Alaba je oborio tiket 20. novembra
Alaba je oborio tiket 20. novembra

Ovo je tim koji ne gubi: Kad ti padne tiket u Mozzartu, dobiješ 50.000 dinara

Vreme čitanja: 2min | sre. 23.11.22. | 09:10

Za prva tri dana Mundijala imamo 33 „srećna gubitnika“

Najavili smo da će u Mozzartu tokom Svetskog prvenstva u Kataru biti formiran tim koji ne gubi, a tokom prva tri dana Mundijala 33 igrača učlanila su se u ovaj tim „srećnih gubitnika“.

Naime, tokom predstojećeg Svetskog prvenstva u Kataru (20. novembar - 18. decembar) imaš razlog manje da brineš ukoliko tikete budeš uplaćivao u Mozzartu.

Izabrane vesti

Jer svakog takmičarskog dana Mundijala 11 „srećnih gubitnika“ dobiće po 50.000 dinara.

A kako da postaneš deo tima koji ne gubi?

Prvo, potrebno je da igraš tikete u Mozzartu, na uplatnom mestu ili onlajn, preko sajta mozzartbet.com.

Zatim, potrebno je da imaš tiket koji je uplaćen tokom takmičarskog dana i na kojem se nalaze samo parovi iz tog takmičarskog dana. Takođe, na tiketu moraš da imaš bar jedan par Svetskog prvenstva u Kataru, a ukupno minimum četiri para i da si uplatio bar 50 dinara. (Na primer, ako uzmemo 23. novembar, tiket treba da bude uplaćen tog dana između 00.01 i 23.59, da sadrži bar četiri para, između ostalog i bar jednu od utakmica Maroko - Hrvatska, Nemačka - Japan, Španija - Kostarika i Belgija - Kanada, i da se ostali parovi, nebitno iz kog sporta, takođe igraju tog dana).

Najvažniji uslov je, naravno, da su na tiketu pogođeni svi parovi, osim jednog.

Kada ispuniš ove uslove, ako si među 11 onih s najvećom kvotom (ne računajući promašen par), osvojićeš 50.000 dinara.

Iz prva tri dana izdvojili smo dva primera.

Prvog dana, u nedelju, naš igrač se bazirao na mečeve reprezentacija, a pogodio je da će Ekvador savladati domaćina Katar na otvaranju Mundijala, kao i sjajnu kvotu 6,25 na prijateljskom meču Mađarska - Grčka, gde je uspešno tipovao na kombinazziju 1-1&3+. Međutim, izdale su ga Austrija i Italija, gde je gađao GG3+, a na kraju je bilo 1:0, a jedini pogodak je na maestralan način postigao David Alaba. Da trud ne bude uzaludan potrudio se Mozzart, pa je tako ovaj igrač nagrađen sa 50.000 dinara jer je njegov tiket bio među 11 sa najvećom pogođenom kvotom uz jedan promašeni par tog dana.

Pogledajte…

Sutradan, naš igrač pogodio je da će Engleska biti ubedljiva protiv Irana, a na meču SAD - Vels uspeo je da uhvati prelaz „iz keca u iks“ s kvotom 15! Međutim, izdao ga je par Prizons - Kagera Šugar iz tanzanijske lige. Očekivao je da ove ekipe iz istočne Afrike budu efikasne, gađao je 3+, međutim, bilo je 0:1. I on se tog dana našao u timu koji ne gubi, pa je ipak zaradio 50.000 dinara.

Igraj na najbolju ponudu na Mundijal u Mozzartu i ne brini. Budi pobednik.


tagovi

naplati najveći promašaj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara