PSŽ urnisao Zvezdinu odbranu
PSŽ urnisao Zvezdinu odbranu

OCENE – ZVEZDA: Simić i Čaušić nisu postojali, šta se desilo Krstičiću?

Vreme čitanja: 3min | čet. 04.10.18. | 08:06

Borjan i pre svega Marin dobili prelaznu ocenu. Pavkov uneo svežinu sa klupe

MILAN BORJAN 6 – Bio je glineni golub na Parku prinčeva. Kako je igrala Crvena zvezda najbolje ilustruje činjenica da je njen golman dobio prelaznu ocenu i pored šest primljenih golova. Skinuo je nekoliko zicera, bio je u naponu snage početkom drugog poluvremena u okršajima sa Nejmarom.

FILIP STOJKOVIĆ 5 – Prosto nije bio konkurentan. Nije mogao ni protiv Nejmara, ni protiv Di Marije. Isprepadan. Lako je ispadao. Stalno kasnio. Baš je podbacio. Jedna od žrtava loše komunikacije celog tima.

Izabrane vesti

VUJADIN SAVIĆ do 45. minuta 5 – Najslabija partija od povratka na Marakanu. Kada odbrana čiji ste predvodnik primi četiri gola za 45 minuta onda nema tu šta da se priča. Bio je katastrofalan prilikom visokog presinga Parižanina. Dobro ga je udavio Tomas Tuhel.

MILOŠ DEGENEK 5 – Dezorjentisan, daleko od igrača i još dalje od svog mesta. Nigde ga nije bilo ni kod drugog pogotka Nejmara. Ponekad i sklon komlikovanju. Loše, loše, loše...

MILAN RODIĆ 5 – Bio je stalno u “mismeč“ situacijama sa Mbapeom. Kao i Žule Stojković bez mogućnosti da uradi nešto više. Bio je mlak. Morao je da igra čvršće, posebno u uvodnoj fazi meča. Posle je bilo kasno.

BRANKO JOVIČIĆ 5 – Zvezdin zadnji vezni je bar napravio nekoliko profesionalnih faulova. Eto, i to je uspeh srpskog šampiona kada je reč o večerašnjem meču. Imao želju da se pobije. Ostalo? To nije za komentarisanje. Povremeno ga Nejmar pretrčavao kao da ga nema.

NENAD KRSTIČIĆ 5 – Katastrofalna partija. Jedan veliki užas. Stalno je kasnio povremeni reprezentativac Srbije za igračem koga je trebalo da pokrije. Kao da nije bio on. Niti je bi koristan u defanzivi, a još manje u ofanzivi.

Marko Marin

MARKO MARIN 6 – I pre gola bio je najraspoloženiji igrač Zvezde. Videlo se da bar može da zapreti rivalima. Čuvao loptu kao nijedan drugi štih Vladana Milojevića. Nije se štedeo u defanzivi. Prodisao je posle ulaska Pavkova i Ebesilija i postigao gol.

GORAN ČAUŠIĆ5 5 – Neprimetan. Opet nije imao najbolju komunikaciju sa Krstičićem. Jedan šut. Kod svih ostalih situacija na sredini terena uglavnom posamtrač.

VELJKO SIMIĆ do 45. minuta 5 – Da nije izlazio na teren imao bi identičan učinak. Lak, neubedljiv i slabašan u duelima. Menije ga je pojeo u situaciji koja je prethodila drugom golu. Čudno je da vidite momka u ovim godinama bez naglašene ambicije.

EL FARDU BEN do 73. minuta 5 – Bezopasan. Kasnio je prilikom pokušaja kontri u predaji lopte. Tresao ga je Kimpembe kao da ga nema. Izudaran.

IZMENE

MILAN PAVKOV od 46. minuta 5,5 – Nešto se kao dešavalo od kada je on ušao u igru. Crveno-beli su ako ništa drugo mogli da spuste loptu i češće borave na polovini rivala.

SRĐAN BABIĆ od 46. minuta 5 – Ništa nije mogao da promeni. Pamtiće nekoliko oduzetih lopti, a više period tokom kojeg je pošteno visio.

LORENCO EBESILIO od 73. minuta 5,5 – Upisao asistenciju. Za ovakvo izdanje ekipe to je veliki uspeh.

TRENER VLADAN MILOJEVIĆ 5 – Eto, doživeo je prvi veliki poraz na klupi Crvene zvezde. Bazirao je igru na defanzivi - primio je šest golova. To dovoljno govori da u njegovom timu nije bilo discipline, sinhronizacije, pa ni dovoljne srčanosti. Ova poslednja komponenta najviše ide na dušu srpskog stručnjaka pod čijom palicom je Zvezda na teren uvek iznosila nož u zubima. Sada nije. I zato je nokautirana. Prvi udarac ju je bacio na konopce.

(FOTO: Star Sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara