Predrag Rajković i Nemanja Radonjić (©MN Press)
Predrag Rajković i Nemanja Radonjić (©MN Press)

Novi obrt u slučaju Radonjić, sad je najbliži Rajkoviću i Nastasiću

Vreme čitanja: 1min | pon. 29.01.24. | 19:38

Torino i Maljorka vrlo blizu dogovora

Taman se činilo da je uspeo da reši pitanje budućnosti, došlo je do novog obrta u slučaju Nemanje Radonjića. Iako su grčki mediji prethodnih dana tvrdili kako je jednom nogom već u Olimpijakosu, daleko pouzdaniji izvori pišu da je srpski reprezentativac na putu da karijeru nastavi u Španiji.

Udvarač stari, interesovanje obnovljeno. Španski Relevo javlja da je Maljorka blizu dogovora sa Torinom oko angažovanja bivšeg fudbalera Crvene zvezde. Dva kluba pregovaraju o pozajmici sa obaveznim otkupom na kraju sezone, a kako navode mediji sa Balearskih ostrva bliski španskom klubu ostalo je da se reše samo pitanja u vezi sa finansijskim fer-plejom, odnosno kako da igračeva plata ne poremeti platni budžet kluba.

Izabrane vesti

Maljorka je od samog starta prelaznog roka bila jedan od zainteresovanih klubova, ali nije uspevala da se dogovori sa Torinom. U međuvremenu je Radonjić odbio američki San Hoze uz obrazloženje da želi da ostane u Evropi, bilo je pregovora i sa Moncom, Salernitanom, Olimpijakosom, navodno i sa Panatinaikosom, ali je izgleda najupornija bila Maljorka.

Tamo će ga, ako ne dođe do novog obrta, sačekati sunarodnika, Predrag Rajković i Matija Nastasić, koji već drugu sezonu brane boje kluba sa Baleara.



tagovi

TransferiZimski prelazni rok 2024Nemanja RadonjićMajorka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara