Nova pobeda - prošao je plemeniti tiket Petra Pece Mitića

Vreme čitanja: 1min | sre. 11.05.22. | 09:50

Šta bi glumac bez drame… Do 98. minuta meča Mehelen – Gent, sve manje nade je bilo za prolazak 314. dobitnog tiketa

Glumac, Petar Peca Mitić može da bude zadovoljan. Uz MOZZART podršku, juče je ostvario dobitak u iznosu od 94.500 dinara, koje prosleđuje dnevnom i višednevnom boravku dece i osoba sa razvojnim poremećajem iz autističnog spektra, “Svici u mraku” iz Venčana kod Aranđelovca.

Osnivač ustanove, Mikica Petronijević na vest da je prošao listić kaže:”U pravom trenutku! Već sledećeg vikenda ostvariće se prva noćenja u našem letnjem kampu. Hvala MOZZART kladionici, hvala predivnom Petru Mitiću”.

Izabrane vesti

Inače, drame pri čekanju prolaska listića je bilo. Malo-veliko čudo desilo se na meču Mehelen – Gent. Kao što vidite, na ovom paru čekala se igra I1-3&II1-3. Naime, do 89. minuta bilo je 0:1, a zatim je domaćin izjednačio, a Poglavice pobedu odnele golom u četvrtom minutu sudijske nadoknade.

Ostale pogotke dramskog umetnika Petra Pece Mitića vidte. Jasno vam je da je moskovska jedinica lagano došala, da Genk nije pravio problema s kombinovanjem, te da su Liverpul i Barselona očekivano ispoštovali tiket i kvotu 9,45.

Još jednom čestitamo glumcu i „Svicima u mraku“, uz ubaveštenje, da je s prolaskom ovog listića do sada u akciji donirano ukupno 23.487.658 dinara, te da je poslednji u nizu, 314. prolazan „Humanitarni tiket u podne“.

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizadobitni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara