Pa to može samo Suarez: Rabona, Panenka, rvački zahvat, majstorija iz slobodnjaka - sve na jednom meču (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 08.09.18. | 09:19

I to prijateljskom...

Ko voli fudbal, trebalo je da gleda prijateljski okršaj između Meksika i Uruguvaja koji su Urusi dobili 4:1. Bilo je tu svega i svačega, a najmanje dosade. Kao što možete da pretpostavite, u centru pažnje je bio Luis Suarez.

Na ovom duelu mu je sve uspelo.

Izabrane vesti

I da rabonom poput velemajstora asistira kod gola Pereire, i da Panenkom realizuje penal, i da taj isti penal bude načinjen nad njim (pretpostavljate kako), i da postigne prelep gol iz slobodnog udarca, ali i da dobije žuti karton u 29. minutu zbog grubog prekršaja i zahvata koji je malo ličio na rvački... Nije ništa propustio.

Uostalom, pogledajte sami.


Inače, nema baš mnogo utakmica na kojima tim koji izgubi 1:4 može da bude zadovoljan, ali je ovo svakako jedna od tih. Meksiko je bio u najmanju ruku dostojan rival. Jednak. U nekim momentima i bolji. Prvi gol je primio posle kornera, drugi posle slobodnjaka, treći posle penala i četvrti zbog majstorstva Suareza. I na sve to Meksiko je promašio i penal.

Baš čudna utakmica i pobeda Urugvaja baš u stilu tog tima. Na prekide i sa jakom odbranom. Meksiko je igrao odličan fudbal. To će sigurno učiniti ovaj poraz lakšim navijačima Sombrerosa.

PRIJATELJSKE UTAKMICE

Venecuela – Kolumbija 1:2
Sjedinjene Američke Države – Brazil 0:2
Ekvador – Jamajka 2:0
Meksiko – Urugvaj 1:4
Argentina – Gvatemala 3:0

Foto: Action images


tagovi

Luis Suarez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara