Komentari na vest

Nije pitanje para, niti je Ćavi pohlepan tip: Ostajem, jer mi ljudi iz Barselone veruju

J

Joss

pre 9 dana

Kako bi tebe laporta nabio nogom u d..e samo da ima više para 🤣
D

DaKazemSamo

pre 10 dana

Najgore je kada covek nema rec i pogazi svoju rec. U ocima svih je ovaj 0 od coveka od danas. Niko mu vise nece verovati pocevsi od fanova , igraca i tako dalje. A znate i sami kada jednom izgubite poverenje , tesko ga je ponovo steci.
z

znaci

pre 10 dana

ferguson je lazov kom niko nije verovao posto je ne jednom vec dva putao uradio ovu istu stvar :))
E

Ettokb

pre 9 dana

Sta onda reci za Ronalda koji je govorio da nikad nece otici u Katar, Arabiju, Kinu itd, a gle gde je sada hahah
A

Aleksejko

pre 10 dana

Ćavi je dobar trener, covek stvarno voli Barselonu i fudbal, ipak verovatno ostaje jer ce dobiti par pojacanja koja zeli, prvi na listi je Silva sigurno. Barselona nema para za skupa pojacanja, potrosice oni 100-150max miliona za 2-3 igraca i dovesti jednog ili dva na pozajmicu. Feliksa ce tesko otkupiti jer ne vredi realno vise od 50mil a Atletiko nema sanse da ga pusti za te pare. Uostalom imaju vec par klinaca koji ce biti vrhunski i kladim se da ce Cavi i ove sezone da iskopa nekog iz barsine akademije.
S

Suludi Milojko

pre 10 dana

Za Felixa stvari stoje drugačije. Atletiko ga ne želi, ali da će dobiti onoliko koliko traže, je iluzorno. Za Saudijsku Arabiju sigurno neće, drugi ga klubovi nešto ne žele. Felix ionako igra u grču zbog nesigurne budućnosti, pa je i to razlog što ne pruža malo više. Poređenja radi, Grizman je plaćen 120 miliona €, i vratio se u Atletiko za simboličnu sumu. U najgorem slučaju i da se Felix vrati u Atletiko ima veliku mesečnu zaradu a ugovor još 5 godina. Simenone je jeden veliki kreten među trenerima, ima bolestan ego, i to je sigurno da kod njega neće igrati. Da li će u Atletiku pobediti zdrav razum, ili Simoneneov inat, videćemo.
0

0202

pre 10 dana

Čim ostaje znači da će mu osigurati pojačanja na leto jer ne vidim drugi razlog ostajanja