Komentari na vest

Ni Bajern ni Liverpul: Ćabi Alonso ostaje u Leverkuzenu!

g

gost 33

pre 29 dana

Napokon neko pametan
B

Bojkot

pre 29 dana

Pogrešiće ako ostane u raspalom Leverkurzenu a u Livepulu već ima oformljen tim
P

Pravi

pre 29 dana

Si ti bojkot. Ni brige ni pameti, a ni fudbalskog znanja.
T

Tresd

pre 29 dana

Auuu tesko tebi....promeni terapiju!!!
N

Normalan

pre 29 dana

Čovek, odraditi par sezona u Bajeru.Pa onda dalje. Nije ni u bajeru maka plata. A opušteniji je mnogo, nije toliki pritisak.
S

Seoul

pre 29 dana

Kakva navala na čoveka, strašno. Kao da moze da da garancije lik da će biti dobar i u svakom drugom klubu, i to nakon samo jedne sezone. Kad je video kakav će ga pritisak snaći i u Liverpulu i u Bayernu shvatio je da je bolje da ostane tu gde je.
R

Realno posmatrano

pre 29 dana

Najpametnija odluka bi bila, ove sezone uzme titulu sa njima, dogodine samo da mu ne rasprodaju tim, nego da mu dovedu par zvučnih imena, pa da proba da skocka tim za LS. Svakako ima vremena i za Bajern, i za Liverpul, a i za Real.
h

hogar_strasni

pre 29 dana

vjr da ceka 2025 i prelazak u Real, kada se don Karlo povuce, sto ima i smisla, jer iako je igrao i u Bajernu i u Liverpulu, ipak je covjek spanac, a i Real je veci klub i od Bajerna i od Liverpula (mozete se neslagati koliko hocete, titule LS govore suprotno), + mu Anceloti ostavlja strasnu i mladu ekipu u amanet, moze sa njima gospodariti evropom u narednih 5-7 godina
U

Ukradene

pre 29 dana

Titule u ls govore suprotno mislis
D

Don mićko

pre 29 dana

Zašto bi se don karlo povukao 2025 kad je nedavno produžio ugovor do 2026 ?
G

Grobar....

pre 29 dana

Velika greska! Trebao je da ode uBajern, da stekne pobednicki mentalitet, da sa lakocom postaje sampion.. no
d

d.o.o.

pre 29 dana

a sta trenutno radi u leverkuzenu, ako ne to?
X

Xabi Alonso

pre 29 dana

Pažljivo razmatram svaki korak... 🧠
T

To je to

pre 29 dana

Čeka Real.
M

Maree78

pre 29 dana

Hakimi Militao Leni Joro Dejvis Cuameni Belingem Valverde Virc Vinisiuus Mbape predvodjeni Xabi Alonsom od 2025.... Zivi bili pa videli
B

Beži tamo

pre 29 dana

Nema ni pola godine otkako je ančeloti produžio do 2026 s realom
K

Klasicna desetka

pre 29 dana

Ni Bajern ni Liverpul a ni Real vec R.Sosijedad. Bila bi fora. Da opet udju u klinc sa Madridom u borbi za titulu. Stariji znaju o cemu pricam.
A

Allianz

pre 29 dana

Pa u to vreme na koje podsećaš stariju ekipu bi se možda i borio za neki trofej. Ali u današnje sa Realom Barsom pa i Atletikom, teško.
A

Antonioo

pre 29 dana

Prelazi u Real Madrid 2025, to je javna tajna... Nebi me cudilo da dodje u paketu sa Vircom jer tad Kros odlazi
R

Raffa

pre 29 dana

Virc ne igra Krosovu poziciju vec vise Belingemovu.
A

Antonioo

pre 29 dana

Belingem je po prirodi centralni vezni ali u nedostatku napadaca ide na AMF, Virc ide na AMF a Dzud ide na CM...
R

Raffa

pre 29 dana

I odlicno se snasao na poziciji AMC,zasto bi ga sada vracali na CM?I Bejl je bio odlican bek ali je promenom pozicije na krilnu pokidao u karijeri.
A

Antonioo

pre 29 dana

Zato sto ce Cuameni biti specijalizovan za defanzivu, Virc za ofanzivu jer je defanzivno jako tanak, dok ce Belingem i Valverde kao igraci dobri u oba pravca da drze stabilnost a i mogu defanzivno da pokrivaju Hakimija i Dejvisa... Real ce da bude bombarder sa svih strana....
E

ENFILD

pre 29 dana

Dobra odluka u livpoolu imao bi veci pritisak a ovako jos koju godinu iskustva pa onda klupa livpola cekamo te legendo
X

Xabi

pre 29 dana

Mislis da je lud da ide u buduce rasulo od Liverpula kada moze u Real Madrid? On ceka jos godinu dana zbog Madrida, nije lud da ode ovamo.
Z

Zaza Paculia

pre 29 dana

Prvo da potpise ugovor pa onda. Kada Bajern zeli nesto u Nemackoj, on to i uzme. I ako ostane, neverujem da ce se politika kluba menjati u buduce, oni uvek prodaju svoje glavne igrace, i uglavnom od toga funcionisu. Videcemo kako ce izgledati kada uporedno igraju Ligu Sampiona i Bundes ligu, ali ocekujem barem 2 izlazna transfera, po meni Frimpong sigurno odlazi.
B

Belmondo

pre 29 dana

Pa sto bi prelazio kad ima sampionski tim i za Ligu Sampiona, da ostane Virc i napadaj jako
G

Gost49

pre 29 dana

Znaci Real ga je kaparisao od sezone 2025/2026 kada se Don Karlo povuce. Pametan potez Cabija, dobice u ruke potpuno oformljenu ekipu da napadne sve trofeje.
h

halo

pre 29 dana

Ovome se mogu iznenaditi samo navijači luzerpula koji su ozbiljno poverovali u sopstvene bajke. Svako i sa najpovršnijim praćenjem fudbala zna da čovek čeka Karla da ode iz Reala, nije lud da rizikuje karijeru i pre nego što mu je maltene počela na reinkarnaciju Junajteda nakon što je Ferguson otišao.
J

Jamb

pre 29 dana

Realno, koliko god kratko bio u Leveru, vec je poslozio kockice, to ne mora biti tako brzo u drugim timovima, zasto onda ne ubrati plodove svoga rada, jos vise izgraditi sebe u poznatoj sredini, em je manji pritisak, a i svi ljubitelji fudbala mogu da uzivaju u uspesima nekog "novog" tima na pozornici.
C

CROsijek

pre 29 dana

Jako mi je drago sto ostaje u Leveru, s njegovim ostankom ne sumnjam da ce ostati i vecina glavnih igraca, a isto tako vjerujem u nadogradnju ovog tima na prijelaznom roku, pa onda tko zna, mozda vidimo i neko iznenadjenje u LP. Ali ova informacija Ragnik i Bayern...
r

rea

pre 29 dana

Po čemu to njegovim ostankom zaključuješ da će ostati većina glavnih igrača? Veruješ u romantizam u modernom fudbalu?
@

@rea

pre 29 dana

Neka, sve dok ima onih koji veruju, ima nade!
T

Tobdzija iz Knjazevca

pre 29 dana

Najpametniji potez, jos malo se dokaze u Leverkuzenu. Ako mu daju garanciju da nece mu rasprodati pola tima , ocekujem da se i sledece sezone bore za titulu. Igraju majstorski.
B

Brat Nevera

pre 29 dana

Jako pametno sa Ćabijeve strane, korak po korak, stepenik po stepenik, zrelo za razliku od većine ljudi u fudbalskom svetu. Zbog toga će biti samo bolji, a klupe velikana mu sigurno neće umaći.
B

Bravo Florentino

pre 29 dana

Drugim rečima - Real Madrid u 2025.
R

Rale123

pre 29 dana

Daleko je 2025. godina