Komentari na vest

Đorđe Čotra dobio misiju da vrati Rad u PLS

S

Skair

pre 11 meseci

ne bitna vest. beton liga.
Z

Zvlat BG

pre 11 meseci

Čim se kaže da će okosnicu činiti omladinci i da je trener prvog tima bivši trener omladinaca, znaš da para nema i da je klub u kanalu! Sa omladincima Srpsku ligu?!?!?!? Ostale ekipe će da stoje na terenu?
A

Allez

pre 11 meseci

Mislim da nama uopšte ne treba prva liga srbije. Već da sve ispod super lige bude po regionima i da 4 kluba ispada, a 4 ulazi, odnosno prvak beograda, prvak vojvodine, prvak zapada i prvak istoka. Prva liga Srbije je samo trošak za klubove, a prosek po utakmici 300 ljudi.
K

Kontra2023

pre 11 meseci

Treba da imaju ujedinjena 3-4 najviša ranga na celoj teritoriji Srbije sa po 12-14 klubova, i to bi bilo to od profi fudbala. A te fore se milion reginalnih liga istog ranga samo razdvonjavaju kvalitet i dodatno amaterizuju fudbal. Pa nismo mi neka velika država da nam trebaju regioni u najvišim rangovima.
b

borarad

pre 11 meseci

Stadion je u takvom stanju da je sramota da se takmiči van srpske lige, a i to je sramota u poredenju sa ostalima. Teren užas, tribine rasulo.... tuga....tuga...tuga...
p

pa da

pre 11 meseci

kad ti klub vode navijaci a nemas drzavu da ti pegla kradje .Stadion katastrofa , vestak uzas, deca nemaju svlacionice, strasno ...
K

Krstim se

pre 11 meseci

Znači jeftin trener početnik u kombinaciji sa omladinskom školom koju su usput u kratkom roku razvalili do neprepoznatljivosti. I priča se o dobrom rezultatu. Ala će se iznenaditi paraziti termiti koji vode klub.
Z

Zufer

pre 11 meseci

Da se vrate još OFK I Zemun i da udje IMT ili Grafičar i da bude Prvs Beogradska liga
?

???

pre 11 meseci

Tako treba i u superligi, davati sansu mladim teenerima koji su napravili neki rezultat u prethodnim klubovima nizih liga. Smaraju oni kosanovici, lalatovici i ostali. Sve im nosovi crveni od alkohola i mrljanja
v

veze svezom

pre 11 meseci

ko normalan da ode u Rad ? da te maltretiraju huligani, radis za dz ...idi begaj
R

Realno!

pre 11 meseci

Cotra je vrhunski profesionalac, vredan, radan i posten a to je dokazao. Napravio je uspesno igracku karijeru na svoj veliki rad i karakter a tako ce isto napraviti i uspesnu karijeru kao trener. Srecno!
i

izvini

pre 11 meseci

Gde je uspešno igrao?
m

mislim.....

pre 11 meseci

da svi sve znamo u ovom slučaju......