©AFP
©AFP

Neočekivani preokret - Zvezda sve bliža špicu: Isidoru propao transfer u Mec, vraća se u Moskvu

Vreme čitanja: 2min | pet. 01.09.23. | 23:32

Ništa od Francuske, želja crveno-belih ostaje igrač Lokomotive

Saga oko sudbine Vilsona Isidora dobila je novo poglavlje pošto su pregovori sa Mecom propali te će se igrač vratiti u Moskvu gde će razmotriti naredni korak.

Želeli su francuskog golgetera Olimpik Marselj i Mec, do poslednjih sati 1. septembra bili su u trci za njegov potpis, ali se posao izjalovio. Prvo je iz trke ispao tim sa Velodroma, a potom se, uprkos činjenici da je igrač stigao na lekarske preglede, izjalovio i dogovor sa Mecom.

Izabrane vesti

Scenario koji je danas delovao kao praktičnio neizvodljiv tako je u samo nekoliko sati izvacio u prvi plan Crvenu zvezdu koja će, za razliku od konkurenata u borbi za potpis, imati još tri dana da realizuje angažman.

Iako je francuski napadač večeras bio na lekarskim pregledima, klubovi nisu našli zajednički jezik i u trci sa vremenom Mec se okrenuo drugoj opciji te je u foto-finišu letnje pijace potpisao ugovor sa Oskarom Estupinjanom, dosadašnjim golgeterom Hala.

Činjenica da se u 23 časa zatvorilo fudbalsko tržište u Francuskoj, svelo je opcije napadača Lokomoptive iz Moskve praktično samo na Crvenu zvezdu, koja je, kao i Mec, pokazala interesovanje da igrača dovede na pozajmicu uz klauzulu o otkupu na kraju sezone.

Pošto su konkurenti ispali iz trke, rukovodstvu crveno-belih ostalo je vremena do 4. septembra za završne pregovore kako bi fudbaler stigao da bude registrovan za Ligu šampiona. Iako je prelazni rok u Srbiji otvoren do 15. septembra, angažman napadača iz perspektive Crvene zvezde važan je za evropske utakmice, te je pred rukovodstvom kluba iz Ljutice Bogdana još tek nekoliko dana za realizaciju transfera.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara