Komentari na vest

Nekada kraljević, danas "prosjak": Kerol u Redingu prima 1.000 funti nedeljno

M

Ma da...

pre preko 2 godine

Ne znam da li je urednik istrazio do kraja o cemu se radi ili je samo stavio pompezan naslov. Mozda je covek zaradio za ceo zivot ali zeli samo da igra makar samo za gorivo da ima, Reding se zbog krize jedini ponudio da mu garantuje minute, ostali to nisu zeleli a on je hteo samo da igra makar rekreativno! Toga se niste setili? Za Blascikovskog ili onog drugog poljaka kada se vratio u 2 ligu ili 3 ligu a onaj drugi poljak igra u Vislu K. za dzabe njih ste ditali u nebesa kakav herojski potezi napravili sto samo zele da igraju za dzabe i pomognu klub?! Ili onaj bivsi kapiten Fiorentine?! E sada ako je Kerol bankrotirao propao tada moze da se opravda naslov, ali ako ima milione u banci a igra za 1000e onda nije prosijak vec FACA IPO!
P

PeraV

pre preko 2 godine

Jadan.covek
S

Sashki85

pre preko 2 godine

Stvarno mislite da bi on izašao na teren za te pare? Toliko možda prima na papire. Šta mislite da je potrošio sve ono što je zaradio? Pa njemu će petoligas dati veću platu od toga. Moj drug prosek igrač u australiji treća zonska liga prima $500 po utakmici, dobro nema 50 utakmica godišnje al opet... Pa ovi bi dali 100.000 samo da dođe da se provoza do treninga i naruga.
R

Reaktor

pre preko 2 godine

Brinem se da li su mu uplaćivali radni staž.Siromah.
S

Shone

pre preko 2 godine

Ma suzu ću da pustim! Kakav je panj, dosta mu je! A da je malo pravde na ovom jadnom svetu hleba i igara, ne bi fudbaleri ni mogli mnogo više da zarade...
Z

ZzzRrr

pre preko 2 godine

Engleska verzija Milana Pavkova
N

Nevolja87

pre preko 2 godine

Cuj prosjak hahaha.1200 eura skoro nedjeljno,daj da se mijenjamo on i ja.
G

Gost 77

pre preko 2 godine

Hiljadu funti nedeljno daleko je od preživljavanja…čak i za život u UK, a kamoli negde drugde…realno…
M

Mlada nada

pre preko 2 godine

I ja želim da budem prosjak sa 1000 funti nedeljno..
G

Goss

pre preko 2 godine

I to mu puno