makabija podršku oko 1.000 svojih pristalica u večerašnjem okršaju protiv Panatinaikosa u dvorani "Aleksandar Nikolić", što vlasniku atinskih Zelenih Dimitrisu Janakopulosu nije nimalo po volji. Kontroverzni gazda grčkog velikana je na svom Instagram profilu objavio video u kojem ponovo kritikuje čelnike Evrolige zbog odluke da dopuste ovako nešto što se krši sa dogovorom koji je postignut pre početka sezone.

"Kada smo glasali da li da Makabiju bude dozvoljeno da učestvuje u ovogodišnjem izdanju takmičenja s obzirom na sve što se događa na teritoriji Izraela, oni su obećali da će sve utakmica na "domaćem terenu" biti održane iza zatvorenih vrata. Onda odjednom čitam da će biti dopušteno njihovim navijačima da uđu u dvoranu. Nadam se da je ovo sra** i da će čelnici takmičenja uraditi sve što je potrebno kako bi utakmica počela u uslovima koje je Makabi obećao na generalnoj Skupštini.", istakao je nezadovoljno u svom obraćanju Janakopulos.

Izabrane vesti

Inače, kontroverzni biznismen će biti prisutan na današnjoj utakmici, kao i četvrtoj koja će se odigrati na istom mestu 2. maja. Kako smo već pisali, beogradska policija je dopustila pristalicama izraelskog tima ulazak na meč, tako da klub samo prati instrukcije lokalnih bezbednosnih agencija.

Rezultat u četvrtfinalnoj seriji je 1:1, a sledeća dva meča se igraju u Beogradu, dok će se eventualna majstorica odigrati u Atini 5. maja.


tagovi

EvroligaKK PanatinaikosKK Makabi Tel AvivDimitris Janakopulos

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara