Nije Kina, Benedeto ide u Los Anđeles

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.01.19. | 14:45

Veliki posao za Galaksi

Ako ste se ikada zapitali kako bi izgledalo kada bi Dario Benedeto i Zlatan Ibrahimović kao dvojica vrsnih golgetera zaigrali u istom timu, više nećete morati da maštate!

Izabrane vesti

Los Anđeles Galaksi zatresao je američki kontinent, pošto bi Dario Benedeto u narednim danima trebalo da postane njegov novi fudbaler! Južnoamerički mediji su pisali, a poznati TNT Sports potvrdio da je Benedeto na korak od dolaska u Galaksi, sa kojim je dogovorio sve, pa i najsitnije detalje saradnje. Iako se oni čuvaju u tajnosti zasad, poznato je da će Boka Juniors za obeštećenje dobiti oko 5.000.000 dolara. To je znatno manje od onoga što su Kinezi nudili za odličnog Argentinca, odnosno oko 15.000.000 evra, ali se njemu očigledno nije išlo na Daleki Istok. 

Benedeto se sa ekipom, saigračima i trenerima pozdravio još pošto je izgubljeno finale Kopa Libertadores i sebi je otvorio vrata novog angažmana. Ovim se nastavlja osipanje fantastične generacije Boke Juniors, koja na kraju nije uspela da osvoji prestižno južnoameričko takmičenje, zbog čega je ostao gorak ukus u ustima. Iz tima su dosad otišli samo Lisandro Magaljan (Ajaks) i Leonardo Balerdi (Dortmund), a na izlaznim vratima su Pablo Perez, Naitan Nandez, Agustin Rosi, Kristijan Pavon i Leo Hare.

Osipa se Boka...

Foto: Reuters


tagovi

Dario BenedetoZimski prelazni rok 2019Los Anđeles Galaksi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara