Komentari na vest

Oglasio se In Bom Hvan: Možete da me psujete, nikada nećete da me slomite

S

SilverSurfer

pre 3 meseca

Bolje da je igrao fudbal nego što se bavi "oglašavanjem" i slanjem jakih poruka (šta god to značilo). Fudbal je bio daleko interesantniji dok su se igrači bavili onim što im je posao - igrali fudbal. Izgleda da su danas objave na društvenim mrežama, tetovaže, boja kopački, žena ili devojka koja "grmi" (još jedna besmislica) ispred same igre i terena koji je nekad bio jedino merilo kvaliteta i na tom parčetu trave se određivalo da li će neko biti veliki igrač ili ne. Novo vreme, novi kriterijumi. Fudbal je negde u pozadini.
H

Hvang je top pojačanje

pre 3 meseca

Hvang je Sofascore uvrstio u idealni tim azijskog prvenstva. Ono što zna pokazao je pri kraju jesenjeg dela. Zajedno sa Bukarijem, Ivaničem, Krasoom to bi moglo izgledati dosta ubedljivo za našu ligu.
e

ef21

pre 3 meseca

Drž se momčino, sjajan si igrač! Idemo po titulu.
C

CaleB pravi

pre 3 meseca

Pozdrav za sve velike "strucnjake" na portalu, koji imaju te magicne sposobnosti da vide i prepoznaju vrhunske kvalitete In Bom Hwanga....Ja na zalost, kao obicna raja, ne dosezem do tih njihovih visina, pa tako ne mogu da otkrijem sve te skrivene kvalitete pomenutog igraca...ali ono sto mogu da vidim, je da taj igrac ne pravi razliku cak ni u ovoj nasoj cirkus ligi. Mislio sam da ce njegovim dolaskom Zvezdina igra da procveta, i da ce biti mnogo bolja opcija na Kanginom mestu...Ali avaj...mnogo sam se prevario, zapravo me prevarise sportski novinari, koji nam rekose da je ovaj "fudbalski vanzemaljac", i veliki znalac. A sada, posle pola sezone gledanja, moram da zakljucim da ce Zvezda i nadalje morati da zivi sa onom parolom - No Kanga, No fudbal. Osim puno trcanja, i velikog radijusa kretanja, Zvezda od Hwana ne dobi nista...cak ni koristi od tog trcanja i kretanja. I dalje Kanga taj "master mind" Zvezdine igre, i dalje je Kanga taj koji ume da uputi neki dobar dugacki pas, a ne samo kratki, igracu do sebe, onako kako to Hvan uglavnom radi...I dalje je Kanga taj koji bolje izvodi kornere i slobodne udarce, a o izvodjenju penala necu ni da pricam. Zakljucak - Hwang treba da uzima casove fudbala kod "matorog" Kange. I da mu se klanja, kad god ovaj prodje pored njega.
h

halo

pre 3 meseca

I dobro si pokazao koliko i ti i raja nemate pojma kad se još ložite na Kangu, čoveka koji fudbalski znalac može biti samo na 1000% savršen dan, bilo šta manje od toga i čovek ne zna gde bije. Ali nema veze, vama bi on igrao do 65. godine, što da ne. Ne znamo evo šta ćemo bez njegove fenomenalne igre 30 pasova u aut i 10 šuteva sa pola terena preko stadiona. Još dodaš na to nagon da skrivi crveni ili gol u Evropi i baš imamo čoveka od zadatka za ovaj klub :)))
F

Forever Young

pre 3 meseca

@CaleB pravi. Hvang će itekako praviti razliku u našoj ligi. Tu je tek pola godine, od njega ono najbolje očekujem na proleće, i ako je i do sada u našoj ligi igrao dobro. A ako pričamo da pravi razliku u ligi šampiona, ne pravi ali donosi odredjeni kvalitet. A ti igrači što prave razliku u ligi šampiona, koštaju 30+ miliona evra, sa platama od 5+ miliona evra po sezoni. Kako misliš da se Zvezda bori sa onim aždajama u ligi šampiona, sa budžetom od 60 miliona evra. Siti ima budžet bez limita, Lajpcig ima budžet 400+ miliona evra, Jang Bojs ima 100+ miliona evra itd itd. Nas niko nije ponizio u ligi šampiona ove sezone. Protiv Sitija smo časno izgubili u Mančesteru, protiv Lajpciga bili bolji oba druga poluvremena, protiv YB ovde egal utakmica, kod njih smo celu utakmicu bili bolji. Jedina moja zamerka je ta što smo ovde morali da pobedimo YB, kod njih baš nismo imali sreće, u prvih 20 minuta, trebali smo 3:0 da vodimo. Ja najveću zamerku imam za igre u našoj ligi, jer za našu ligu imamo tim sa kojim bi trebali da gazimo svuro sve ekipe, a mi igramo uglavnom loše.
O

Ok

pre 3 meseca

O tome pisem otkad su ovi utalili pare na transveru ovog beskorisnog igraca. Mnogo je velikih magova proslo kroz klub koji nisu jednu loptu odigrali unapred. Koji je brze bolje dodaju najblizem igracu. Igra alibija. Ogromna razlika u kvalitetu izmedju matorog Kange koji daje sebe na terenu i kosta neuporedivo manje od coveka koji je doveden kao onaj koji pravi razliku ali nje nema na terenu. Ovaj tim nema plejmejkera u napadu i zato ne koristi napadace. Igra se svodi na centarsut. Nema pas igre. To je trebao Kraso da igra ali on nema motiv kao Nejpir onomad da igra za tim. Uostalom jedni igraju pripreme drugi utakmice. Obecao sam pajtasima pice kada vidim da je Zvezda prodala stranca i zaradila. Postali smo zadnja sansa ili sigurna kuca za takve. Zato i igramo kako igramo. Od Miloja ocekujem da polako stavlja klince u glavne uloge i rasproda lose potpisane strance. Djigu, Hvana, Krasoa. Endiaje me prijatno iznenadio odnosom prema klubu takodje i Olainka. Takodje mislim da treba dati sansu Milunu jer su halfovi bez skoka na obe strane terena.

Mr 007

pre 3 meseca

protiv groblja: Glazer-Nedeljkovic-Dragovic-Spajic-Rodic-Hvang-Kanga-Bukari-Ivanic-Olajinka-Ndiaje. Ofanzivno,jer groblje nije nista za Milojevu nastelovanu Zvezdu,a Hvang igra odlicno i odbranu i napad.
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Fun fakt. Najstarija postava koju je Bahar izveo je 27.9 jednom i to jednom ostalo je bilo između 26 i 27. Miloje prvo kolo 29.2. Ujebo ga Šljivić što je morao inače bi prebacio 30 lagano.
F

Filip9922

pre 3 meseca

Dobro, i? Šta imaš od toga? Svi ti mladi igrači su rasprodati, drugi smo na tabeli i igrali smo užasno… Pa sad Miloje mora da vadi kestenje iz vatre…
h

halo

pre 3 meseca

Ne, to više nije bitno pravim navijačima. Godinama su cičali hoćemo klince hoćemo klince hoćemo klince, i kad su konačno dobili klince, koga zabole za ovo, vraćaj 30+ ekipu :)))
N

Nenad1246

pre 3 meseca

@filipe Zaostajemo ceo 1 bod i do zahvaljujući nezamenjivom Rodiću. Sad ne bih o štitu. Pojeli smo govno vraćanjem čoveka za koga smo sami rekli da smo ga prevazišli i da hoćemo moderan fudbal i onda oteraš čoveka koji je to pokušao sa drvenom građom u vidu Rodića, Milunovića, Degeneka, Nikolića, Kange, Mijailovića, Kataia.... i kad je trebalo istrpeti projekat ti vratiš lika za kojeg znamo da ne može bolje od onoga što je već radio,a nije nam se sviđalo. Logike bez.
N

Nenad1246

pre 3 meseca

@Folipe Koje rasprodat. Mijatović došla zamena za njega supermegagiga klinac. Kosta je i dalje tu,a onaj tutumrak Mitrović nije ni bio nizašta i tu je Lučić i dalje. Tako da bukvalno u zbiru fali jedan mladi igrač.
D

Delija penzioner

pre 3 meseca

Ovaj igrač nije pokazao sve svoje najbolje što ima od fudbala , tek ćemo videti kad ga miloje našteluje u ekipu , inače razlika u znanju i spremnosti na terenu se već videla , ali to mogu da primete samo oni koji o fudbalu nešto znaju . NAPRED ZVEZDA
M

Manche

pre 3 meseca

Trio na sredini Hvang, Kanga i Ivanic je sasvim ozbiljna druzina. Problem su jace utakmice kada ti je potreban osigurac (tipa Sanogo), i tu jedan od ove trojice visi. I moje skromno misljenje da smo tanki na levom krilu. Olajinka jednostavno nije taj igrac koji igra 1:1 kao Bukari ili Katai iz najboljih dana.
Đ

Đukin fan

pre 3 meseca

Ako je merilo “najviše plaćeno obeštećenje”i najveća plata onda je ovaj mali “igrač”!!!U Zvezdi ničim do sada to nije pokazao niti pravio razliku,doneo pobede i vrv u junu ode dalje ako do tada i bude ista odigrao!!!???Prozivke po svojoj državi je zaslužio a to jeste deo scene i javnog posla te igranja za reprezentaciju;valjalo bi da se pojavi u Beogradu i odradi ista od sile bačenih para na njega!!!Boli nas bas za prozivke po Koreji!!!!
X

XD

pre 3 meseca

Bravo za komentar. Pet bambija. Ajde da svako od nas ko prati sport svakog sportistu koji nije po njegovom istančanom "ukusu" javno linčuje, verbalno ili fizički. Još ako je plaćen više nego što mi mislimo da treba odma u katran i perje. Jer ti i tvoj bes ste jako bitni.
г

гост1986

pre 3 meseca

Ни к...а од њега ове сезоне, нарушили су му ауру...
S

Spa

pre 3 meseca

Ovi što pišu uporno da je Hwang slab igrač... Na osnovu čega to komentarišete/govorite?! Čovek je došao kod nas prvenstveno kao jedan od boljih igrača Olimpijakosa, ali se zbog neslaganja sa upravom razišao za svi znamo 5 miliona. Zašto je bilo neslaganja? Pa zato što je Napoli na prošloj polusezoni davao 10mil za njega, a Grci tražili 15, što su ovi odbili i Hwang izrazio nezadovoljstvo. U međuvremenu se Napoli pojačao, a on došao kod nas gde je pripreme prošao treniravši odvojeno od ekipe, najpre u Oly, a zatim prošao pripreme u Južnoj Koreji, individualno, sa svojom prvom ekipom gde je igrao kao junior. Ovo poslednje da se podvuče, jer je sa 'takvih' priprema došao u Beograd i postao jedan od najboljih i najspremnijih igrača. Imate sve na netu pa nadjite. E sad, to što naši navijači traže da čovek koji je DM/MC, znači zadnji vezni ima tipa 10 golova i 15 asistencija su oni koji nisu znali ove informacije ili jednostavno s fudbalom imaju veze kao što Ž. Mitrović ima s naukom :) Elem, čovek je jedan od naših najborbenijih igrača sa sasvim solidnom tehnikom i treba mu ukazati poverenje, a ne samo pljuvanje.
P

Pa on sam

pre 3 meseca

Je izjavio na konferenciji kad je dosao, na pitanje novinara sta da ocekuju navijaci od njega, rekao da ocekuju golove i asistencije! Niti sam video golove niti te asistencije. I to u nasoj ligi. Ni tu ne pravi razliku. Ali zato sam video nekoliko dobrih sansi gde lik nije znao ni lepo da sutne,, o postizanju gola necu ni da pricam. Ako neko zna da izvuce nesto korisno za ekipu od takvog defanzivnog veznog, to je Miloje. Ako i kod njega ne odigra na znatno visem nivou nego do sad, onda moze da se kaze da i nije neko pojacanje.
D

Deki maky

pre 3 meseca

O njemu cu samo reci,igrac velicine Noktoreza,zavrsava posao,nista posebno,prosek,ore,sece nokte kome I kad zatreba po terenu.
9

95

pre 3 meseca

Ista priča svuda- internet navijači znaju samo da pljuju. Pravi navijači svom klubu i igračima daje vetar u leđa. Inače prevod vam je radio Google? Užas
Z

Zvezdas..

pre 3 meseca

Znaci i u Koreji pljuju, a ja mislio oni kulturan narod imaju para ..
p

patuljasti zlotvor

pre 3 meseca

za ovog rekose das je azijski mesi .haha on moz da laze po surdulici i ivanjici
e

ej

pre 3 meseca

mnogo daju na fizicki izgled i mnogo su suicidal...
E

Eto v

pre 3 meseca

Vidite, navijači sa interneta su svugde isti. Samo pljuvanje i vređanje.
h

halo

pre 3 meseca

Nisam znao da smo ovoliko slični Korejancima, i oni pored hrpe napadača očekuju da im defanzivni vezni rešava utakmice :D
Б

Белграно

pre 3 meseca

Хванг је класа и број људи који га оспорава у Србији доста говори о томе колико се људи овде разумеју у фудбал.
J

J

pre 3 meseca

On ovde kod nas nema sa kim da igra ,j igraci u Zvezdi ne znaju dupli pas da proigraju i da imaju osecaj za fudba.Alo ljudi nama vec oar godina igraju veterani Katai,Ivanic,Kanga,Borjan do skoro i naravno levi bek gospodin Rodic!!!!!Alo ljudi nek mi neko posalje jedan centarsut Rodica za pet godina Evrope pa da pricamo ...Nama je Mrkela doveo 78 igraca i covek i dalje pametujeee????Dok se ne slozimo svi i oteramo gamad spasa nam nema!Sad doveli ovog Miloja mucenog sa stilom fudbala Stouk siti da nam maze oci kako je on ozb trener a posle onog usera kod svugde bila metla.
I

Istinsky

pre 3 meseca

Hvan je sasvim solidan fudbaler. Koliko u novcu stvarno vrede njegove fudbalske usluge ne mogu i neću da procenjujem. Ovaj prevod njegovog pisanja izgleda jako neartikulisano, poput neke "salate od misli".
K

Kristijan Golubovski

pre 3 meseca

Mama tata, brat i salata
I

Istinsky

pre 3 meseca

... pas i kravata!
N

News

pre 3 meseca

Prosecan igrac ali preskup za nase uslove. 5 miliona evra obestecenje plus plata od 3 je mnogo za nas.
H

Husbauer

pre 3 meseca

Precenjen igrac.
S

STA TE BRIGA 1989

pre 3 meseca

Dodji nazad u BGD ovde te postuju i idemo na titulu!
а

ал се зато

pre 3 meseca

петарди бојиш....💥
S

Sve mangupi

pre 3 meseca

Evo i ovaj je njihov 100%, i u onakvoj zemlji su uspeli da izbunare Gobelju, Vujadina, Luća, Kangu.. Ne promasuju sa odabirom..
j

jovkelaczv

pre 3 meseca

slab igrac po mom misljenju eto znam da cete nalupati minuseve.
D

Deda11

pre 3 meseca

Vrv je bakula po ukusu ili causic? Miljama smo od LS i LE, konferencija puna kapa
G

Gostyyy

pre 3 meseca

Ne vide brate mili sumu od drveta. Nije los ovaj, ali daleko od toga da je toliko dobar koliko ga hvale. Ali polako, skapirace... Nekima treba po 2-3 godine da shvate neke stvari.
l

lol12

pre 3 meseca

Najbolji fudbaler u Srbiji trenutno
r

rea

pre 3 meseca

@lol12, ukoliko je najbolji = najplaćeniji, zasigurno si u pravu.
@

@rea

pre 3 meseca

Opet je manje plaćen nego Jović koji vam je još i otišao za džabe ahahahahah
h

halo

pre 3 meseca

@Gostyyy 2-3 godine već čekamo da nam klub pokaže kako nam prosečni Ohi nije trebao i da bez problema možemo naći 5 puta boljeg igrača, tako to ide sa vama koji vidite sve i svašta :)))
L

Luuuuka

pre 3 meseca

Dobio si minus samo zbog "minuseva". Nazad u skolu.
p

pedjast3

pre 3 meseca

I hocemo!
g

gostara

pre 3 meseca

Realno igrac je uz Bukarija najbolji nas fudbaler. Ako to ne vidis molim te da prestanes da pratis ovaj sport.