Komentari na vest

Ovako se gubi titula: Liverpul kratkog daha, da li je Totenhem rešio šampionsku trku? (VIDEO)

S

Sprdnja

pre oko 2 godine

Izgubiti možeš samo ono što si stekao ili osvojio, nikako nešto za šta se još uvijek trudiš, važno je nastaviti opet, i opet, i opet i biti stalno što je bliže vrhu!
M

Monterooo

pre oko 2 godine

Jedino sa cim Klop ne moze da se izbori je Salahova sebicnost,pre nije dodavao Maneu i sada samo kad mora,a Dijazu nikako
G

Grrrrristic

pre oko 2 godine

YNWA Zauvek i sta god da se dogodi. Bravo, uzivanje je gledati omiljeni strani tim u borbi za sve trofeje ovih godina.
G

Gost1312

pre oko 2 godine

Kako Liverpul gubi titulu ako je u januaru bio na minus 14 bodova ? Valjda City drhti i gubi titulu jer je Liverpul trenutno prvi ako se ne varam... nigdje veze naslov. City je doveden u ovu situaciju da strepi i njihova je da je izgube. Liverpul cudom dosao do ove situacije nakon sto su svi na svijetu vec u januaru proglasili City prvakom. Ali nije ovo jos gotovo, ima City Njukas danas, a tek Wolvse i West Ham u gostima,to nece biti setnja parkom, prerano se raduju hejteri Liverpoola.
@

@gost132

pre oko 2 godine

Vidjeces danas kako,ako dobiju njukastla
B

Brine

pre oko 2 godine

Tipično za kontea i italijanski fudbal brane se čitavu utakmicu a u kontri što uradi i netreba da igra lš za njih je premija i liga konferencija
K

Koan

pre oko 2 godine

U glavama prosečnog engleskog navijača, PL je, barem za nijansu, značajnije od LŠ. Zašto to oni znaju. Pre nekoliko godina su bile ankete na ovu temu i većina je više volela osvajanje PL od LŠ, o ostalim takmičenjima da se ne priča
U

Uo

pre oko 2 godine

Naravno da ces svoje takmicenje da stavis ispred nekog drugog takmicenja, to je u prirodi ljudi, a narocito Engleza, oni bini Cempionsip u anketi stavili ispred LS. Ali naravno da im je najvrednije biti prvak Evrope.

milenkomaks84@gmail.com

pre oko 2 godine

Luzerpul moćni.osvojice liga kup samo
N

N17

pre oko 2 godine

S ovima dvaput neriješeno i City dobili dvaput ove sezone. Da nije bilo kojekakvih Brightona i Burnleya gdje bi nam bio kraj? Satraćemo Arsenal u četvrtak.
D

DDF

pre oko 2 godine

3 novogodisnja kiksa(Totenhem-Liverpul 2:2,Lester-Liverpul 1:0,Celzi-Liverpul 1:1)i danasnji mec,odlucili su trku za prvaka PL...najverovatnije
k

kiks u glavi

pre oko 2 godine

kiksa? A Liverpul je svemocan pa utakmicr protiv Celzija prvaka evrope i Totenhema smatras kiksevima? Smesan si

Suptilni utovar

pre oko 2 godine

Zaslužio je Totenhem bod. Romero je čudo. Koliko je dobar u odbrani, toliko je lošim i indolentnim pasovima stvarao šanse Liverpulu?! Visoki presing se ne probija dugim pasovima, nego jedan dribling ili lažnjak i svi ispadaju. Tako je Son dao gol...
T

TBF

pre oko 2 godine

City neće sutra pobediti Newcastle. Ipak, svakako će osvojiti titulu. Livrpulu predstoji velika borba sa Madridom za trofej LŠ. Teže je osvojiti Premijer ligu nego li LŠ.
G

Gost38

pre oko 2 godine

Sto Siti ne osvoji LS kad je lakse od PL ?
Z

Zvlat BG

pre oko 2 godine

Klub u finalu lige sampiona, liga kupa, FA kupa i bori se za titulu! Klub koji je vec sada od lige sampiona zaradio preko 100 miliona evra! Mozete samo da se poklonite i nista vise! Vest dana je ipak zemljotres u Brajtonu!
f

fc.honved

pre oko 2 godine

FM...pa da li si normalan dečko???ukoliko Liverpool uzme 7 l.s bio bi ubedljivo najtrofejniji tim na ostrvu! možda i nedostižan jedan duži period!pa navijači ovog propalog i nesretnog manchester united-a se busaju a imaju samo jednu titulu više od Liverpoola u premier ! a ovo je ipak Liga šampiona gde igraju šampioni!
L

LFC

pre oko 2 godine

Steta! Ipak, Liverpool je i dalje najtrofejniji engleski klub! Sestostruki sampion Evrope, mozda uskoro i sedmostruki!
R

Realno88

pre oko 2 godine

Ako izme PL uzeće i LŠ… nema ništa od toga.
B

Buahahahhahaha

pre oko 2 godine

Luzeri..bili i ostali...
G

Gaginjo

pre oko 2 godine

Totenhem je rešio da ne ide u LS.
G

Gosten

pre oko 2 godine

Jel ima tamo neki enbgleski Zeks Pantic da kaze da je namesteno da Man.Siti ili Liverpul budu sampioni jer je Totenhem u oba meca dobio Mancester Siti a nema poraz od Liverpula.
c

cccc

pre oko 2 godine

nema druze. ovaj je poseban.
c

cirkus

pre oko 2 godine

Nemoj vise nikad da pravis paralele izmedju premijerlige i ovog smeca koje se ovde desava kao ventil za intelektualno siromasniji deo srbije, pritom totenhem je upravo ovom utakmicom udaljio lfc od titule poprilicno, tako da ama bas nikakve logike u tvom komentaru..
G

Gosty

pre oko 2 godine

Пишете да је титула ријешена? Ситијева машинерија ради пуном паром. Створила се таква слика да Сити неће киксати до краја? Пишете ово јер сте увјерени да се то неће десити. Ливерпул није заслужио титулу? Све је нерегуларно, ја сам једини поштен!
E

Evidentno

pre oko 2 godine

Stanoje ti li si?
G

Gostujući

pre oko 2 godine

Lupaju ti ljudi minuse jer ne prepoznaju ironiju 😂 Zamisli ovakvu izjavu da da Klop, smestili bi ga u njihovog Lazu...
A

Artur2

pre oko 2 godine

Kad je gvardila dominirao sa barcom govorili su teze je yzet englesku ligu no ligu sampiona,i neka uzmw u englesku 100bodova..velika vjerovatnoca je da ce uzet 4ligu,uzeo je 100bodova,jedne 99il98,a ovo ce 4sezona zaredom biti za 90+ bodova.drugo uzmu li ove engleske sledece cu se tek prosetat sa halandom ako dodje,hulianom alvarezom..jer citu ovog ljeta ce sa mijenja,trebao je da mijenja jos prosle sezone a on je sa tim uzeo ligu,a u decembar su bili 12na tabeli..jbg,zao mi je sto nmg uzet ligu sampiona,al eto u englesku ligu su se citi i liverpul usrali vise nego barca i real prije desetak godina kad su bili najaci,jer ima podatak da su ne racunajuci citiev mec sjutra,jer je mec manje liverpul sa ovim bodom je uzeo isto bodova kao citu zadnje 4sezone..pa vidite dominaciju u kao najacoj ligi dje i najgore ekipe daju milionske plate i prave milionske transfere
G

Gost....

pre oko 2 godine

I real uskoro da ih potopi u ligi prvaka city titula pozzzz
1

1:1

pre oko 2 godine

Topi liverpulsku plastiku
Z

Zoran01@

pre oko 2 godine

Genijalno.Sam si napisao?

Kameni

pre oko 2 godine

Liverpul ti je možda i najbolji primer šta znači uspešna ekipa sa bogatom istorijom a da nije plastika. Lupio si toliku glupost koju još nisam pročitao na netu, a budalaštine sevaju dnevno. Blage veze ti nemaš.
1

1:1

pre oko 2 godine

Da van dajk i Alison nisu dosli u velikim transferima nego igraju u liverpulu jer je velikim Klub...
M

Mrcina

pre oko 2 godine

Ovo je možda i najgluplji komentar koji sam pročitao u poslednje vreme.Ako neko u Engleskoj nije plastika,to je Liverpul.Samo pogledaj koliko dugo je ova ekipa na okupu,za razliku od nekih koji svaki prelazni rok daju 200-300 miliona.Jedino je Van Dajk plaćen mnogo,ali je to vratio sto puta do sad.Salah,mane smešno plaćeni,Arnold liverpulova škola,Robertson doveden iz druge lige,da ne nabrajam dalje.Totinhem je juče odigrao nestvarno dobru odbranu,zaslužili su bod.
L

LePoqew

pre oko 2 godine

Šteta za Tottenham, odlično su se branili ceo meč i na kraju prime onaj odbijanac. Da imaju bolje bekove od onog nesrećnog Emersona što kiksne 3-4 puta po utakmici i Sessegnona, koji je danas zapravo jako dobro odigrao, ali je inače katastrofalan, dogurao bi Tottenham daleko. Ovako, gotovo sam siguran da će NLD sve odlučiti. Ako Tottenham pobedi Arsenal ići će u Ligu Šampiona, a ako Arsenal nekako izvuče X oni idu. Tottenham dosta lakši raspored u odnosu na Arsenal, obzirom da imaju Norwich koji je ispao još pre mesec dana iz lige i Burnley koji se bori za opstanak, ali teško je očekivati da Spursi 2 puta u sezoni kiksnu od tima koji se bori za opstanak. Arsenal sa druge strane igra protiv Evertona i Leedsa kojima gori pod nogama što se tiče opstanka, a pogotovo Evertonu. Teško je očekivati da će Arsenal dobiti obe utakmice, a imaju da odigraju i protiv Newcastla koji je u strašnoj formi. Sav pritisak je na Arsenalu sada.
1

14

pre oko 2 godine

Ma gotova je borba za 4. mesto. Arsenal i sa porazom ostaje na četvrtom mestu, ali čisto sumnjam da će da izgubi od Totenhema. Iskreno očekujem dvojku u derbiju. Sve u svemu, večeras je Totenhemu bila neophodna pobeda. Arsenal će da pregazi i Newcastle i Leeds bez većih problema.
L

Luis Diaz

pre oko 2 godine

Poslednju nadu Totenhemu, ugasio je Luis Diaz. Sutra Arsenal ide na nedostižnih 4+.
@

@14

pre oko 2 godine

Misliš 34, ljubitelju Džake? gledao si nas danas protiv Liverpoola, vas ćemo odvaliti od života u četvrtak. Međutim, prvo ste Leedsovi danas

pre oko 2 godine

Taj nesrecni Emerson je upravo odigrao odlicnu utakmicu..

Deniz

pre oko 2 godine

Čestitam titulu Sitiju, Real Madridu i Čelsiju FA Cup :)
J

Junker

pre oko 2 godine

Otkud Real u FA Kupu?
B

Brine

pre oko 2 godine

Pa ti odigraj na kladionici na pobedu čelzija i reala ali nemoj male sume udti 10000-20000 din pa nam pokaži tiket
O

Ooooo Bella Ciaooooo

pre oko 2 godine

Jeste videli Klopa kad je upao onaj srecni gol !??? Kakav je to prepotentni egoista!! Na kraju dobro se i pozdravio sa Konteom! Nadam se da ce ga zgaziti i onaj vrhunski trener,covek i gospodin od Ancelotija!!
x

xaxaaxxaxa

pre oko 2 godine

da nije zakacio nesrecno loptu onaj batica iz totenhema, liverpul ne bi dao gol ni da se igralo 5 sati danas.
S

Sprdnja

pre oko 2 godine

Da nije De Brajne napucao Matipa danas bi Liverpool bio na +3 , jbg kad lupeš eto ti.!
G

Ginola 14

pre oko 2 godine

Ništa nam nisu mogli. Da nije bilo one odbice, ne bi prismrdili golu. COYS
P

Peki30

pre oko 2 godine

Atomski fudbal, jedan od najboljih meceva sezone. Konte je dokazao zasto je 2017. Godine uzeo titulu i ako se setite.da je.pobedio Siti.ove sezone jasno je.da je 5-3-2 ili 3-4-3, kako se uzme, i dalje konkurentna. Kad je Liverpul stisao pomislio sam: idealno za Kontea i zabili su iz kontre. Sada se vidi sta fali Sitiju: krvolocnost, prljavost, namazanost, da ima par igraca tipa Fabinja da laktom sruse. Takodje i odbrana, Konte je utegao do perekcije.iako nema.vrhunske stopere. Siti ima tezak raspored, u goste Vulvsima i Vest Hemu. Liverpul ce imati 5 ekstremno teskih meceva, 2 finala
H

Hagajavab

pre oko 2 godine

Jedini put da je 3-4-3 formacija donela LŠ je bilo prošle sezone Tuhel i Celsi. I eto, Konte PL 2017. Ta formacija je okej, ali i dalje su bolje 4-3-3 i 4-2-3-1
Y

YNWA

pre oko 2 godine

tesko do titule sad,mislim da ce City pocistit sve do kraja...ali ajde da vidimo sto ce bit YNWA 💪
G

Gost22

pre oko 2 godine

I ovi ce kao da pobede Real u finalu LS hahahaha
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 2 godine

Nije gotovo ni blizu. Siti je psihicki sigurno dosta potonuo, a kako i ne bi posle onakvog ispadanja. Videcemo sutra u kakvom su stanju. Nakon toga 2 nezgodna gostovanja vulsima i vest hemu. Bice tu svasta. Meni je, kao simpatizeru arsenala, krivo zbog ovog rezultata, ocekivao sam pobedu liverpula pa da arsenal, potencijalno, udje u derbi sa +5. Ovako, ako pobede sutra, ulaze sa +4. Mada sve je to manje, vise isto, mora se ostati neporazen u derbiju, time bi se, verovatno, obezbedilo 4.mesto.
G

Gegenpresing

pre oko 2 godine

Prdnuli u cabar.
N

Na kraju

pre oko 2 godine

Ce liverpul ostati sa liga kupom...
O

Ok

pre oko 2 godine

Cestitke Sitiju na tituli,osvajanje LS jedini nacin da se ova sezona nazove uspesna jer niko ne pamti da je neko bio blizu nego jel uzeo vazan trofej.Salah na klupu da se otrezni
G

Gost99

pre oko 2 godine

Pa ako ostanu bez PL bacice sve karte na LS sigurno
G

GoatSon

pre oko 2 godine

Ae da malo pocinu sa kvadruplom i matracima, ima jos dosta i moze siti kiksat ali neka skalaju malo koliko smaraju iz rupa…
M

MANOL0

pre oko 2 godine

Probao sam da procitam ali mi ne radi titl.
G

Gostttt

pre oko 2 godine

Tako je to u najjacoj fudbalskoj ligi na svetu, nema saopstenja uprava i prepucavanja preko medija, za razliku od nesrecnog Linglonga u kome su Zvezdini i Partizanovi suparnici iz gornjeg dela tabele toliko inferiorni da primaju golove koji se, bez preterivanja, mogu videti samo na skolskim terenima. Nikada necemo biti ni blizu.
O

OkosBokos

pre oko 2 godine

Pa i da se u nasoj ligi vrte ovolike pare, mislis da bi prvo razni Terzici, Vazure, a i svi oni prethodni imali uopste prilaz bilo cijoj upravi? A i da imaju, cutali bi jer bi para bilo na pretek za svakoga.
P

Pilp

pre oko 2 godine

Pre svega dobra utakmica sa puno inteziteta,trčanja... Tott došao sa planom i nosi bod. Nije lako probiti tako dubok blok u kombinaciji sa fanatičnom posvešćenošću. Inače sutra kiks Sitija.
O

OkosBokos

pre oko 2 godine

Gledam utakmicu i razmisljam se koliko nasim igracima fali ta fizicka sprema da bi igrali na najvisem nivou. Evo primer Emersona ili Traorea koji je sad u Barsi. Samo jurcaju, jedan tacan centarsut ne posalju. Cak i kad je Son dao gol, Emerson je bio na mestu gde nije smeo da bude, poslao loptu 10 metara u visinu, bukvalno veze s vezom nema, al trci ko blesav i ima snage ko licko magare i eto ga u PL. Meni je npr Kostic za Emersona ili tek Traorea 2 klase iznad.
L

LePoqew

pre oko 2 godine

Emerson je najgori bek u ligi ubedljivo. Ne zna da centrira, ne zna da se kreće, 3-4 kiksa po utakmici, ogroman broj pogrešnih dodavanja iz kojih protivnik neretko dolazi i do šanse za gol, slab u duelu... Igrač dno dna, bukvalno igra samo zato što je iz Barsine škole, a da nije, verovatno bi tavorio u nekom Brestu.
M

MANOL0

pre oko 2 godine

Likoto moj,aj na basu i police !
G

Gost999

pre oko 2 godine

Nije se moglo vise, ipak Totenhem trosi mnogoooo, a Klop mora praviti cuda, nije nista ulozio u ekipu.
l

lektor

pre oko 2 godine

Prele brate nista od pehara ni ove godine. PL uze Siti, a LŠ Real Madrid :(
J

Junker

pre oko 2 godine

I dalje sam siguran da Siti gubi titulu u zadnjem kolu od Vile.
F

FM

pre oko 2 godine

Bice kao i 2019. Sitiju PL, Liverpulu LS, a da pitate i jedne i druge, u trenutku bi se menjali za trofeje da mogu.