Komentari na vest

Nikola Knežević: Vidim loptu u Zenitovoj mreži i čujem huk navijača...

D

Don Vito Corleone*

pre oko 2 meseca

“Nikola Knežević: Vidim loptu u Zenitovoj mreži i čujem huk navijača”! Nažalost, Nikola to je sve što si video od Zvezdinog dresa! Moraš biti svestan da ne bi ni sada protiv Zenita dobio šansu da su tu bili strašni afrički “kapitalci” svi na okupu, kao i naši gardisti! Ne veruj onom manipulatoru i pedantnom stručnjaku iz Aranđelovca, da je ponosan na tvoju igru protiv Zenita, jer taj isti Milojević te nije stavio u protokol, na čak pet poslednjih utakmica u prvenstvu (oba Radnička, Partizan, TSC i Čukarički)! Što misliš koji je razlog?! Prvi, on ne veruje u mlade igrače i drugi, njemu su pamet afrički galaktikosi, sa kojima smo osvojili istorijsko 32. mesto u LŠ! Zar nisi shvatio da on gradi igru Zvezde na Olanjiki, Kangi i Nedaje!
G

Gost Djape

pre oko 2 meseca

Bavo sine, zakucao si ga na pravo mesto, golman je mogao samo pogledom da isprati loptu.
P

Pančevac992@Gost Djape

pre oko 2 meseca

@Gost Djape – jeste, ali šta mu to vredi kad, kod ovog “stručnjaka” Milojevića na pet poslednjih utakmica (oba Radnička, Čuka, TSC i Partizan) nije bio čak ni u protokolu! Čim dođu afrički galaktikosi i neki naši gardisti, Kneževića ponovo neće biti u protokolu, a Knežević već ima 21 godinu. Ali, to nema veze Knežević, Sremčević i Šljivić su kolateralna šteta, ko njih šiša, najvažnije je da ove dokazane veličine iz Afrike imaju unapred rezervisana mesta u timu! Treba ih uigrati za sledeću Evropu, jer ove godine smo postigli istorijski uspeh sa njima, osvojili smo 4. mesto u grupnoj fazi LŠ! Bravo za slepce koji vode Zvezdu!
S

SULTANAT

pre oko 2 meseca

A jeste li videli loptu u Zvezdinom golu ili samo sudije nisu videle?
A

Auu

pre oko 2 meseca

Pa vi vec danima kukate,prijateljska utakmica,nista bitno,a vi kukate vise od Zenita,ustvari oni ni ne kukaju,koliko ste samo jadni.
P

Paa

pre oko 2 meseca

Da si bio na stadionu ne bi ovako pisao.