Komentari na vest

Niko neće u Bajern?! Zomer bi u Junajted, Nibelu se ne mrda iz Monaka

Đ

Đoka

pre preko 1 godinu

Ajde? Ma, nije moguće. Ako neće u Bajern, možda čekaju poziv od Zvezde i Partizana. Sad ozbiljno, Nojer je "oterao" Nibela i ovaj se neće vratiti dok je Nojer tu. A Zomer neće da sedi na klupi. Bajern da je pametan da se zahvali Nojeru, planira da brani do 40. a nije više vrhunski, i da vrati Nibela.
U

Ujka Zitko

pre preko 1 godinu

Trap,Hardecki? Vrhunski i mladi golmani.Moze i Kastels iz Volfzburga.Bundesliga prepuna,mladih i predobrih igraca na svim pozicijama.
T

Trpadzija

pre preko 1 godinu

Otkad je 31. Godina mlad golman ? Samo nemoj onu floskulu “gOlMaNi sAzReVaJu kAsNiJe”
i

iwiwow

pre preko 1 godinu

Svi bi oni na rukama dosli da brane LP
D

Da su svi bili kao on..

pre preko 1 godinu

Živi bili pa vidjeli,predviđam našem Vanji transfer ovoga ljeta ili čak zime.Igra bolje nogom od sve jednog našeg štopera a intervencijama protiv Brazila je pokazao klasu.Ne može ni on sve.
D

Dejani

pre preko 1 godinu

Pa neće ni jedan da sjedi na klupi, ne znam zašto je za cudjenje. Neuer brani još uvijek dobro. Nubelu se svidja u Monacu zbog poreza. Sommer može u top 5 klubovima liga petice, ali ne kao alternativa nekom, ima stvarno dobar kvalitet.
R

Rebus021

pre preko 1 godinu

Nije to NBA ili tenis, u fudbalu igraci ne placaju porez vec klubovi, dobijaju unapred ugovorenu neto svotu.. Osim ako nema novca na crno..
P

PA AKO

pre preko 1 godinu

uzmu Zomera na 6 meseci, svi bi profitirali
G

Gostgostgost

pre preko 1 godinu

Ma niko nece u Bajern. Ali kad bismo se salili. Eto, mogu De Heu da potpisu. Da ne pricam koliko tek nema smisla da Nibel ne zeli nazad.
d

de hea

pre preko 1 godinu

Je jedna od vecih prevara sto je uporno dokazivao svojim kiksevima pogotovo kada uzmemo u obzir sa je jedan od ako ne i najplaceniji na svetu?!