Mohamed Kudus (©Reuters)
Mohamed Kudus (©Reuters)

Nije prešao u Everton, ali je dao gol Liverpulu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 13.09.22. | 21:47

Mohamed Kudus snažnim udarcem skinuo paučinu na Enfildu za 1:1

Furiozno je Liverpul ušao u duel sa Ajaksom. Poveo je u 17. minutu pogotkom Mohameda Salaha i još nekoliko puta ozbiljno zapretio golu gostiju iz Amsterdama.

Delovalo je da domaćini žele što pre da reše pitanje pobednika kako bi se iskupili za ubedljivih 1:4 protiv Napolija na startu ovosezonske Lige šampiona, ali u jeku napada izabranike Jirgena Klopa šokirao je 22-godišnji Mohamed Kudus.

Izabrane vesti

Reprezentativac Gane je u 27. minutu sjajno reagovao na dodavanje Stivena Bergvajna i zakucao loptu u mrežu iza leđa Alisona Bekera za svoj drugi gol u Ligi šampiona, pošto je prethodno bio precizan i u pobedi nad Rendžersom 4:0.

Mladi napdač letos je bio velika želja Liverpulovog gradskog rivala Evertona. Čak je i sam tražio od Ajaksa da ga pusti u Englesku, ali Kopljanici nisu uspeli da se dogovore sa Karamelama oko obeštećenja, pa je Kudus ostao na Johan Krojf areni, na koju je stigao pre dve godine iz Nordsjelanda za 9.000.000 evra. Iako mu želja za odlaskom nije uslišena, čini se da ga to nije mnogo poremetilo. Odlično je ušao u tekuću sezonu, postigavši šest golova u nepunih devet utakmica.



tagovi

Mohamed KudusAjaksLiga šampionaLiverpul

Obaveštavaj me

Liverpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara