On vidi stvari koje drugi ne vide

Vreme čitanja: 1min | sub. 14.07.18. | 10:16

Čelsi se ponosno podičio novim trenerom Mauricijem Sarijem

"On vidi stvari koje drugi ne vide. On je naučnik"

Ovo je jedan od citata kojim je Čelsi predstavio novog trenera Mauricija Sarija. Italijan je potpisao zvanično trogodišnji ugovor sa Plavcima i tako opravdao sve one najave koje su bile aktuelne prethodnih meseci.

Izabrane vesti

Sada više nema dileme.
"Veoma sam srećan što dolazim u Čelsi i Premijer ligu. Ovo je uzbudljiv, novi period u mojoj karijeri. Radujem se sastanku sa igračima u ponedeljak pre puta u Australiju gde ću ih bolje upoznati", bile su prve reči Sarija kao trenera Čelsija.

Ono što će navijačima biti veoma važno je stil igre.
"Nadam se da ćemo igrati zanimljiv fudbal za naše navijače i da ćemo se boriti za trofeje na kraju sezone. To ovaj klub zaslužuje", rekao je Sari.

Upravo o tom stilu fudbala je govorila i direktorka Čelsija Marina Gravnoskaja.
"Oduševljeni smo što je Sari novi trener Čelsija. Nadamo se da će doneti svoju filozofiju u naše redove. Napoli je kod njega igrao jedan od najuzbudljivijih načina fudbala u Evropi, sa mnogo dinamike i napadačkog pristupa. Njegove metode umnogome unapređuju igrače. Imam mnogo iskustva", kaže Gravnoskaja.

Sari iza sebe ostavlja Napoli, klub koji mu je u srcu. U London donosi fudbalsku vatru, ali i dim duvana i strast sa juga Italije. Čelsi će dobiti neko potpuno novo lice.

Više o planovima Sarija u Čelsiju pročitajte OVDE.

Foto: Printskrin


tagovi

Mauricio SariLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara