Mihajlo Ilić (©FK Partizan)
Mihajlo Ilić (©FK Partizan)

Novi ugovor za Partizanovog mladog štopera – Mihajlo Ilić na pet godina

Vreme čitanja: 2min | čet. 21.07.22. | 13:23

Posle dobrih priprema…

Svega deset minuta u seniorskom timu, ali i vrlo dobar utisak koji je ostavio na letnjim pripremama. Sasvim dovoljno vremena da Mihajlo Ilić ubedi stručni štab i upravu da je baš on budućnost kluba.

Kao nagrada – novi ugovor. Ilić je sa crno-belima produžio saradnju na pet godina i sada na miru može da se posveti daljem razvoju i borbi za mesto u prvom timu.

Izabrane vesti

"Drago mi je što sam produžio ugovor sa klubom sa kojim sam ostvario sve svoje prve velike korake i želje, nadam se da ću nastaviti istim putem. Veoma sam zahvalan ljudima u klubu na poverenju, potrudiću se da opravdam očekivanja i da ostavim neki trag u Partizanu kao što su to uradili i prethodnici na poziciji na kojoj i ja igram", rekao je Ilić.

Kako je 192 centimetara visoki štoper tek proslavio 19. rođendan ispunjava uslov za bonus igrača pa je sasvim sigurno da će, iako je gostovanje kod Radničkog presedeo na klupi, dobiti svoju šansu u nastavku sezone.

Trenutno prednost imaju Svetozar Marković i Igor Vujačić, trener Ilija Stolica na raspolaganju ima i Sinišu Saničanina, ali zbog godina i bonus pravila nema sumnje da će i Mihajlo Ilić dobiti solidnu porciju minuta kako sezona bude odmicala.
"Velika je čast igrati u ovakvom timu, biti okružen ovakvim igračima, ići napred ka većim ciljevima. Kao i svakom dečaku koji je od mlađih selekcija ovde, san je da budem u prvom timu, za sada sve ide uzlaznom putanjom, a nadam se da će tako i ostati. Moje želje su da ostvarim sto veću minutažu u prvom timu, znači mi produžetak ugovora i to mi je još veći motiv da nastavim što više da radim i da se trudim. Osećaj je divan i velika je čast, nadamo se najboljim rezultatima u nastavku, ja ću dati sve od sebe da tome doprinesem"

Ilić je inače rođen u Jagodini, a u Humsku je stigao 2016. godine i još u proteklom takmičarskom ciklusu ubedio Aleksandra Stanojevića da ga ostavi uz prvi tim. Odigrao je 10 minuta protiv Vojvodine u novembru, kada je na terenu zamenio Danila Pantića.


tagovi

Mihajlo IlićFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara