Komentari na vest

Nejmar genije koji poludi kad dvaput izgubi loptu, Mbape kao duh

G

Gost123

pre oko 3 godine

Treba sacekati revans pa onda suditi o svemu...
g

gost133

pre oko 3 godine

Generalno, nijedan igrac danas nema pokrete sa loptom i taj stil kao Neymar. Ali kod njega je problem psiholoske prirode i on nije timski igrac. Ono sto ce uvijek razlikovati njega od Messija i CR7 je to što Neymar nije ratnik, cim ne ide dobro njegovom timu imam dojam kao da se preda i da mu se vise neda igrati a samim time ni ne moze okrenuti ukakmicu i donjeti prevagu kao sto su to radili Messi i CR7.
n

ne znam

pre oko 3 godine

cemu toliko lozenje na malog kiljijana.Okej uzeo je svetsko ali pogledajte u kakvom je timu igrao.Daj da vidimo sta bi radio u engleskoj ili spaniji.Onog trenutka kad se ofarbao u plavo kao mentol znao sam da je lazna faca zivi bili pa videli mali je sarlatan.Dajte mi po poluvreme na svakoj tekmi psz-a i dacu 15 golova u sezoni sigurno ja ovakav debeo i odvratan
G

Ghahaha

pre oko 3 godine

Bas zato sto si takav to i pises.Nisi srecan u zivotu svom ocigledno.Gledaj svoja posla sarlatane ostavi hahahahahaha.Uradi nesto nemoj da vredjas uspesne ljude,niko ti nije kriv sto ti nemas hrabrosti da pokusas nego sedis i smaras ljude haha
M

Mitt

pre oko 3 godine

Ajde druze majke ti osvoji ti turnir iza zgrade protiv pijanih klosara, a ne kamoli svjetsko prvenstvo. Resetao u Monaku, reseta u Parizu i Francuskoj. Sinoc jeste igrao u nekom grcu, ali da je Verati samo koji centimetar bio blizi lopti sve bi mozda bilo drukcije. Mbape vrlo lako moze biti x faktor u revansu.
c

cirkus

pre oko 3 godine

Nejmar je zadnjicu pomerao svim svojim cuvarima sinoc, ali kada se cela ekipa raspala ne moze sam.. Sto se ponasanja tice, nakon prvog gola sitija pa nadalje cist seljakluk igraca psz-a, nedostojno takmicenja i faze istog.
S

Snowman

pre oko 3 godine

Po meni Siti ide u finale, samo zbog Poketina, jednostavno nije trener za najvise domete covek nije sampion, ne zna da smiri ekipu u kljucnom momentu i dobije kljucnu utakmicu, to se videlo u Totenhemu sve bitne utakmice pogubio kad se lomilo biti ili ne biti za njegov tim...
m

mali ne

pre oko 3 godine

baljezgaj ima jedna vazna utakmica u totenhemu koju je vodio jako lepo i pametno,mislim da onu kad je izbacio upravo ovaj siti u ligi sampiona :)
T

TiP

pre oko 3 godine

Dve budale svetskog fudbala, jaci bolida od ove dvojice nema.
0

0211

pre oko 3 godine

Venger reko kako jeste. Zato oni nikad neće da osvoje.
d

d.g.

pre oko 3 godine

Za Neimara nista novo. Razmazeni umetnik i najveci folirant danasnjeg fudbala. Niko njega da prevaspita ne moze jer je on u svojoj glavi najbolji.
a

asd20

pre oko 3 godine

Jedini nacin da uspes u necemu sto volis da radis je taj da postujes sve ostale protivnike/kolege,ali moras za sebe da mislis da si najbolji.Zamisli odes na ispit i kazes u sebi ma ja padam ispit nema nista od toga.Cak je to jednom i sam Zlatan Ibrahimovic rekao moras da postujes i cenis sebe jer ako to ne radis nece ni drugi da te cene i postuju i tacka,moras da mislis da si najbolji.Pa ja prvi mislim da sam najbolji,svako ko to ne misli ima problem sa samopouzdanjem i ne veruje u sebe,to je velika greska.Nejmar je majstor fudbala i ima sve uslovs da bude najbolji.
e

esex

pre oko 3 godine

postujem gvardiolin doprinos fudbalu al brate taktika bez spica je bas preterivanje sa tim laznim devetkama i gomilom veznih...pretpostavljam da je zamisao u teznji za sto vecim posedom al opet smara.
G

GOSTSD

pre oko 3 godine

Pa šta izmišlja, lik nema klasičnog napadača haha.. Jesus nije u formi, Aguera i da ne spominjem.
1

12345123

pre oko 3 godine

Sto preterivanje, ako funkcionise?
Z

Znalački

pre oko 3 godine

Nema koga, zato tako igra
G

Gost767

pre oko 3 godine

Pa igra tako jer je Aguero daleko van forme, dok je konacno ukapirao da Jesus nije taj nivo... Ovako su 11 najboljih na terenu što dalje rezultat
M

Milos RS

pre oko 3 godine

Ne bi oni ni bajern prosli da je igrao levandovski, bajern deset sansi promasio u prvoj utakmici, da je leva igrao dao bi lagano dva tri gola...
D

Dejan964766

pre oko 3 godine

Sto bi reko Aca Stojanovic sinoc i u pravu je 'kad vode sve je super, kad gube ponasaju se kao razmazena deca'
e

ecka siti

pre oko 3 godine

Licimuri. . . A posle Bajerna su iste te dizali u nebesa. . .
K

Kleo

pre oko 3 godine

Sta je sporno? Po tvojoj logici zato sto su odigrali dobro protiv Bajerna trebaju i dalje da ih hvale, cak i kada odigraju ocajno poput sinoc. Uostalom, da su odigrali kako treba i izgubili, niko ih ne bi napadao. Napadaju ih zbog dva amaterski primljena gola, nepotrebnog crvenog, detinjastog ponasanja, itd., sto je potpuno na mestu.