Kampos u društvu Mbapea, Al Kelaifijem i Galtijeom (Foto: AFP)
Kampos u društvu Mbapea, Al Kelaifijem i Galtijeom (Foto: AFP)

Oglasio se Kampos: Svakog dana sam s Mbapeom, nijednom nije tražio da ide u januaru

Vreme čitanja: 2min | uto. 11.10.22. | 21:45

"Što se mene tiče, imam trogodišnji ugovor u Pari Sen Žermenu i veoma sam srećan što sam ovde", rekao je strateški savetnik Parižana

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest Marke da Kilijan Mbape želi da napusti Pari Sen Žermen već na zimu. Samo četiri meseca nakon što je francuski napadač potpisao novi ugovor sa pariskim klubom, madridski list otvorio je drugo poglavlje sage o potencijalnom odlasku brzonogog napadača sa Parka prinčeva.

Međutim, strateški savetnik francuskog kluba Luis Kampos koji je navodno imao veliku ulogu u Mbapeovom ostanku u Parizu demantovao je natpise španske Marke.

Izabrane vesti

"Vrlo sam iznenađen jer provodim svaki dan sa Kilijanom Mbapeom i on nijednom niti od mene niti od predsednika nije tražio da ide u januaru. Morate da shvatite da ovo nije izjava, već vest koja je izašla nekoliko sati pre veoma važne utakmice protiv Benfike", rekao je Kampos za RMC Sport.

On se i sam našao na udaru medija, konkretno Parizijen pisao je danas da Portugalac i sam želi da ode iz kluba jer oseća da ga je uprava Parižana izdala.

"Što se mene tiče, imam trogodišnji ugovor u Pari Sen Žermenu i veoma sam srećan što sam ovde, na ovom mestu. Radim svakodnevno kako bih mogao da ispunim svoje ambicije do kraja ugovora", uverava Kampos.

Medije u Francuskoj to nije sprečilo da nastave sa spekulacijama. Frans Blu tvrdi da je Mbape ljudima iz svog okruženja priznao kako je doneo pogrešnu odluku time što je ostao u Pari Sen Žermenu, dok Parizijen tvrdi da je Francuz izostao sa utakmice sa Klermonom na startu prvenstva zbog neslaganja sa vrhuškom kluba, a ne povrede, kako su sa Parka prinčeva tada objavili.

Inače, Mbape se za meč sa Benfikom našao u startnoj postavi i iz penala postigao gol za vođstvo Pari Sen Žermena na poluvremenu.


tagovi

Luis KamposKilijan Embape

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara