Komentari na vest

Nesvakidašnji potez Fulamovog trenera: Zamenio trojicu posle pola sata, među njima i Saša Lukić

Б

Бошко Ђуровски

pre oko 1 mesec

нас је Бата Ђора учио да се ово зове -летеће измене....нешто слично као у хокеју,само што се тамо игра на смрзнутој води и са неким палицама и гура се нешто мало црно... поздрав за све моје звездаше...

Marko Pavlovic

pre oko 1 mesec

Pravda za Lukića......
R

Rabah Mađer

pre oko 1 mesec

Gde je sad onaj vaš čitalac koji se potpisuje kao Goost i na svaku argumentovanu kritiku ovog mediokritetskog veznjaka kreće da ga brani kao da mu je menadžer ili bar portparol? Kad je ovaj dao prvi gol u karijeri za Fulam, po nekoliko komentara je postavljao na svaki negativan pomen svog idola. Bio bi red da se oglasi i ovom prilikom da čujemo šta ima da izjavi u njegovu odbranu.
P

Postic

pre oko 1 mesec

Lukic ima dobru tehniku i dosta trci ali je spor ,to mu je boljka ali kad bi imali zadnjeg veznog pravog u a reprezentaciji on bi mogao laganica da odigra kao box to box ali i kao kreator
G

Goost

pre oko 1 mesec

decko je top igrac!! nepravedno zamenjem na danasnjem duelu!! pozz
u

urgh

pre oko 1 mesec

meni su najjaci likovi koji daju platu tom igracu.. ko su ti ljudi i sta misle o ljudima koji su ih naterali da ga potpisu, kada vide kako taj covek igra. pa u svakom selu u srbiji sigurno ima najmanje po jedan bolji od njega.
J

Ja garantujem za ovog dečka

pre oko 1 mesec

Saško Lukić je jak igrač. Malo jači od kisele vode i to one otvorene od pre 3 dana. Realno vezni red i odbrana nam je katastrofa. Kad bi fudbal igrali samo golmani i napadači, bili bi korektna ekipa.
V

Vulex

pre oko 1 mesec

Najgori igrac u reprezentaciji i najgore ocenjen u svakoj tekmi ali uvek zapocinje svaku utakmicu uz Gudelja!!! Decko u septembru nakon povrede minut odigrao nije dolazi u rep i zapocinje tekmu protiv Madjara, na SP najgore ocenjen i uvrsten sa Veljkovicem medju najgorih 11 na celom SP. Kada bi Matic i Nastasic igrali umesto njih dvojice licili bi na nesto!
M

Mitrandir

pre oko 1 mesec

Kako neko može da ima sreće u životu, čist primer je ovaj Saša Lukić. Bukvalno prosečan veznjak na nivou superlige ali eto malo ga gurnuo pokojni Miha, malo onaj hrvat trener što voli balkance pa ga stavio za kapitena Torina, ovaj im se zahvalio tako što je otišao kad su mu ponudili dinar više naravno. Čovek ni kriv ni dužan igra premijer ligu a potpuni bezveznjak i prosek od igrača, da ne bude da je ovo navijački ja zaista cenim igrače iz bilo kog kluba koji znaju fudbala ali ovaj je bukvalno tužan igrač i dokaz je koliko je danas lako napraviti karijeru i uzeti milione. Jedan Moca Vukotić je odigrao jednu sezonu napolju i živeo od hiljadu evra penzije i a bio je tata fudbala, da bi danas balvani poput Lukića i Račića mlatili milione.
V

Veljko9

pre oko 1 mesec

Tvrdim da Lukic i Racic u Cukarickom ne bi pravili razliku!
L

Lazeta

pre oko 1 mesec

Bukvalno! Marko Docic iz Cuke impresivniji igrac od njega.