""
""

Nejmar podržao Skolarija: Ne slažem se sa agentom, u moje ime može da govori samo moj otac!

Vreme čitanja: 1min | pet. 11.07.14. | 10:37

"Skolari treba da ostane selektor", rekao je Brazilac

Brazilski napadač Nejmar održao je prvu konferenciju za medije nakon teške povrede u četvrtfinalnom meču sa Kolumbijom.

Najbolji igrač selekcije Luiza Felipea Skolarija doživeo je naprsnuće trećeg lumbalnog pršljena, ali je još i dobro prošao jer su poslednice mogle da budu daleko teže.
"Zahvaljujem Bogu na pomoći, jer da je taj udarac bio samo nekoliko centimetara niži, postojao je rizik da ostanem paralizovan", rekao je Nejmar.

Izabrane vesti

As Barselone je povređen nakon grubog starta Zunjige, koji se pravdao da nije imao nikakvu nameru.
"Zunjiga me je zvao nekoliko dana kasnije da se izvini i kaže da nije imao nameru da me povredi. Prihvatam izvinjenje, ali ne mogu da kažem da je taj start bio normalan. Način na koji je došao, iza mojih leđa, nisam mogao nikako da se odbranim", rekao je Nejmar.

Brzonogi napadač se u potpunosti ogradio od žestokih kritika koje je njegov agent Vagner Ribeiro izneo na račun Luiza Felipa Skolarija.
"Skolari treba da ostane selektor! Ne slažem se sa onim što je rekao moj agent Ribeiro. On nije govorio u moje ime, to može da čini samo moj otac", jasno je poručio Nejmar.

Iako su veliki rivali, brazilski majstor se nada da će u finalu slaviti Argentina.
"Nadam se da će moji prijatelji Maskerano i Mesi osvojiti titulu", izjavio je Nejmar prilikom izlaska iz konferencijske sale.

(FOTO: Action images)
 


tagovi

ZunjigaNejmarBrazil2014Brazil

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara