Ožegovićev emotivni oproštaj: Nije uvek lako, al’ je uvek lepo

Vreme čitanja: 1min | pon. 03.09.18. | 14:01

„Hvala, saigračima, navijačima i Upravi“, rekao napadač Partizana koji karijeru nastavlja u Rusiji

Kao što je i najavljeno, postao je Ognjen Ožegović novi fudbaler Arsenala iz Tule.

S obzirom da je u Partizanu pao u treći plan, iza Rikarda Gomeša i Nemanje Nikolića, nekadašnji mladi reprezentativac Srbije otisnuo se u Rusiju i u narednih godinu dana nosiće dres 12-plasiranog tima na tabeli tamošnje Premijer lige. Kako su navei u Humskoj, Arsenal će u zimskom prelaznom roku imati mogućnost da otkupi ugovor Ognjena Ožegovića po ceni od 1.000.000 evra.

Izabrane vesti

Od crno-beli se oprostio emotivnom porukom.
Hvala saigračima koji su me od prvog dana primili kao člana porodice i učinili me boljim čovekom. Hvala navijačima koji su me zvižducima učinili jakim i pokazali koliko je težak Partizanov dres, a aplauzima i pesmom učinili najponosnojim čovekom. Hvala Upravi koja mi je omogućila da ostvarim san i zaigram u Hramu fudbala“, poručio je Ožegović.

Iako će biti daleko od Srbije nastaviće da prati Parni valjak.
Svima zajedno želim uspešnu sezonu, osvajanje duple krune i mnogo uspeha na svakom polju! Nije uvek lako, al’ je uvek lepo! Hvala ti, crno-bela ljubavi“, dopunio je Ognjen Ožegović, pre odlaska za Tulu, gde će mu saigrač i direktan konkurent za mesto u timu biti crnogorski špic Luka Đorđević, pozajmljen iz Zenita.

FOTO: Star sport


tagovi

Ognjen Ožegović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara