Komentari na vest

Novi problem za Piolija: Najskuplje letošnje pojačanje ne igra protiv Čelsija

Gost357

pre preko 1 godinu

Meni nije jasno sto origija ne stavi desno covek je igrao neretko na toj poziciji u liverpulu. Ili 4-3-1-2 sa leaom i ziruom u napadu
d

dasaIzMilana

pre preko 1 godinu

Zato što je na VI sa tehnikom,odbija se lopta od njega kao o drvo,spor kao puž,brži žiru od njeg,deluje tromo i da ima viška kilograma,i sve to za ovih 15ak minuta koje dobija,zamisli kakav bi bio da igra 90,nema energije kao da mu je 100 leta,jel treba još razloga,ako to nisi primetio onda batali analiziranje taktika,dobro mu daju ikako da igra,ja bi pre lazeticu šansu dao pokazao bi sigurno do sad više od origija
z

zoljaaa

pre preko 1 godinu

Valjda ostane 10 igrača zdravih do svetskog
l

ljubanjac

pre preko 1 godinu

Sreća pa Milan ima dvojicu kvalitetnih za svaku poziciju. Ko god da fali, nije tragično. Ovde je umetnost pronaći minute za svakoga, i održati raspoloženje medju onima koji manje igraju. Ali tim je vrhunski ozbalansiran po svakom osnovu, pa tako i u sujeti. Jedino je B.Diaz neko ko apsolutno nije opravdao poverenje. Bljesne jednu utakmicu, pa ga narednih 12 nema nigde. Šteta što je Adli u nemilosti Piolija, nadam se samo za sada, jer je vanserijski, i mora početi da dobija šansu. Monak reče da mu je nebitno na kojoj poziciji će igrati, samo da dobija šansu. Kidaće na svakoj. Svakako je klasa za Selemakersa, Diaza, Mesijasa, Pobegu, Benasera, Origija.
B

Blaze

pre preko 1 godinu

Adli nije igrac za Milan, ja ne vidim taj kvalitet o kome pisete. Za Sampdoriju mozda. Isto kao i Salemakers, Dest, Krunic, pa i DeKetelare koje je najvece razocarenje jer je bio preskup. Brahim Diaz isto tanka prica. Nesporno je samo sto se bori kao lav i trci za razliku od CDK pa ce Milan biti kudi kamo opasniji sutra nego prosle nedelje. Ocekujem dobru partiju Rebica, Leaoa i naravno Tea. I pored povreda i slabog igrackog kadra na desnoj strani, iskreno prizeljkujem pobedu. Forza Milan!
s

sempre19

pre preko 1 godinu

Možda nije tragično što ima ovoliko povreda, ali svakako nije dobro, pogotovo kad se igra na svaka tri dana. Drugo, tek Adli treba da se pokaže i dokaže da bi se mjerio sa Diazom, Salemejkersom, Benaserom i ostalima.
l

ljubanjac

pre preko 1 godinu

Blaze, lešo si rekao, ti ne vidiš njegov kvalitet.
S

Sempre Ac Milan

pre preko 1 godinu

Ništa novoga u Milanu kolko povreda još dobro i guramo!FORZA MILAN!!!