Komentari na vest

Olimpijakos traži 2.000.000 evra za Lazara Ranđelovića

N

News

pre 10 meseci

Decko je prosecan igrac koji ima dobrog menadzera. Nigde osim u Radnickom nije pravio razliku. Nece njega niko da kupi osim mozda Zvezde ili Partizana jer mu je Ramadani menadzer.
D

Dosadan si više

pre 10 meseci

Zvezdi ne treba apsolutno imamo mnogo boljih igraca na toj poziciji. Mitrovic i Bukari. A partizan ne moze da ga kupi jer je dekintiran. I sta sada lupetaš.
p

parepare

pre 10 meseci

Radničkom ide 10% od tranafera
N

News

pre 10 meseci

Olimpijakos hoce da ga proda vec nekoliko godina ali nece niko da ga kupi. Posto je on Ramadanijev igrac mozda ga Partizan ili Zvezda kupe.
D

DonKyo

pre 10 meseci

Krilja, jer ne prevodis ni Juventus kao Mladost
C

Crvena zvezda!

pre 10 meseci

Ujedinjeni Mančester i Građanski Mančester.
z

zzr272

pre 10 meseci

hvala bogu prvi prelazni rok da ne spajaju zvezdu sa ovim tipom, krcati smo dobrim Krilima
J

Joksa1986

pre 10 meseci

2 miliona nece dobiti jer covjek za 6 mjeeseci moze potpisati predugovor a za godinu dana je slobodan, maksimalno sto mogu izvuci je 500k, enetualno 600k na dve rate . Po meni bolje Zvezda njega da uzme nego da ganja Late Lata za onaj zaista za nas veliki novac, jer spic sad uopste nije moranje( a ruku na srce i on nije cist spic), bar po onome sto vidimo na utakmicama Zvezde, a Radjelovic moze igrati na 3 ili 4 mjesta na terenu(lijevo krilo, desno krilo, desni bocni(kao MItrovic sad sto igra) i moze kad drugi napadac poreed recimo nekog rubusnijeg spica pa da bdue drugi napadac. Ima brzinu, hitrinu, dosta trci, borben je, ima solidan sut a i jako dobar centarsut, idealan za 4 pozicije u timu...
D

Dejani

pre 10 meseci

Interesantno je da traže toliko za igrača kojem istice ugovor. Ja navijam da ga TSC dovede. Za njih bi bio bomba..
g

gostt80

pre 10 meseci

Zvezda je već potpisala Lata....
P

Pedja108

pre 10 meseci

Igrac koji je takodje nesto obevavao, a od koga nista biti nece. I to sve zato sto je odmah polefeo na prve ponudjene pare. Na kraju ce zavrsiti kao Filip Jankovic u drugoj hrvatskoj ligi. Secam se kad ga je Zvezda trazila, a on nije hteo, kao igrace u Olimpijakosu. U medjuvremenu su Grci svakom godinom sve slabiji, a on ni tu nema mesta.
N

Nenad109

pre 10 meseci

Pozdrav Pedja, Nesa je sa botovske obuke. Ne znam zasto me ignorises, lepo smo se druzili. Ostao si mi u lepom secanju. Pozdrav druze.
K

Kmeeek

pre 10 meseci

Vi ste u vezi.