Komentari na vest

Nula u Kruševcu: Fudbal kad mu vreme nije i igra koja golove krije

P

Predivni mi

pre oko 2 meseca

Razočaraše 12 000 gledalaca, ali su ipak na kraju ispraćeni aplauzom jer smo velika sportska nacija, naj naj naj na sveeeetu celom. Bilo bi i više publike ali je stadion premali za našu sportsku strast i kulturu.
н

нс бој

pre oko 2 meseca

Остаје нам само да смишљамо духовите наслове,браво Моцарт.
?

??

pre oko 2 meseca

Gde su sad ovi strucnjaci iz fssa da kazu "i u premijer ligi se igra cetvrtkom, ne znamo sta je problem?"
J

JaoHahaha

pre oko 2 meseca

Odmah vadjenje na radni dan i ostale gluposti! Shvatite da narod u Srbiji navija za blizance i kraj price! Kakva crna publika,da novinari lokalni iz svakog superligaskog grada ne pumpaju gledaoce i vise nego sto jeste videli bi.
d

d.g.

pre oko 2 meseca

Majko mila koji su to termini utakmica za ovo kolo? Ubijanje fudbala. Posle se pitaju zašto što nema publike? Za vašu informaciju neko po neštoru ovoj državi radi.
G

Grajkula

pre oko 2 meseca

Sin Dragan kevće opet na kraju utakmice... Jako antipatican lik.. Svi su se urotili protiv njega.. Los teren, izduvana lopta, glumi Gvardiolu ali samo po frizuri...
8

89

pre oko 2 meseca

Ako ti antipatican lik niko te ne tera da ga slusas i gledas, promeni kanal i cao…
C

Cccc

pre oko 2 meseca

Jel bilo danas sila boga ne moli a bog silu ne voli. Šteta što ovakvi dunjdjeri treniraju klubove kao što je TSC.
T

Tebrate

pre oko 2 meseca

Ko pravi raspored da se igra kolo igra cetvrtkom popodne, Vozd igrao jos ranije?
m

metalika moj dobar

pre oko 2 meseca

a na vozdovcu se inace trazi karte vise
U

Unknown2024

pre oko 2 meseca

O kojoj publici pričate ?
Ф

ФКВ

pre oko 2 meseca

Драго ми је да видим да се публика враћа у Крушевац, па чак и радним даном. Србији су потребни пуни стадиони домаћих навијача у Крушевцу, Новом Саду, Суботици, Крагујевцу, Нишу итд. Локал патриотизам не сме да изађе из моде!
N

Nenad B.

pre oko 2 meseca

Gde si ti video publiku?
п

поштовани

pre oko 2 meseca

да си иоле пропратио утакмице Напретка ове сезоне када је на стадиону било до 500 људи, приметио би да је ово данас и против Пазара евидентан пораст у броју навијача, данас око 2000, против Пазара 4000. Данас су се чак и Јакузе појавиле на утакмици. Слажем се да је и даље мало за град величине Крушевца, али корак по корак. Спортски поздрав
N

Nulay

pre oko 2 meseca

Igraci sa sever a nemaju snage da pretrce20m,na 18.m pocinju da gube ravnotezu i padaju.Disciplina "Nula"medjusobna svadja a golman se svadja sa svojima protivnicima i sudijom,dobijaju puno jartona? Murinjo???
K

Kt66

pre oko 2 meseca

Potpuna podršku za priču o nefubalskim terminima za klubove koji imaju navijače, poput Niša, Voše, Pazara, Kragujevca, Kruševca... Sramotno je to, ali šta vredi kad vrhušku iz Saveza i lige ne zanima iskreno fubal, nego samo profit. I to onaj "preko noći", s obzirom da na ovakav način vraćaju onoj publici koja bi mogla da privuče sponzore.
?

??

pre oko 2 meseca

Pa sve generalno rade suprotno od toga da se zaradi. Publika donosi sponzore, pare i sve ostalo. Velike pare su u fudbalu, drzava moze mnogo da zaradi od fudbala da radi kako treba, al oni rade sve naopako
5

500 gledalaca

pre oko 2 meseca

Sramotna poseta! Kruševac navija za beogradske klubove!
9

95

pre oko 2 meseca

Jel opet " sila Boga ne moli" stručnjače?
T

Tako nesto

pre oko 2 meseca

Pohvalio je sudiju Jovanovica sto nije svirao penal za tsc.Kaze mali kontakt ne bih ni ja svirao svaka cast na sudjenju
?

??

pre oko 2 meseca

@tako nesto i sta sad, treba zbog toga da ga ljubimo u celu? Kaze jednom nesto pametno i onda ima kredita da kaze 10 puta neke budalastine. Kao oni iz novog pazara kad su pohvalili sudije i svi botovi u sav glas "bravoooo, kad ce tako veciti, moze i ovako, legende....." pa sad na konto toga mogu da se zale 10 puta i da kazu "mi smo rekli kad je bilo fer, ovih 10 puta stvarno nije bilo". Ko u opste pita gvardiolu iz backe topole jel bio penal ili nije? Nek on kaze sta je bio problem u njegovoj ekipi da ne daju gol za 90 minuta, a ne da komentarise sudije pozitivno ili negativno