Komentari na vest

Old Traford video gazelin trk od 50 metara: Markus Rašford odveo Junajted u četvrtfinale Karabao kupa (VIDEO)

n

nedano

pre preko 1 godinu

Uzas kakvu je utakmicu odigrao Mctominay, a on je zacudo odigrao citav mec. Mislio sam da ce ga vec na poluvremenu izbacit. Lik se prosto krio od lopte, mucili se sa iznosenjem lopte. Covjek jednostavno ne zna igrati veznog, jedina opcija je da ga proba ko stopera nesto. Jer ako nije nakon 5 godina postao solidan vezni, nema potrebe dalje forsirati i da se mi navijaci nerviramo.
G

Gost090

pre preko 1 godinu

Kao da je neko pojacao brzinu na najjace.posle SP sad kad pogledam kako trce ko mentoli. solidna partija,mctominay uzasan,hiljadu gresaka.dubravka ,sta bi? ostali korektni

Falični Tom

pre preko 1 godinu

Utakmica koja me je prijatno iznenadila. Nekako sam očekivao da igrači dođu prilično umorni posle prvenstva i bez želje ali su se baš rastrčali po terenu. Lepo odigrano, dovoljno ubedljivo za lagan prolazak a opet dovoljno lagano da se ne umire za sledeću utakmicu. Bez preteranog komplikovanja. Dva igrača koja su po meni danas podbacila su Mektominej i Dubravka. Prvi u nekoliko šansi najgore moguće rešenje nađe a drugi previše nesiguran za jednu ovako laganu utakmicu.
T

Transfer Boy

pre preko 1 godinu

Slazem se. Dubravka je tu samo privremeno, a i nema utakmica u nogama sto se kaze. Daleko veci problem je McTominay koji po ko zna koji put pokazuje da nema kvalitet da bude deo Mancester United-a, cak ni kao rezervista.