Oglasio se Zvezdin predsednik: Ovo je hajka Slaviše Kokeze i njegovih kurira

Vreme čitanja: 2min | uto. 27.02.18. | 13:47

Stigao odgovor sa Marakane na identična saopštenja nekoliko superligaša

Nogu je povukao Zemun posle duela sa Partizanom. Potom su se javili i ostali superligaši. Imali su gotovo identičnu poruku. Kritikovali su večite rivale, naveli da ne biraju sredstava kako bi napravili rezultat i uglavnom branili organe FSS-a.

Kao što već tradicija u srpskom fudbalu nalaže odgovor sa Marakane je stigao ekspresno. Ovog puta oglasio se predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović.

Izabrane vesti

On je u izjavi dostavljenoj mediji poručio da je u pitanju hajka Slaviše Kokeze na Crvenu zvezdu.
„Hajka na Crvenu zvezdu se nastavlja. Hajka u režiji Slaviše Kokeze. Brojni superligaši su po direktivi predednika FSS i njegovih kurira, krenuli u napad na Zvezdu i to zbog toga što je Partizan izdao saopštenje! Klubovi su saopštenjima počeli da spočitavaju Zvezdi zašto izdaje saopštenja. Pritom ni u jednom od tih obraćanja javnosti nisu spomenuti, a naročito ne u negativnom kontekstu. Ono što smo u svakom sopštenju spominjali je da Slaviša Kokeza radi sve što može da saplete Crvenu zvezdu i ne dozvoli joj da osvoji titulu. Zato su klubovi opet orkestrirano, jedan za drugim, morali da pišu saopštenja da bi se skrenula pažnja sa krucijalnih problema na koje ukazuje Crvena zvezda“, poručio je Mijailović.

On je dodao da se prvi čovek FSS vodi isključivo ličnim interesima.
„Ali, na kraju krajeva, jasno nam je da sve tako možda i mora jer je Kokeza privatizovao FSS, ukinuo Zajednicu superligaša i klubovi nemaju mesto na kome bi iskazali bilo kakav svoj stav pa su i bukvalno prinuđeni da to rade kroz medije.Očigledno je da se ovde radi o zameni teza, zloupotrebi klubova i pritiscima od strane predsednika FSS zbog ličnog interesa“, dodao je Mijailović


tagovi

Slaviša KokezaSvetozar Mijailović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara