Komentari na vest

Niko nije siguran u Mozzart Bet Prvoj ligi Srbije: RFK za komšije iz Novog Sada, Sloboda u zoni ispadanja

S

Savamala

pre 11 dana

Steta za infrastrukturu Metalca da ispadne ali placaju cenu lose odradjenih priprema gde su razigravali 12 igraca. Tako se tesko ostaje u ligi ipak se nadam da ce ovi momci koji su imali 60 min.na prpremama uspeti da izbore opstanak jer od ovih 12 neuigranih tesko sta da bude.
S

Sone bg

pre 11 dana

Kao veliki ljubitelj fudbalske igre ostajem bez ikakvog komentara na desavanja u fudbalu u drzavi srbiji
g

gost777

pre 11 dana

Ko si ti iz Beograda da govoris koja je prava a koja nije prava Sloboda? Za nas Uzicane ovo je Sloboda jedna jedina a ti svoj posao gledaj i pisi malo kako Mladost GAT namesta sve utakmice.
S

Simke2

pre 11 dana

Tako je,svi se prave blesavi kao nevide da Mladost Gat namešta sebi pobede.Vidi li ovo neko bre???
A

Anonymo

pre 11 dana

Mnogi krive Leontijevica u vezi Metalca, a covek je isto radio sto i sad u Vozdovcu, mlade i kvalitetne igrace afirmise, i sa njima je imao rezultat i u Metalcu i u Vozdovcu, setite se kako je igrao Vozdovac u prvom delu sezone i kakve je rezultate imao sa decom, i onda uprava isto uradi sto i u Metalcu, rasproda sve, normalno trener ode, isto kao sto je otisao Lazetic iz Metalca kad je video sta ce biti. I kao slag na tortu, dovedu ljudi Vuksanovica iz futsal kluba odakle je suspendovan, da on bude SPORTSKI DIREKTOR eee on ce iz futsala da gleda i proceni nekog igraca, i kako ih je gledao i procenjivao, takvi su i rezultati, dogodine gradski derbi sa Takovom. Cele sezone ne mogu gol da daju, doveo covek penzionera Mirica, koji je pre toga dao 5 golova na zadnjih 50 utakmica, a u Metalcu ja mislim da covek nije dao ni jedan. Steta, jer imaju dobre uslove i infrastrukturu.
B

Buldog Pfc

pre 11 dana

Cekaj bre, o cemu se radi sa ovim fantomom zvani 'gat'? Ko toliko jak stoji iza njih pa mora da ostanu?
d

d.g.

pre 11 dana

Od iduće sezone i Partizan Gat.
G

Guglaj

pre 11 dana

Imaš internet pretraživače tako da ćeš lako doći do informacija.
C

CG

pre 11 dana

sad prijatelhu zamisli stanje u Srpskom fudbalu kad je u interesu da ostane neka mladost gat koja ima 69 navijaca, a ispaden sloboda uzice koja ima stadion i infratrukturu za superligu. ili u superligi mora da opstane imt koji ima 18 navijaca. E moja Srbijo zemljo Prsića