Lazar Ranđelović (©Reuters)
Lazar Ranđelović (©Reuters)

Olimpijakos odredio cenu za Lazara Ranđelovića

Vreme čitanja: 2min | uto. 10.05.22. | 20:24

Leganes probao da uđe u ozbiljnije pregovore za otkup, ali verovatno neće biti ništa od toga

Prelazak Lazara Ranđelovića na pozajmicu u Leganes poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka dogodio se uprkos tome što je trener Pedro Martins video dosta toga pozitivnog tokom priprema.

Srpskom krilnom napadaču bili su potrebni sigurni minuti kako bi se dalje razvijao, što Olimpijakos nije mogao da mu pruži. Vreme u Leganesu za Ranđelovića imalo je svoje pozitivne i negativne strane. Posle nešto sporijeg ulaska u sezonu počeo je da dodaje gas i u januaru bio izabran za igrača meseca.

Izabrane vesti

U 39 utakmica i 1.927 minuta na terenu imao je pet golova i četiri asistencije, a tokom razgovora za španske medije početkom ove godine rekao je kako uživa u Leganesu i čak dao nagoveštaj da bi mogao da ostane i posle kraja sezone.

Sreda, 20.00: (2,00) Olimpijakos (3,30) Panatinaikos (4,00)

Grčki mediji, konkretno agencija SDNA, javlja da je između Olimpijakosa i Leganesa bilo pregovora za Ranđelovića jer nije bilo prethodno ugovorene opcije prodaje. Olimpijakos je za momka rodom iz Leskovca na tri miliona evra, uz procente od naredne prodaje. Kada su to čuli ljudi iz Leganesa su se povukli iz daljih razgovora, jer je to za njih previsoka suma novca.

Ova informacija biće od velikog značaja za vrhušku Crvene zvezde koja je jako zainteresovana da Ranđelovića konačno dovede na stadion Rajko Mitić. Podsetimo, prvoplasirani tim Superlige pikirao je nekadašnjeg igrača niškog Radničkog i želi ga kao jedno od najvećih pojačanja ovog leta, a kako je Mozzart Sport prvi pisao razgovori dve strane intenzivirali su se prethodnih dana.

Ranđelović sa Olimpijakosom ima ugovor do juna 2024. godine.



tagovi

FK Crvena zvezdaLazar RanđelovićLetnji prelazni rok 2022Olimpijakos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara