Miroslav Vulićević i Marko Janković
Miroslav Vulićević i Marko Janković

Novi problem u Humskoj: Vulićević ne trenira! Cucin van liste, Radin opcija za desnog beka

Vreme čitanja: 2min | uto. 20.02.18. | 14:07

Kapiten zbog povrede skočnog zgloba pod velikim upitnikom za gostovanje Plzenju

Izgleda da ne može bez kadrovskih problema u Humskoj 1 ove zime.

Taman što su se vezista Saša Zdjelar, štoper Bojan Ostojić i napadač Ognjen Ožegović stavili na raspolaganje Miroslavu Đukiću, stručni štab crno-belih suočen je sa novom nevoljom. Povređen je Miroslav Vulićević.

Izabrane vesti

Kapitenu Parnog valjka stradao je skočni zglob u završnici susreta sa Mladosti u Lučanima. Mada se isprava verovalo da je povreda lakše prirode, poslednje infornmacije iz „Zemunela“ govore da je reč o jakoj distorziji, neizvesno je hoće li desni bek biti spreman za gostovanje Plzenju u okviru revanša šesnaestine finala Lige Evrope.

Vulićević se danas oseća bolje, ali sigurno neće trenirati. Planirano je da, uprkos bolovima krene put Češke, pa da u sredu veče, na „Dosan areni“ proba da trenira. Biće to svojevrstan test izdržljivosti za iskusnog defanzivca. Ako ga položi izvesno će se naći na terenu u četvrtak od 19 časova, ali kako sad stoje stvari, šanse za tako nešto su polovične.

Zato u Partizanu uveliko razmišljaju o alternativama. Ako ćemo po poziciji onda je to mladi Luka Cucin, ove zime prekomandovan iz Teleoptika u prvi tim, međutim, problem s njim je administrativne prirode. Nije prijavljen za Ligu Evrope, jer ne ispunjava uslov da bude stavljen na B listu (igrači rođeni posle 1. 1. 1996), pošto nema dve godine neprekidnog staža u klubu. Na A nije mogao, jer su kvotu od tri imena ispunile novajlije Saša Zdjelar, Đorđe Ivanović i Slobodan Urošević.

Suštinski, na desnog beka bi mogao Nemanja R. Miletić, međutim, onda nema ko da igra u srcu odbrane (pošto je suspendovan Milan Mitrović), pa se kao logično rešenje nameće Milan Radin. Reč je o univerzalcu koga je Marko Nikolić iz veznog reda prinudno prekomandovao na desnog beka, na istoj poziciji igrao je nekoliko utakmica i pod palicom Miroslava Đukića, a mogao bi i protiv Plzenja.

Naravno, prva opcija ostaje Miroslav Vulićević. Ako ozdravi.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Miroslav VulićevićMilan RadinLiga Evrope

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara