Reuters
Reuters

Otišao bez dozvole i neće da se vrati: Barsa više neće moći da računa na Artura

Vreme čitanja: 2min | pon. 27.07.20. | 20:47

Sve je to javio Kataloncima telefonom iz Brazila, a klub revoltiran sprema disciplinski postupak

Artur Melo je samovoljno odlučio da je njegovo vreme u Barseloni - završeno. Otišao je u Brazil bez dozvole i nema nameru da se vraća do kraja sezone, piše katalonski Sport.

Brazilac je već obavio transfer u Juventus gde će igrati sledeće sezone, a javio je svoje namere Barseloni da se neće pojavljivati na treninzima. Danas je to obećanje ispunio pa se nije pojavio na novom testiranju za virus korona koje je bilo zakazano.

Izabrane vesti

Za ovakvo ponašanje nije dobio nikakvo odobrenje Barselone, ali on se deklarisao kao odsutan i time je svakako prekršio ugovor.

Artur je prvo iskoristio slobodne dane koje je Kike Setjen dao igračima da ode na Ibicu, proveo je tamo nekoliko dana, a kasnije otišao u Brazil odakle je javio šta namerava putem telefona!

Klub ga je upozorio da ima ugovor do kraja Lige šampiona i da bi takvo ponašanje moglo da nosi sa sobom ozbiljne kazne. Ipak, igrač deluje kao da je spreman da podnese sve posledice ovakvog ponašanja i za sada ne deluje da će se vraćati do kraja sezone.

Artur nije igrao otkako je objavljeno da će od naredne sezone igrati u Juventusu.

Barsa sada proučava koje mere da preduzme. Klub ne razume ovakav pristup Artura, posebno ako imamo u vidu da Miralem Pjanić igra potpuno normalno za Juventus, a postaće igrač Barse od sledeće sezone.

Mundo Deportivo piše da je Artur izrazio želju da se ne vraća u Barsu do kraja sezone, a da će Barselona otvoriti disciplinski postupak protiv Brazilca.

Takođe, izvori Barselone kažu da je Artur drastično spustio intenzitet treninga otkako je objavljeno da će naredne sezone igrati u Juventusu.


tagovi

Artur Melo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara