Partizan pozajmio Ožegovića u Rusiju, Suma ide na pozajmicu

Vreme čitanja: 1min | pet. 31.08.18. | 21:44

Arsenal iz Tule je novi klub doskorašnjeg napadača crno-belih

Napadač Partizana Ognjen Ožegović karijeru će nastaviti u ruskom prvoligašu Arsenalu iz Tule. Posao je dogovoren u petak popodne, a radi se o jednogodišnjoj pozajmici. 

Ožegović je ove sezone pao u drugi plan i to je jedan od razloga što napušta redove osvajača Kupa Srbije posle samo godinu dana provedenih u Humskoj.

Izabrane vesti

U dresu crno-belih prošle sezone ovaj 24-godišnji napadač odigrao je 39 utakmica i postigao 13 golova. Tresao je mreže u grupnoj fazi Lige Evrope, kao i u Večitom derbiju.

Izvesno je da će Humsku, pored Ožegovića napustiti i Sejduba Suma. Iako je prošlog leta, kada je došao iz Slovana iz Bratislave, postao najskuplji igrač u istoriji Parizana, Suma nije opravdao očekivanja i trener Zoran Mirković ne računa na njega.

Plan uprave Partizana je da fudbaler iz Gvineje pošalje na pozajmicu u neku od liga gde još traje prelazni rok, kao što je recimo Izrael gde se završava 17. septemra.

Suma je ove sezone odigrao pet mečeva i dao jedan gol, a ukupan bilans u dresu Partizana iznosi 36 mečeva i šest pogodaka.

Kada su u pitanju dolasci, plan uprave i stručnog štaba Partizana je da se sa postojećim igračkim kadrom izgura do kraja prvog dela prvenstva.

Foto: Starsport


tagovi

Sejduba SumaOgnjen OžegovićLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara