Komentari na vest

Nemanja Matić stigao u Francusku na potpisivanje ugovora sa Renom, Roma mu pronašla zamenu

T

Twix

pre 9 meseci

Rekoh ja posle eskiviranja penala da nece jos dugo potrajati. Ako nesto Murinjo ne voli, ne voli kad neko u bitnom momentu bezi od odgovornosti.
U

Ukaljao obraz

pre 9 meseci

Ima greške obe strane. Greška Rome, što mu nije dala duži ugovor (krivac: nesposobni Pinto). Greška Matića, ispao je velika s*sa pogotovo prema treneru koji mu je i napravio tu karijeru koju ima, da ti lažiraš povredu i odbijaš da treniraš kako bi izboksovao transfer 10 dana pred početak sezone i to u "veliki" Ren, a pride nemaš nikakvih problema sa trenutnim klubom na relaciji sa pre svega trenerom, saigračima i navijačima, to mogu samo gnjide.
G

Gall

pre 9 meseci

Iskreno vo mi je vece iznenadjenje nego bilo koji transver ove sezone
M

Montpel

pre 9 meseci

Kad je i njemu Murinjo dodijao
t

televizor

pre 9 meseci

Kada je Piksi sklonio njega, Kolarova i Milivojevica, progledali smo. Oni su stvarali klanove. Ne zanosite se da je protiv vlasti kada je na lokalu u talu sa Glisicem, a svi znaju ko je on.
V

Voždovac

pre 9 meseci

Mislim da grešiš. Ni Glišiću ni Peri ni Žiki nije u interesu da minira višegodišnju milionsku investiciju u lokalni klub + Matić je evropski poznato ime.
V

Voždovac

pre 9 meseci

Kad je prvi put izašla vest o transferu u Ren, napisao sam da od toga nema ništa. Ali eto, lopta je okrugla a čovek greši.
D

Dexaman

pre 9 meseci

Baš me interesuje da li će stadion u Ubu da promeni ime...
D

Dexaman

pre 9 meseci

Baš me interesuje da li će stadion u Ubu promeniti ime...
R

Rubikova kocka

pre 9 meseci

Odlican potez, Ren strasna ekipa!