Nolito (Reuters)
Nolito (Reuters)

Nolito se vratio u Seltu i može odmah da igra

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.06.20. | 12:58

Klub iz Viga dobio specijalnu dozvolu

Dobila je Selta pojačanje u borbi za opstanak. Nekadašnji as tima iz Viga, Nolito (33), vratio se danas na Balaidos, potpisaće ugovor i odmah će biti kandidat za mesto u timu!

Kako je to moguće kad prelazni rok nije ni počeo? Iskoristila je Selta pravo u fudbalskom zakonu Primere koji je zimus prva potegla Barselona. Tada se Kataloncima povredio Usman Dembele na period duži od pet meseci i time je automatski data mogućnost klubu sa Nou Kampa da dovede igrača mimo prelaznog roka.

Izabrane vesti

Barselona je tada dovela Martina Brajtvajta, a Selta se našla sada u istoj poziciji pošto se teže povredio Serhio, pa je uz dogovor sa Seviljom dovela Nolita. Imao je klub iz Viga rok od 48 sati da dovede novog igrača i uspeo je.

Španski fudbaler je pre godinu dana bio u pregovorima sa Seltom oko povratka, ali tada se nisu dogovorili. Sada jesu, pa će iskusni krilni napadač biti veliko pojačanje za nebeskoplave u borbi za opstanak. Ugovor bi trebalo da važi i za narednu sezonu.

Nolito je igrao za klub iz Viga od 2013. do 2016. godine, a onda se preselio u Mančester siti, gde se nije proslavio, pa se vratio u domovinu, ali u tabor Sevilje.

Uživajte u novoj epizodi Mozzart Njuzza!




tagovi

NolitoSeltaPrimeraŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara